Buggkurs

Lördag, skönt! Efter en jobbvecka bestämde vi oss för att laga lite mat och dricka något glas vitt igår hos min syster. Det blev helfestligt! Vi drack vin och seda ndrog vi fram Gt. Vi buggade och samtalade tills klockan blev ett och pg skjutsade hem mej på sin rolls royce, vi ringde samtal och hade trevligt.

Idg har jag varit ute med mami hela dagen, biltur i den nya bilen och handlade städgrejer sedan gick vi på promenad och solade . Fy vilket kasst solarium det var.

Nu ska jag strax åka hem , det blir storstädning (igen, vi lyckas aldrig få det klart) sedan blir det utgång ikväll. Härligt! jag är riktigt sugen idag faktiskt.

Säkerligen träffar man på anderstorpare & förhoppningsvis träffar man på andra sköna människor!

Jag är minsann inte trött på glocalnets reklamer ännu, helst vill jag se dom på tv!

Lina Elin Malm-Lundh

regn regn regn, mycket otrevligt väder.

efter en härlig dag på jobbet bland roliga fordon, trippen till ica med gula faran & att vi nästan lyckades med att göra sönder toron (vi? ehh, jag!) och en lunch med mami cyklade jag hem i regnet och tog en varm dusch.

Sedan kom Sara och hämtade mej och vi var en sväng i gislaved och tittade runt, jag handlade saker som är trist att lägga ut pengar på och sara inget alls. Sedan åkte vi hem igen och nu sitter jag här.

Jag ser hela tiden något i ögonvrån så jag måste snabbt titta ut, jag har kommit fram till att orienteringsklubben tränar idag, för här springer människor iklädda samma fula träningskläder och något i handen mest hela tiden. Inte visste jag att där fanns så många engagerade.

Senare kommer mami hem och vi ska ´beställa kinamat, om jag får bestämma. Det är endast vi två ikväll, såna kvällar är härliga och mysiga. Enligt mina planer ska min vän pernilla komma på visit också. Men det vet hon inte om ännu. Vi är ju vana att ses varje dag och det känns som jag har tusen saker att säga henne fastän vi sågs i förrgår.

Bilderna från helgen på moon förra gången är nu uppe, Lina är hemskare än vanligt, är det möjligt? Av alla bilder dom tog måste det väl ändå funnits någon mindre hemsk? Eller nej, kanske inte.

Inget slår bilden på mej och Malin - den är sjuk. Ha ha.


Tillägnad kan ta åt sej:
Det sägs att pojkar boendes i andra länder är inne igen. 

Helsingborg snart?

27/6 - 07

ännu en skön dag på jobbet, synd att det regnade lite. Jag och Ida tog en långtripp och gjorde nästan sönder den gula faran. ha ha . Hur skulle vi kunna veta hur  man hanterar situationer som den.


Jag och Sara har varit på världspremiär på Max för våran del idag, vad överskattat säger jag bara.
Och vad gick snett vid inredningen?

Nu vill jag ha helg sol värma och after beach! Sist jag uppdaterade mej skulle det bli fint vid kusten.
Så jag hoppas vädergudarna kan vara lite snälla .

Pernilla, det verkar som det blir favorit i repris sommaren 2006 i helgen för våran del. Men vad gör det , så festligt!

Förresten är jag nog lite sugen på rix fm festivalen i Halmstad ändå, tänker minsan ta ledigt tror jag. Blir det favorit i repris då malin? (sommaren 2005) Jag känner mej extra vild och galen iår! ha ha

En sak till, kunde dom inte bara skippat pernilla och son igår? det var det värsta jag sett. Och vad är grejen med att involvera absolut hela familjen också? pinsamt. Vad är det för oskön människa som kom på alla ordvitsar?

sydväst.

jag trodde på allvar att dom skulle tvinga ut oss stackars arbetare i regnet idag, men icke .
vi har suttit på kontoret och haft det härligt. Jag älskar detta jobbet, faktiskt!

ikväll börjar allsång och jag är pepp på det
mamma & bror kommer hem efter  semester i Italien.
På lördag är det årets första after beach i tylö, härligt! hoppas vädret tillåter.
Jag har härligt folk omkring mej på jobbet, inklusive någon som är en fröjd för ögat.
nästa vecka är jag min egen chef, vilket inkluderar att jag bestämmer själv hur jag kommer och går och vad jag ska göra .
Imorgon får jag lön.

Helgens uttryck: Vad håller du på med? (du måste ha ett specieltt uttal, annars räknas det inte)
Förresten vad snacket går. ha ha djungeltelegraf.



vilken härlig midsommarhelg

Midsommar 2007 är över. Det har varit en fartfylld helg med mycket sjuka saker.

Fredagen åkte vi ner i spöregn till hemstaden och handlade på ica maxi bland flera tusen andra. På hemvägen lyckades vi bli jagade av en helt galen fiskmås. Jag har nog aldrig varit så rädd i mitt liv. Sedan blev det storstädning som aldrig förr i lägenheten. Otippade sms resluterar i två inneboende hela helgen i form av två peppade killar. Dom anländer och vi avslutar städningen för en drink istället. Så där sitter vi fyra och blir lite onyktra innan vi tar bilar på varsitt håll för förfest. Nadja Camilla Pg och jag förfestar och tycker oss vara redo att gå klockan 8. ha ha. bussen till tylö och leffes. Där blir inte allt om väntat och jag och Camilla tar en taxi in till stan, The Café en sväng innan vi dansar vidare till moon. Där var det ovanligt mycket folk. Nadja kommer också. Sean möter jag upp Pg och vi tar taxi hem och lyckas somna på soffan. Pg vaknar av att en hambrurgare landar i hennes ansikte, där sitter jonas pajjen och henke och skrattar . Och jag vaknar på något sätt iaf. Sur som jag är när jag inte får sova ifred travar jag fort upp och lägger mej.

Lördagen vaknar vi upp och börjar städa som en galning efter gårdagens bravader. Det var allt från halvtomma ölburkar till hamburgare i vattenglas att städa undan. (inte skyldig!) Efter en god middag travar jag och Pg till östra stranden och hälsar på marie och carro. Vilken promenad vi fick. Efter en stund gick vi hela vägen hem igen. Där hann vi inte sitta länge i solen innan grabbarna ramlade in, högljudda och onyktra. Men vem skulle inte vara det om man spenderat nästan 6 timmar i solen i stan och druckit närmanre 14 öl var. Efter lite dansmoves travar dom upp till duschen och sjunger duett. När dom är klara fixar vi till oss lite fort och nadja camilla och cissi hämtar upp oss. Förfest hos Nadja med sjukt galna samtal och konversationer.

Vi travar ut till Bulls uteservering bland tusen andra och sen möter jag upp malin och vi går till en god vän som sitter på heats uteservering och tar en drink med honom och vänner. Sedan är det moon som står på planeringen. Så vi travar dit allihopa och därinne var det sjukt varmt. Men vi svalkade oss bra med en massa skumpa . När klockan slår tre travar vi till mc och möter upp folket. Taxi hem efter att jag skrattar klart åt alla stackars människor. Där möts vi av ag lollo och emelie så efter lite snack går jag upp och sover.

Man mår ju inte som en prins på söndagen precis. Men in i duschen och lite mat i magen mådde man bättre. Jag lyckades självklart göra bort mej, men det gör jag ju hela tiden ändå. Vi åker bil hem , det var sjukt skönt att slippa sitta på tåget. den skönaste var ändå ryckningarna. ha ha.

Idag har jag jobbar första dagen på sommarjobbet, vilket soft jobb ändå. Där kommer jag minsann trivas .


På lördag åker vi hem igen
och idag är det måndagsklubben -  det missar vi och det känns inte okey.
Jag har fått en massa trevliga samtal i helgen, tack.
Pg har stått för helgens skönaste misstag.

tre hjärtan

Jaha sedan sist har jag hunnit med en massa känns det som, jobbade sista dagarna på orion torsdag fredag. Så nu är den jobbdelen över, i veckan ska jag vaa inhoppare på kontoret och nästa vecka börjar jag som vaktis. hoho!

Fredagseftermiddagen bar det iväg för att fira allas våran pg på hennes 20 årsdag. Det var iväg till gislaved , in på bolaget och sedan iväg hem till Halmstad. Det var för-förfest hos Malin där vi skålade i bubbel och hade trevligt, sedan bar det iväg till Nadja där hon camilla och cissi satt. Resten av kvällen finns att läsa på malliin.blogg.se

Lördagen vaknade vi upp i Malins ägenhet alla tre. Vi bestämde oss för att vi inte orkade gå hem till Gladan idag heller, så vi begav oss ut på stan och shoppade kläder och dryck till kvällen. Så mycket hr jag aldrig skrattat på en dag i hela mitt liv tror jag inte, sedan blev klockan mycket och vi gjorde oss iordning och öppnade drickan. Sjuk förfest hos Malin med förfester i lägenheter omkring som också var högljudda. Klockan blir närmare efter elva och vi går vidare till en andra förfest och tar en drink innan vi går ut och parkerar oss på bulls uteservering. Där  beställdes det in long island istea. (fy sjutton) men tanken var ju god. Vi travar vidare till Cafét, sedan blir det gastons och en svängom med vakten rickard, ha ha. Efter det bär det av till Moon. Där var det inte fullt så varmt som det brukar vara och vi träffade jättemycket trevligt folk. Efter mycket dans och den största gimlet jag druckit i hela mitt liv mötte vi upp alex och michael och käkade kebab. Sedan blev det en mindra samling människor i malins lägenhet och vi åt isglass och chips. Sedan somnade jag jättefort på min sovplats för helgen, hennes soffa. Kvällen var sjukt rolig och jag träffade hur mycket människor som gör mej glad som helst, vissa mer än andra såklart.

Söndagen blev det seg-dag i lägenheten. Sedan ringde dan och skickade iväg oss tre tjejer till Claes Ohlsson för att köpa saker till honom, vilket inte var det lättaste för oss. Men efter en stund och mycket hjälp klarade vi av det också. Sedan tog vi tåget hem vid 18,20 efter att ha varit hemma ivåran lägenhet och kollat posten , som för övrigt var överfull.

Kvällen spenderades i mammas hus nu när dom är i Italien njuter jag av fulla drag i ett ensamt hus, tillsammans med min sambo såklart. Vi tittade på film och halvsov i soffan innan vi la oss i "kingsizebädden" och somnade.


Helgens uttryck: honk, honk! (sjukt lättroade)

sol, bad och jobb

Jaa, som sagt första dagen på det tillfälliga jobbet i fredags. Upp och iväg. Tiden gick faktiskt ganska fort även om arbetet i sej är väldigt enformat. Jag har en rolig arbetskamrat som underhåller mej med konstiga meningar och härliga uttryck. När arbetsdagen var överbar det av hemåt och jag spenderade några timmar i solen med Daniel. Efter en stund gick i iklädda bikini resp. badshorts bort till Pg och badade i hennes stora uppblåstbara pool. Härligt! Sedan kom mamma hem och vi tog ett  glas vitt i solen och åt jordgubbar. Det blev grillning och trevligheter hela kvällen. Pernilla kom upp och vi snackade bort några timmar på ingenting. Som sagt, är vi sambos som inte har setts på ett litet tag eller? ha ha .

Lördagen sov jag lite länge och sedan spenderade jag dagen i solen. På kvällen hämtade sara mej och vi åkte och inhandlade god middag, Tonfisksallad och gott bröd. Senare på kvällen drack vi lite vin och begav oss till en fest längre bort i Anderstorp, där slank det ner några drinkar och sedan var det hemfärd igen. Efter långa samtal på saras balkong och i soffan somnar vi.

Söndagen är det upp tidigt (eller för att vara mej och för att jag druckit dagen innan) och iväg till gnosjö för att kolla på min brors cup i fotboll som jag lovat. Självklart lyckades jag och sara åka vilse i Gnosjö. Väl framme smakade det fint med kaffe i solen. Efter några timmar var det iväg hem igen, iväg och hämtade en tv i limmared med sara, höll på att få bensinstop på vägen hem plus att jag var väldigt förundrad av att rådjuret som låg vid vägkanten inte ens hade lite blod vid sej.  . Efter det blev det glass i solen och där möter vi anna och malin och vi bestämmer oss för att bada. Det var härligt ! Vi bestämmer oss för att inta storstaden gislaved och hyra film, jag och malin fick för oss att välta tornet med flingor, men nejdå konstapel krönke han minsann komma och blänga på oss. I vilket fall rekomenderar jag absolut inte Fat Albert . Sjukt kass film. Tur att chipsen och dippen var gott.

Måndag och iväg till jobbet, och jag bjuder på följande : Upp vid fem i tron om att jag som alla andra börjar sex. Cyklar iväg till jobbet trött och varm kommer jag fram, men in kommer jag inte för jag inte fått någon bricka, inte heller finns där en människa i sikte. Stirrig som jag blir efter ett tag cyklar jag hem igen, förbannad stigerjag innanför dörren och ringer krister (självklart är det den enda dagen jag glömt min mobil) och han säger: nej men lina, sa jag inte att du börjar sju?   fyy vad oskönt att trampa iväg senare igen. Men jag hade ju inget val.

Kvällen spenderades i solen och senare trött och utslagen på soffan.

Idag har jag jobbat igen, sedan fikade jag josefinn tobbe och daniel på coffea. Sedan aktiverade vi oss alla i massa krävande lekar. ha ha . Efter det har det varit matlagning och promenad på schemat,

snart kommer nog pernilla hit, idag är ju det bästa dagen för oss (NOT!) fy nu får allt lösa sej så vi slipper detta och kan sova lugnt om nätterna.

tack.


svenska hunkar

sodär nu är nationaldagsfirandet över och allt har återgått till det normala.

Tisdagskvällen började riktigt bra med en härlig förfest hos pernilla med trevliga människor. Klockan går och vi drar oss ner mot tältet och hotellet. Jag Malin Pernilla och Robin orkar minsann inte gå och tar en taxi. Tjejer i höga klackar säger jag bara. Det blev en trevlig kväll. dans dricka och fest. Den avslutades med en stor hamburgare och fnitter och skratt i Malins soffa.

Dagen efter vaknade vi i värmen. Mami hämtade mej och jag och malin bestämde oss för att bota bakfyllan med en tur på stan. Vara lite folkliga så att säga. Det var den obligatoriska paraden, den tittade vi på med sverigeflaggor i högsta hugg. (folklig var ordet, vuxenpoäng!) efter det hölls det tal och vi tittade på drum & drills (vilka små som är med där nuförtiden)

Efter det gick vi bort för att få oss lite mat i magen, välbehövligt. Klockan fem var det dax för fotboll, det var nog min bästa dag, vilken oskön samling folk på ett och samma ställe. ha ha .  Men malin hade ändå den mest pepp tanten jag har mött i mitt liv någonsin, mamma berättade att hon alltid är där och skriker och har sej, har aif äntligen lyckats få sej en alldeles egen groupie?

På tal om groupies, så kan jag med all säkerhet lova att jag tänker bli en av Sveriges landslag. Vilka hunkar vi har egentlgien. Matchen var ett nöje att se på. Visst brukar jag alltid titta på sverige, men då lyckas jag alltid bli så inne i matchen att jag inte hinner kolla på annat. Igår när vi spelade en säker match kunde jag njuta av att få se heta hunkar springa runt. Jag säger då det,

image16
image17
image18

image19


Och det här är min bästa spelare, Petter Hansson, vilken kille.
(förstå ironin)

image20


Imorogn ska jag jobba, det ni!

Svenska hjärtan

Solig tisdag, underbart. Igår var det jag och mami hela dagen
vi var i gislaved och hälsade på moster som åker till grekland ikväll. Sedan var vi och handlade och efter det tog vi en långpromenad. Härligt! Jag saknar ju henne hela tiden i halmstad.

Idag ställde jag klockan och var uppe och pysslade hela förmiddagen, lagade god kycklingsallad till Mamma och Leif till lunch som blev mycket uppskattad. Sedan har jag pysslat i huset tvättat diskat ringt superviktiga samtal till banken och såntdär kul. Men jag har ju inget annat för mej. Suttit i solen har jag också hunnit med. Snart ska jag och mami iväg till gislaved och uträtta ärenden för ikväll blir det faktiskt fest.

Traditionsenlig förfest hos Pg på balkongen i solen. Sedan bär det av till öltältet och hotellet för härlig fest. Förhoppningsvis blir det roligt folk som är ute.

Imorgon blir det fotboll hela dagen, först har jag lovat min fotbollsgalna lillebror att titta på hans träning efter det ska jg minsann tittas på aifs match och efter det är det ju Sverige. Härligt! jag har blivit lite av en fotbollsfantast, men hur går det att undvika när jag är sambo med Pernilla?! Jaja jag klagar aldrig när jag får titta på turnissen Petter Hansson på tv, ha ha .

Fyy vad jag saknad Simone och Nora nu, hur ska jag klara mej till nästa gång vi ses? helt sjukt. Jag ägnade en lång stund åt att titta på bilder från tiden. Så skoj vi har haft. Miss you heaps! (heaps är det bästa uttrycket som simone använder absolut hela tiden. )

Josefin, jag,. Nora & Simone på trajet

image12
image13

Pernilla, Simone och jag i parken.



Nu vill jag ha midsommar och härliga stunder i solen.

Hittade ltie bilder från förra året:
image14

image15

Hemma i Anderstorp på fredagen, lördagen spenderades i Halmstad.

Iår blir det Halmstad hela helgen, Fredagen Leffes i Tylö och Lördagen grill på Camillas bakgård innan utgång i stan.

Nej nu ska jag tillbaka till solstolen.

vilket kalasfirande

´Fy, det är en sliten Lina som sitter här och skriver kan jag tala om, men helgen som började redan i  torsdags har varit härlig.

Torsdag: födelsedag för halmstad. Sjukt mycket folk i omlopp i stan och hästar paddanbåtar och dylikt är i rörelse. Jonglörer parader och fyrverkerier. och vi möter upp simone andy julien och två till fransmän och en amerikanare fö att ta ett gas vitt i solen på Cafét. Det var en härlig stund och några timmar spenderas. Jag och Pernilla tar oss hem för lite snabbt iordningfix för att sedan avnjuta god middag på Patrickhill med tjejerna. IVäg till Mårtenssons där det var kareoke. Har nog aldig varit  s¨å mycket folk där, det var nog Palles bästa dag. Det slutade med att dom fick sätta in extra vakter och börja ta leg -23 . Höjdpunkten var när utbytesstudenterna ställde sej påscen och sjöng : i had the time of my life och tillägnade oss den. Då var tårarna inte långt borta.

Fredag: Lite seg men efter en lång morgon i sängen och en mycket snäll Emil som kom med pizza och cola och så ägnade vi timmar av dagenåt att titta på dismissed på mtv . Vi åker hem till gladan och han väntar snällt på när jag duschar och fixar mej. Seadn kör ham mej till Malin där det vaknas förfest. Den var mycket trevlig och vi går ut runt tolvtiden till Cafét. Det första vi fick i våra händer var varsin shot följt av en gimmlet. Det var ju en stämningshöjare. Han var en stämningshöjare. Efter en härlig kväll där bland dans dricka och mys beger jag mej hemåt efter att ha filmat Nadja och Camilla med varsin gitarr på storgatan sjungandes och dansandes. Ha ha som jag skrattade. Hatten var ju mycket fin som dom lånade också.

Lördag: Upp tidigt som tusan och var på stationen klockan halv nio för att säga hejdå till Simone, det var otroligt svårt och jobbigt och tårarna ville inte sluta rinna. Men vi ses ju snart igen, i australien .

Seda ngick vi hem och sov några timmar till innan Josefin och hela möhippan kom och hälsade på en sväng. Sedan kom Tobias och vi hämtade Josefin på arosfortet och sedan var det fest igen. Iväg till Malin för att se fotbollen på dansk tv, sjukt otippat att vi kunde se den ändå. TJejförfest beståendes av Mej Malin Pg och Tobbe. ha ha sedan kom JOsefin och vi drog oss ut vid tolv tiden. La gaston blev det dagen till ära . Där träffade vi Emil och vänner. Vi satt där en bra stund och skrattade och pratade. A kom också en sväng och vi virrade iväg ut på stan . Sedan gick vi iaf till Mårten och spenderade någon timma där innan vi mötte upp A igen och åkte på efterfest som var en total katastrof. Jag fick snällt dela säng med pernilla i natt eftersom joefin och tobbe som i min, så mysigt.

Idag skulle vi åka till anderstorp över sommaren. Så vi packade i någon timma och jag har nog med mej hela garderoben tror jag. Vi hämtar upp malin och beger oss hemåt . Efter Torup går bilen sönder och vi blir ståendes i flera timmar innan mamma kan komma och hämta oss. Det gick ganska fort eftersom solen sken och humöret var bra. Men ändå.

Nu är jag trött helgen hr tagit på mina krafter och jag ska snart sova. Stackars malin har jobbat en kvart nu och har en hel lång natt framför sej stackaren-. Känns lite trist att alla våra utbytesstudenter lämnar oss nu, kommer bli tomt hemma i halmstad. Plus att folk går ut skolan och flyttar hem till sina hemstäder igen, både på gott och ont.

Jag tror minsann att jag har gått och blivit lite nyfiken i helgen.

RSS 2.0