onödigt

natt nu, jag borde verkligen sova. och har nog planer på det snart. Min söta bror insisterade på att få sova jämte mig inatt, så han sover redan och ser söt ut. (han skulle f.ö slå mig riktigt hårt om han såg att jag skrev sånt här)


coldplay- yellow, acoustic . Underbar  . Kommer aldrig tröttna.

metropolen

nyss uppstigen (!) trots en lugn kväll igår. Den innehöll

.. en styck kock som lagade världens godaste lasange
.. världens godaste hemmagjorde krutonger (det var kärlek)
.. skratt och cigg i massor
.. studio 54 film, gratis massage
.. emma såklart
.. kaffe och chips
.. sjuka ideér och sjuka skämt
.. bilåkning
.. kampsporter på en parkering
.. film igen, med bara emma
.. some serious youtubing alltför länge

I höst blir det ändring. Enligt Emma tar det 6 veckor för en lever att återhämta sig. Så efter första kåren (såklart) blir det nyktert i sex veckor. Efter det blir det träning och alkohol får förtäras högst två gånger på två veckor, antingen en gång i veckan eller två på en, och en nykter. Visst kommer vi klara det? Ni känner väl alla till min pli på migsjälv.

Nu är jag hungrig, måste göra mig iordning och hem och slänga ihop lite kläder. Mot Anderstorp vid fyra.

claire, get the fuck over here.

då var det lördag , efter en sjukt slapp dag bjuder kvällen på mjukis, film och emma som sällskap. det har varit ett par intensiva dagar. söndagen var sista krogsöndagen , den var helt galen. tyvärr förstördes den under natten då en "vän" får för sig att ringa och skrämma upp mig angående en bilolycka som skett. Visserligen blev en tjej påkörd men det var inget allvarligt, alltså inte en bra killkompis till mig som avlidigt pågrund av skadorna.. Ibland förstår jag inte hur en människa kan vara så desperat efter lite uppmärksamhet? den känslan i kroppen på natten är obeskrivlig. Dagen efter ringer samma person, som om ingenting hade hänt och ska bortförklara sig.

Detta är också samma person som i torsdags bestämde sig för att förstöra min kväll återigen. Vi var ett gäng som var på kareoke och kvällen var hur lyckad som helst, höjdpunkt då erika ställer sig på scen och kör igång hela publiken närhon sjunger walk the line med johnny cash. jag springer på jätteroliga människor och det är skön stämning. Efter ett tag ser jag hans ansikte i baren, han får syn på mig och rammlar fram til bordet där vi sitter och kärleksförklarar sig för mig. han är högljudd och allmänt pinsam. Det går til överdrift så emma får stapla fram och säga åt honom, även hans killkompisar ber han lugna ner sig. När kvällen är slut bestämer han sig för att bråka med mig. Istället för att vara bäst och trevligast som jag tidigare var, är jag nu värdelös och gifitg. Under kvällen har han ocså skaffat sig en flickvän , sedan 2 år tillbaka som hette både Ellen och Jessica, beroende lite på när under kvällen han pratade om det.
Dagen efter ringar han, jätteglad och trevlig. Han minns tydligen inget från gårdagen och vill bjuda över mig och Emma på middag och vin. Kan det vara så att han lider av personlighetsklyvning?

På tisdag åker jag hem till anderstorp för ett snabb-besök. Tillbaka torsdag igen. På fredag är vi ett stort gäng som ska ut till mitt och Klaras jobb på Bettans och käka sushi, skaldjur dricka vin och njuta av havsutsikten. Det ska bli hur mysigt som helst. Hoppas bara alla kan hänga på nu, så vi får ihop alla underbara människor. Ska bli skoj att träffa lite vänner till Tobbe också, så man har något som helst bevis på att han faktiskt inte suttit själv i norpan hela sommaren och ljugit om alla sina vänner :P     Då är det upp till bevis för lillis och lau, jag har höga förväntningar på maten.


Berggren

yes, jag lever. sommaren gör det i princip omöjligt att finna tid till bloggen. jag har ju ett socialt liv också. speciellt de senaste dagarna då vi nonstop umgåtts med södertäljebor som varit på besök.

Sista dagen är avklarad ute på bettans. det har varit underbart där i sommar, vilka härliga människor som jobbar där.

Nu vill jag egentligen ha höst, inte vädermässigt men när livet är tillbaka till det normala, och jag kan få träffa människorna som jag tycker om precis när jag vill.

nej, mat och chill med emma nu.

RSS 2.0