halmstadlivet och vuxenvärlden

Yes, så är man nu härinne också, så att man på ett bättre sätt kan uppdatera familj och vänner om mitt samboliv i halmstad. Nya adressen är Fjärdingsstigen 28   30251 Halmstad. 
Där ska jag spendera mina närmsta år till att studera en massa nytt och spännande på högskolan.

Självklart bor jag med min partner in crime, pernilla. vem trodde något annat? men vi har sjukt kul och lever verklige det vilda studentlivet med en massa galna utgångar och billig mat.

Torsdagen drog skolan igång lite lätt, information om programmet och gratis luch på thairesturang. Kvällen satt vi, jag pernilla & malin hemma i våran lägenhet och tog ett glas vin, som resulterade till en go kväll på stan, bulls uteservering , harrys och avslutning med dans på bond. Efterfest i malins lägenhet med galna danskar som vi kommunicerade med på engelska & en hel massa hissåkning efter ett mycket intressant meddelande som satt på malins dörr när vi kom hem.

Fredagen kom josefin och tobias plus caroline ner till oss. Dom var självklart oerhört sugna på utgång, så vad gör man inte? In i duschen försöka fixa sej så gott det går , förkrök ock iväg, Gastons blev det, och där hade vi så sjukt trevligt så vi satt kvar där hela kvällen. Överraskande nyheter på telefon och glada leenden åkte vi hem igen.

Lördagen var här, det var dax för inflyttningsfest, vi involverade både tobias josefin och caroline till att hjälpa till med städning. Efter ett tag blev det ju också gjort och vi kunde fokusera oss på att försöka fräsha upp oss någorlunda efter allt stök. Fram med drinkarna och cidern och på med snook såklart, vad annars? Sedan började allt folk komma, vissa mer nyktra än andra . VI fick världens skönaste inflyttningspresenter av folk också, vilken fantasi mina vänner har. Riktigt kul att helsingborgarna kom upp också. Efter några timmar i lägenheten tog vi buss (!!) haha in till stan, självklart blev det harrys med dans dricka och sång. Sedan var man så seg så det blev nudlebar och hemfärd.
Eftersom vi var ungefär 10 pers som skulle sova hos oss, delade jag säng med fyra andra människor plus en jättestor geléråtta som andré tyckte var alldeles utmärkt att gå och köpa efter lite för mycket dricka.
men vad säger man, finns det hjärterum så finns det stjärterum och jag tror på det där nu.

Var det någon som såg två galningar bada i nissan så var det "bara" olle & malin, sjukt

ja som sagt, livet leker i halmstad. och jag trivs verkligen. jag är redo för nya galna upptåg & nya ansikten.




RSS 2.0