Special appearance by; KlaraKalas

Onsdag... mitt i veckan-  veckan innan tentainlämning. dvs  så kommer jag och Lina om en vecka  sitta med tok-ångest, koffeinrus och hjärtklappning. Precis som det ska vara alltså ;O)

Efter en tapper seminarie-pluggs-session (inklusive fika) med fina lina och malin känns det ändå rätt ok just nu- förmodligen för att jag bara förtränger tentan för tillfället.

Snart är det dags för systemet för inköp av kvällsdricka- (jaaa utgång ikväll ja....MEN först ska jag vara duktig och jobba på Ö.S gasquen  med christian) sedan ska man väl försöka hinna till bolmens o hämta den där jefla filmen hos martin också... ojojoj.

Helgens eskapader blev nog överlag lyckade, speciellt inflyttningsfesten- man får tacka alla som förgyllde kvällen.

I helgen då? jooo på fredag blir det ju den beryktade julfesten...- hur det kommer gå?  Ja, den som lever får se...
Lördag blir det nog ut med flickorna :D

Nu ere dags för en cig- sen borde man röra sig ut på stan.

Over and Out// Klara Kalas


dagen idag

Glöm aldig att jag känner att jag uträttat endel idag. inget äv speciellt värde för skolan, men ändå.
Dagen började med kaffedejt hos mig, med Klara såklart. Iväg till skolan vid tio och föreläsning med Mats, som för övrigt är en grym lärare och gjorde en mycket intressant sådan. Vi möter sedan upp Micke och travar in mot stan, shopping inför morgondagens temafest på kåren. ha ha det kan sluta hur som helst, med tanke på outfitsen vi tänkt. Hoppas nu bara min sambo tar sitt förnuft till fånga och förstår att hon inte kan missa detta. Efter det spenderade vi några timmer på espressohouse och jag skrattade nog för hela veckan.

Ytterligare en promenad senare var vi hos Klara, där jag provade kläder för allt jag var värd. FÅr väl som sagt se hur cool man är imorogn. Eftersom hon lyckades somna på soffan fick Micke underhålla mig med sina fyllehistorier. Min fråga är nu, hur man lyckas egentligen gå in i fel lägenhet och hävda till samma människor att det är ens egen, två gånger? Och framför allt, hur tog han sig in?

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad med Nicklas. Och det börjar bli dax för middag och tv-kväll.

Imorogn blir det nya äventyr.

Veckans brev

Alltså, på måndagar får jag aldrig gjort så mycket som jag borde, plugg och tvätt och annat skoj kommer åtsidan för andra viktiga saker så som min kära dator och tv. Självdisciplinen här är inte att leka med.

Helgen har varit bra, småland ännu en gång. Fredagen var hur lugn och skön som helst, otippade sms trillade in och jag blev jättefundersam över varför. Lördagen uträttade jag en massa, hockeyträning med Daniel, shopping, fika, promenad och sådär innan kvällen, som spenderades i Gislaved och tjejkväll. VIn & mat som resulterade i utgång. Det var härligt, hade dock varit en änu bättre kväll om jag fått vara ifred från den stora svarta man som förföljde mig och var läskig. Tydligen likande jag hans fru & barn. tack för den. Lång promenad hem på natten och en sidådär tusen telefonsamtal.

Igår  var vi tillbaka i Halmstad igen, lika skönt varje gång. Vi roade oss med att titta runt på youtube, inspiration från Louise och vi fann Joelbitar (hur kunde man titta på det?) , Ika i rutan, Pippi pelikan, godbitar ur tre kronor, Bullen oh annat skoj. Kvalité är ordet. Så här sjöngs det med i introlåtar friskt. "

veckans brev" är ju som sagt klassiker, vi hittade verkligen ett klipp där en stackars kille skriver in om sina problem med att han börjar dansa helt spontant överallt, och skäms över det. Hans vänner retar ju faktiskt honom, men han vill ändå inte sluta. Sedan var det en minut fyllt av dans från hans sida, iförd endast underkläder. Det hela slutade med en bild på honom, sittandes på golvet i tårar.

I veckan ser det ut att bli relativt lugnt, en del plugg såklart men i övrigt. På drickafronten. Detär ju iofs enkelt att säga en måndag utan att ha språkats med sina goda vänner. Men man kan ju alltid försöka. För missa något vill man ju inte vara med om.

Om man skulle promenera lite idag kanske. Lika bra.



Tack-gasque

Igår var det fullt på schemat hela dagen, jag kim & louise började dagen med att handla saker till Gasquen. Iväg till stads med Klara, lite plugg. Shopping i stan och 20 minuters solning. Mat och kaffe , iordningfixoch ivög till Kåren. Gasquen var jätterolig, lite trist att det var så få människor som verkligen var igång och hördes. Men vi som gjorde det hade roligt, lambo sång och spex hans med. Mellanfest här på gladan, riktigt bra. Kåren avslutningsvis , där var det hur roligt som helst. Iallafall hände den mest sjuka sak igår på förfesten, vad är chansen? Jag fick helt enkelt bjuda på det och ha roligt åt det istället för att gömma mig.

Vaknade upp klockan åtta i soffan idag, iförd tights. härligt ändå. Det är väl inga kosntigheter att två svar av två möjliga på fråga, "vem blir troligast nykterist?" var Lina. Ironi tror jag bestämt dom kallade det. Puss på mikey och louise.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, Kim och Klara var här och käkade bakispizza och skvallrade innan. Vad det händer mycket på en kväll, självklart stod jag för en del. Ljudet från smsinkorgen har ljudit hela dagen också. =)

Imorgon åker jag till Småland igen. efter denna helg får det vara nog innan jul.

Inte enklare än så

så var det dax igen, helgen hemma var toppen. Kvalitetstid med mamma, som även insisterade på att jag skulle bli brunett , så nu sitter jag här som nybliven mörkhårig. Vad jag tycker har jag nte bestämt mig om ännu, men det är ju kul med förändring, med tanke på att jag varit blond i hela mitt liv, Utgång lördag och middag med pappa hann jag också med.

Veckan har varit en del att stå i hitills. Måndag , seminarieuppgift & fika på kvällen för att planera Gasquen ikväll.
Tisdag, seminarie, matlagning och ännu lite mer planering, kvällen avslutades hos Louise & Kim, härligt.
Idag har vi redan shoppat inför kvällen, ska iväg till stan inom kort och fixa saker därinne, sedan blir det hem iordningfix och vara på Kåren redo klockan fem.

Ska faktiskt ta mig hemåt i helgen igen, tjejmiddag på lördag. Kan bli hur bra som helst faktiskt. Och pengar sparar man också. Lika bra för nästa helg blir det inflyttningsfest hos Klara, det blir inte att leka med.
Och mamma blir ju glad, det är ju skillnad från förra året då jag knappt visade mig i skogarna.

Så tjejmiddagen/kvällen på fredag är inställd. Det kanske är lika bra att iaf någon person som läser detta vet om, så denne slipper spöka ut sig i peruk och läppstift. Bara en tanke :P

Nu är det fullt upp igen, ikväll blir det all in.

det är bättre att älska än att dansa parningsdans med någon man tror sej älska för stunden

Lördag, härliga dag. men snö? det ligger snö på marken här? jättekonstigt, men det ser ganska vackert ut när man tittar utanför fönstret och solen skiner på marken.

Efter gårdagens lugna hemmakväll i sällskap av mamma bror och pg (haha självklart!) är jag utvilad och redo för kvällen och eftermiddagen, vad den nu bjuds på. Jag har iaf lovat min inte sådär jättetekniska mamma att hjälpa henne med hockeylagets hemsida. Nu är det upp till bevis vad jag lärde mig under tre år på grafisk design.

Imorgon bär det av hemåt igen, skönt att komma tillbaka. Det är det ju alltid. En helg räcker faktiskt. I Anderstorp finns det ju som nämnt inte mycket att fördriva tiden med, men det finns ju människor som uppskattar sånt också.

Och vid just denna årstiden vill jag sätta mig på ett flygplan, till Bahamas Jamaica eller vad helst det är varmt nu. Behöver sol och värme, bad och paraplydrinkar (eller ja det sista behövs vääl egentligen inte med tanke på att intaget är ganska stor hemma i iskalla sverige också) men det är ju en härlig bonus. Dessutom är dom mycket godare i dessa länderna. Dax att beställa resa snart tror jag, vid jul. Planerna på att vara i Australien runt jul/nyår stupade ju för längesedan tyvärr. Det får bli en lite kortare resa kring vår/sommar istället.

Nu måste jag faktiskt sätta igång med dagen, det här funkar inte. Jag har en energisk bror vid namn Daniel som springer och drar i mig, får väl vara en god syster och leka krig eller annat häftigt ett tag.


underrubrik

fest igår, förkrök på fartyget . Kåren. Katastrof.

Dagen idag har varit seg. Och konstig.  Jag orkar inte.


Så helgen har blivit ändrad, jag behöver min syster. Så imrogon sätter jag mig på tåget med pernilla och åker mot skogarna. Mamma pappa och bror ska bli härligt att träffa också såklart.

Nu är det jag som kurar ihop mig i soffan med tända ljus och myskläder och njuter av att få vara inne i värmen när det regnar och är kallt ute. Är glad att jag inte anmälde mig till kick-offen ikväll. Men självklart kommer kim och louise vara där och göra ställer osäkert, skönt att man kan lita på er . =)

pg skjutsade mig hem idag, på harleyn.

Nu är en hektisk period över, tentan är klar och inlämnad, slutsat s - mcquail is not my homeboy OCH mcquailarmen värker .

Detta firades med festligheter fredag & lördag (såklart) Fredagen var förfest på gladan med härligt folk , glöm aldrig att jag åkte kundvagn också. Spexit värre. Mårtensons och gastons. min mage hade skrattvärk efter den kvällen, endast för att människorna i min omgivning är dom bästa.

Lördagen var det såklart storstädning av lägenheten (syster var på besök) sedan var det handling och matlagning. Iordningfix och fördrink på Louise. Förkrök på gamletull hos acke som precis flyttat in. Där blir han härlig sambo med Christian i ca två månader. Utgång till moon och hemgång före stängning, vad har hänt? haha

Igår var det dax för shopping inför halloweenfesten imorgon, gick ju lagom bra. Fika och tjejsnack på vattenporten hanns också med innan jag gick hem .

Idag var det dax för ny delkurs, verkar hur skoj som helst faktiskt. Efter det var det seminarieplugg och en kväll med matlagning och mys.

Imorgon blir det fest som sagt, blir nog härligt. eftersom utklädnad inte är aktuellt får jag väl vara discokula istället.

Nu saknar jag min Daniel hur mycket som helst, han var till och med social i phonen innan ikväll.

Nu är det strax sovdax, sitter här och lyssnar till min flashiga sambo som visslar och leker vig, pratade innan om hur folk skulle uppfatta oss om det satt en dold kamera i lägenheten. herregud vilken hemsk tanke. För ärlig talat är vi inte speciellt normala. Men kul har vi.

RSS 2.0