nattblogg

jaha hemkommen från Bolmens nu, hur mysigt som helst var det minsan. Mat, popcorn och bubbelvatten piggar verkligen upp en en tisdagskväll. Imorgon är det föreläsning med föredrag. kan nog bli intressant . Nu ska jag fortsätta sambokvällen med en film .

Avslutningsvis, mycket tragiskt .
Rip Heath Ledger.

image36


en stund över

tisdagskväll och jag sitter på mitt rum och har en stund alldeles för mig själv. hur skönt som helst faktiskt. lyssnar på musik och pysslar lite. Förra veckan sprang förbi och onsdagskvällen spenderade jag på kåren. Fredagen var också en ljuspunkt med tjejkväll. Denna veckan har jag hitills varit på föreläsning hela måndagen och idag har jag varit ute och sprungit runt i solen på stan. Avslutningsvis en långfika på mysigaste cafeét.

det sägs även att Malin har börjat dansa där hemma. Avancerat och "tekniskt". Detta ska hon minsan få lära ut till oss alla. Det sägs även att hon går runt och är lycklig mest hela tiden, över "den där speciella". hur härligt att se henne som helst.

Imorogn är det föreläsning och troligtvis kåren på kvällen, verkar på nu iaf.

Kvällen ska spenderas med dom allra bästa på Bolmen, (förutom två som inte kommer närvara) .

Jag vill ut och resa. har diskuterat en massa resemål nu, där man varit och dit man vill. Australien står nog högst på min lista. Vill till Simone, solen och surfingen såklart. Eftersom sommaren troligtvis komemr spenderas i Norge kanske man skulle spara lite och flyga iväg till hösten. ja inte dit men någonstans iaf.

Är sjukt dålig på att blogga nuförtiden, men dom jag skriver försvinner mest hela tiden, förvånar mig inte om inte  
denna kommer upp heller, kanske någon som lyckats ta sig in i mitt system,. All lycka isf.

hej för nu

Traffic in the sky

Helgen är över, som vanligt en söndag är en vild lördagskväll avklarad och jag sitter här trött och en smula bakfull. Det har varit en bra helg, innehållsrik och med mycket otippade och galna händelser. Torsdagen var tentaplugget inne på slutspurten och i fredags när den väl låg i postfacket kändes det hur skönt som helst, för tentaångest sysslar jag inte med. En tripp till stan och favoritställen som systembolaget besöktes. Hem och chilla någon timme i soffan, efter mitt gråtanfall till något så meningslöst som the oc. In i duschen och iväg till Klara. Tjejkväll med NÅGOT glas vitt stod på schemat. Efter lets dance blev det där begreppet ett minne blott för oss så organiserade brudar. Kvällen blev inte bara onykter utan i enkel mening nöjer jag mig med att säga att det var ös på oss. Discodans & en tripp i kundvagnen för min del såklart. Louise tyckte Klara var för onykter för att köra mig så hon tog på sig ansvaret, gick ju fint. Efter en minut låg jag i busken på Klaras altan. Rätt ut i rabatten körde hon mig. haha.

Lördagen var lugn och skön, thaimat och chill. Kvällen blev desto vildare . Fördrink hos Malin, måste förresten sluta kalla det så med tanke på att vi får i oss bra med vätska mellan danserna :p Sex vilda tjejer under samma tak och en del alkohol i kroppen slutar ALLTID bra. Förfesten hos Christian var helt galen, folk överallt . Men skoj hade vi ju. Iväg till Moon och mer discodans. haha. varvat med lite dryck såklart. En härlig kväll.

Idag har jag varit hos Malin mest hela dagen. Facebook är en mycket fin uppfinning där man hittar det mesta och det bästa. Vad jag har skrattat.

Imorgon är ny delkurs på ingång.

Metoder.

nu har jag ägnat ett par dagar inlåst på Östergård. utestängd från omvärlden med bara Berkowitz och co som sällskap. (om man inte räknar tentavännerna och de få besöken av Pg & Simon vi haft) . Men nu är tentan inne för den här gången, hur skönt som helst. Energidryck, kaffe, cigg, godis och frukt har varit vad vi levt på. Njåa , lite mat har vi väl fått i oss, men betydligt onyttigare och inte alls lika sunt som vi brukar. (någon som köper det? :P)

SÅ ikväll blir det god mat och lite vin i goda vänners lag. Sedan får vi se vart det bär. Det är ju imorgon som stora tentafesten ska vara, då går vi all in. Firar utan en tanke på att Delkurs B börjar på måndag och att den innehåller en massa nu litteratur och dessutom en härlig salstenta som dom passande nog slängt in mitt under hjärtslaget. Härliga människor. Men som sagt, vem tänker på det nu?

En tripp på stan nu, jag vill väl belöna mig med något såhär efter inlämning.

hej för nu.

Long road to ruin

Strålande tisdag, skönt med en ny dag. Igår gick jag och la mig med tusen tankar i mitt huvud. Om verkligen allt. Dessutom hade Niels skrämt livet ur mig och Malin, och inte minst stackars Klara som rusade in och gömde sig på Pgs rum. Tydligen har vi svårt för att "hålla käften" när vi tar ett bloss. Förlåt att vi har saker att prata om.

Tentan som sagt, nu ska här skrivas så pennan glöder. Vi kör det vinnande konceptet även denna gång. Bunkra upp med tillbehör och sedan låser vi in oss någon dag. SÅ vips är den klar. Vi jobbar bäst under lite stress och vi har en mycket bra uppläggning .

Läste min goda vän Sarahs blogg, och jag måste hålla med. Jag saknar också den mycjket roliga & sjuak tiden under gymnasiet. Speciellt sista året, då man satt i studentkommittén och planerade hela studenten, alla studentfester och resan till Liseberg, där jag för övrigt förtydligade för alla i mikorfonen på ditvägen att man skulle ta det lugnt med drickan och framförallt komma ihåg tiden till hemresa. Vem kommer på sladd med taxi, sist? självklart.
 
Men vi gjorde att bra jobb iaf. Balen & Studenten är minnen för livet. Släkt & vänner som firade ihop. Kortege (stavas det så?) genom Gislaved på lastbilsflaket och en flaska skumpa, blommor och nallar som gjorde det svårt och tungt att ta sig fram. Tal & presenter. Sedan samlades vi alla hos mig innan vi travade till den sista studentfesten för oss alla. Dagen efter var jag sentimental och höll nästan på att fälla en tår när jag läste allt som var skrivet i min mössa. Dagen därefter vad det bal, dagen gick åt till att vara hos frisören och fixa uppsättning, iväg till bästa Sarah som gjorde mig fin i ansiktet. Samling hos mig återigen jag pg & malin plus dejter. Sedan minns jag inte mycket, och detta av nervositet. Jag vill aldrig mera gå upp för storgatan i Gislaved och bli så stirrad på av alla människor som tar kort och filmar. Sedan var det trerätters på Höganloft. Traditionsenlig dans och därefter blev det galet party. Vilka tider.

Nu ska jag till Östergård.

tentavecka

Nu var denna helgen över också. Fredagen bestod av tjejkväll hos Klara. En kväll helt utan tv men med mycket historier och skratt. Hade ont i magen när jag kom tillbaka hem, konstigt när Klara bjuder på historier om stulna mopeder cyklar och när hon hoppar från ett fönster iklädd, tjaa inte mycket .

Lördagen blev lång sovmorgon, städning & ut i kylan/blåsten och handla. Det var den värsta promenaden i mitt liv . Fick samtal om att vänner från helsingborg kommer upp till kvällen. Efter lite strul och samtal kommer Rickard, Olle, Charlie & Johan tillslut runt 9-tiden. Ett glas vin här hemma och iväg till Klara på förfest. Det blev hur onyktert som helst för en del, och andra kunde inte sluta skratta. Stan, Moon och där dansar vi loss som aldrig förr  .Att det aldrig kan gå en kväll utan att jag inte kan stå på benen. En skön vurpa från scenen blev det. Jo jag tackar. Efterfest och sömn.

SÖndagen åkte vi och köpte mat och chillade mest hela dagen här på Gladan. Mycket sjuka människor . Men skoj hade vi. kändes allt lite tomt när dom åkte tillbaka hem. Vi får ses snart igen.

Veckan kommer bestå av en massa tentaplugg. Det ska nog gå bra. Bara man orkar starta någongång. Sedan får man väl dra till med en tentafest på Lördag tror jag bestämt.

Februari blir en hektisk månad, helgerna räcker inte riktigt till för allt vi ska göra. Hjärtslaget, Helsingborgsbesök, Ta tjejerna till hemtrakterna, Sedan var det även tänkt att det sulle hinnas med en tripp till London över en långweekend. Och utöver det komemr det tydligen Täbyfolk till Halmstad, det vill man ju inte missa för alt i världen. Hur vore det med lite planering egentligen? ha ha.

Man bli ju nästan lite kär...

dokumentera

Fredag och dagen kunde inte börjat sämre tror jag. Fick nog tre timmars sömn inatt, följt av att vi försov oss imorse. Ett ord : Kaffe. Föreläsning 08.00. Kan inte bli mycket bättre, visst? Hem och käka frukost för att några timmar senare trava iväg till den alldeles förträffliga R-byggnaden för seminarium.

Ikväll blir det ju självklart fredagsmys borta på Östergård. Mycket härligt med matlagning och bästa sällskapet. Tänkte vi skulle börja på planeringen av alla små roadtrips som ska göras under 2008, får väl se hur detta ska gå med tanke på att vi är en kvinna kort för kvällen. Här ska besökas Lysekil, Täby & Alingsås.

Nu ska jag slänga på lite kaffe och väcka Klara som sover förvänansvärt tungt i dessa osköna klippan-soffor.


2008

så, nu var 2007 över ,ett år fullt av nya erfarenheter. Träffade en massa nya vänner, drog iväg på galna roadtrips och en massa hotelnätter. Slutade på collegeåret och flyttade hem över sommaren och jobbade. Det var min sommar, jobb varvat med båstadveckan (som jag förövrigt festade tillsammans med min älskade Henrik Lundqvist) festival och andra galna partynätter. I Mars spenderade jag nätter sömnlös på grund av en enda man efter sju månader. Mådde dåligt och uppskattade mina vänner mer än någonsin. Jag träffade därefter en ny, som också det gick i kras kort därefter. Det var inte mitt år i kärlekens tecken.

Efter sommaren kom jag tillbaka till Halmstad och började Mkv med nollning i tio dagar. Också här samlade jag på mig en massa nya härliga vänner . Jag hann med fest tentor och annat skoj. En vecka i Septermber spenderade jag i Grekland med familj och släkt. Hur härligt som helst. Efter detta började alla fester Mkv ettorna skulle fixa. Det var gasquer och julfest och vanliga förfester. Inflyttningsfester varvat med födelsedagsfester hanns också med. Och vips så var jag hemma i Småland över jul. Sedan avslutades året med brakfest i U-lokalen. Emmie, Andreas och Johan gjorde ett toppenjobb som verkligen är värt en stor eloge.

2008 började med tungt huvud. Det blev en klockren bakisdag med allt vad det innebär.
Detta året kommer bli hur härligt som helst, och planerna är redan stora. Vi får som sagt börja anteckn allt som ska hinnas med.

Dagen idag har spenderats med Kim Louise Klara och Malin ute i Tylösand. Stranden var kall och blåsig. Men kul hade vi. Sedan åkte vi en massa bil och hamnade tillslut i Kims nya lägenhet på kaffe. En härlig kväll/eftermiddag med skratt och bus. Ikväll har middag avnjutits tillsammans med klara och nu blir det en kopp kaffe och film.

Det bästa valet 2007 vad att börja Mkv. Vilken tiopoängare.

Största önskningen mot 2008 är nog ändå att Niels med familj flyttar ut.

Dessutom lovar jag att ta bättre tag i mitt liv, inte fullt så mycket festnätter (iaf inte lika hårda) :P
Kärlek är dessutom saknat. Jag ska hitta min plus 1.

nej, film nu. Jag kör en årslista en annan gång.

RSS 2.0