skön.... T

ja ännu en dag, en mycket bättre dag än föregående. Jag har för en gångs skull tagit tag i saker och ordnat upp mitt liv, wehey. Jag kan stolt säga att jag är en bra människa just idag. Man tackar. Dagen har bestått av morgonpromenad med de allra bästa (det saknar dock alltid någon) frukost i solen, lägenhetsvisning med en stirrig sambo tenta plugg och smyckesfest (ja, det existerar faktiskt sånt) på Louises jobb.

Håll i hatten nu mina kära, tentaplugg alltså. Jag har längtat lite efter det så kallade tentasambolivet på östergård. Sena nätter, energidryck, kaffe ,cigg och vin. Lite härliga internskämt likt "det trodde du inte om pappa va" och bästa tjejerna så har du en grym tenta att lämna in. Lina Elin Malm-Lund har alltså längat efter att studera, sitta med näsan i böckerna och skriva x antal tecken på sin laptop . Troligen är det sakerna omkring detta som lockat.

Nu har vi paus i pluggandet, blir kanske inte så mycket mer idag. Tjejerna sitter i soffan och käkar onyttigheter och pratar om busiga föräldrar . Jag sitter här och glädjs åt att jag fått två nya lägenhetserbjudanden idag. Nu vill jag bara ha jobb också, starta egen glassförsäljning på östra stranden i sommar kanske?

Gårkvällen var för övrigt en mycket sjuk kväll, mitt i all tristess på Bolmens fick jag och Louise för oss att vi ville spela tv-spel. Detta utan resultat tyvärr. Så vi börjar installera en massa program och mecka med hennes dator, vilket resulterar i mer än 1,5 timmars syssla och mitt i all arghet för att det inte går våran väg missar vi helt att hemköp stänger. Men vi nöjde oss med den kvällsmaten hon hade hemma, haha.


Nu är det dax att krypa upp i soffan och mysa med mina tjejer. Jag ju hur glad som helst när jag tittar upp från datorn och dom sitter där , alla tre på rad och skrattar åt tvn. Den ni.


alla som inte...

måndagen den 26/1 har varit en av de värsta i mitt liv känns det som. Att man aldrig kan vara helt tillfreds med sitt liv, alltid något som ska vara där och gro i bakhuvudet. Och just nu är det hur mycket som helst, lägenhet, jobb och skola. på samma gång. Ingen som har ett sommarjobb över? Despert är ordet.

Tur då att man kan ha en efteriddag med vänner/vän som alltid ställer upp. Hade nog gått under om inte Louise hållt mig i handen igenom denna dagen. Nu känns allt bättre och jag är pushad i rätt riktning igen.

Imorgon blir det plugg på östergård som aldrig förr. Jag ska skriva tills handen går av. Tänker inte ha en omtenta efter mig i sommar. Tur att helgen varit hur bra som helst iaf. After Work, sol , vin, cafeét och härliga mäniskor. Söndagen var mysfaktorn hög här borta på Bolmens.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och aktivera mig. Jag är rastlös.

indian-namn

Snart är det sommar gott folk. underbart. Månader av sol bad grill och gryma partynätter. Varvat med jobb såklart. Om den frågan löser sig vill säga. Återigen , jag planerar sjukt bra.

Igår var det myskväll på bolmen med sötLouise. Pizza och schlager, mysmysmys! Varvat med tusen skratt och luft.

Efter en dag på stan med lite shopping sitter jag här igen, håret behövde ett skönhetslyft. Så nu sitter färgen i och Louise donar och fixar mest hela tiden i köket. Kvällen ska spenderas med after work och vin efter det. Pg ska för en gångs skull vara med, spexigt. Det är på tiden. Träffade Sarahbaby i stan innan också, det var upplyftande att ta igen lite tid där på Hm.

Imorgon får vi väl se vart det bär av, nu ska jag joina Louise som dansar i köket.

Pärla,pärla pärla.

Absolut Gotland -08

sådär, med en kropp som har mått betydligt bättre och en röst som helt försvunnit är jag nu tillbaka på säker halländsk mark igen. Helgen på Gotland har varit den roligaste/blötaste och galnaste detta året skulle jag nog vilja säga . Den har innehållt allt från bussfylla till asgarv utanför tältet med en flaska rosé i handen. Däremellan låter jag nog saker vara osagt, men det har deffinitivt bestått av alkohol och skratt. Det blir definitivt fler upptåg med "Halmstads Pärlor" , vi är ju pepp nu mest hela tiden. Internskämten haglar och lagsångerna flödar. Jag har bland annat fått två nya smeknamn i helgen, "mami" och "geisha" - elitgymnast från ryssland. Hur det går ihop får duhelt enkelt fråga någon annan. Dessutom vill vi ju inte missa en hans till att träffa frans eller werner , inte heller werners sköna kompis för den delen, och hans härliga historia om den nakna munken.

Nu har dagarna bestått av rehabilitering. det går sådär får ja nog säga- Seminariumet idag tog det absolut sista av vad som var kvar av min röst. För dom som känner mig förstår nog att jag gärna pratar mycket och det hela blir genast så mycket svårare när det inte kommer fram något ljud. Men lite isglass, citron och honung senare ska jag npg få den tillbaka också.

Dagen idag har efter skolan bestått av födelsedagsfrukost hosLouise, med Halmstads pärlor. minus pappa som vi självklart saknade. I bakgrunden ljöd tonerna av den ack så vackra sången: mango mango mango mango. Sedan travade jag hem och tog igen sömnen jag inte fick inatt. Och där på soffan hade jag nog den mysigaste drömmen på hur länge som helst. Då är det trist att vakna upp och inse att det bara var en dröm, verkligheten där hade varit så mycket bättre.

Om man skulle trava iväg till affären och köpa medecin och bädda ner sig i soffan igen och tycka lite synd om sigsjälv. Det är verkligen jättetrist att vara ensam nu efter en helg fylld med härligt sällskap. Varför ska just min sambo jobba sena kvällar. ? Eller så tar jag lag i mit liv, duschar , piggnar till och går en långrunda. Ja, troligt.

A-G

imorgon åker jag till Gotland gott folk, för första gången  i mitt liv ska jag trampa gotländsk mark. Studentfest som hägrar. Ska bli riktigt kul, torsdag till söndag, med fest lek och stök. Självklart är det i sällskap av de allra bästa man kan tänka sig. Så här sitter jag på Bolmens och Louise i min ensamhet och syr klart min overall, benen måste ju på. så nu är det snart fin. Hade varit klar för ett tag sedan om hennes maskin inte bestämt sig för att bråka med mig. Vi är inte bästa kompisar just nu alltså.

Annars händer det inte så mycket, en hel del att göra nu innan sommaren i skolan. Vädret har varit toppen de senaste dagarna så det har varit lata dagar på stranden och självklart har jag badat . Kallt med uppfriskande dagen efter en kväll på stan. Lördagen bjöd Basse in till grill, så vi travade bort med lite vin och spenderade några timmar i trevligt sällskap innan vi begav oss vidare i natten.

Om man kanske skulle ta tag i det sista och bli klar, måste ju hinna packa också. Och få tag i en sovsäck. Ja, jag är världens bästa på att planera.

Visste ni förresten att plugg på skolbiblio = bland det roligaste som finns, med rätt sällskap såklart. Jag trivs nu. Sedan finns det väl en och annan som jag inte alls förstår mig på vid tillfället. riktigt trist.

dax att bli vän med symaskinen.


RSS 2.0