codak moments

Idag tog vi en alldeles för lång sovmorgon egentligen, men efter det var det bara upp och iväåg till skolan för prov i desktop, gick inget vidare som malin nämnde kunde man ju varit mer förberedd. Efter det tog jag och min sambo en lite nspontan shoppingtur, vilket vi inte skulle gjort för jag blev nästan 1000 kronor fattigare på en tröja och ett par skor. men ja, fint var det ju!

Stämnings-sänkaren var ju att stöta på två mycket o-omtyckta personer för tillfället, sur och konstig som jag blev belönade jag och pernilla oss med världens dyraste fika som tröst. Dte var skönt i solen med en islatte bättre vore det om fåglarna inte varit så intensiva och hundarna inte andats så högt. Efter hemfärd blev det mat handling på maxi, det är alltid lika trevligt saknade dock den peppade tanten i kassan.

En tacopaj och ett stort lass disk mindre sitter jag här, mätt och belåten och ser fram emot kommande events i helgen.  

,Det ska bli skönt att komma bort från halmstad igen, slippa träffa människorna jag tycks springa på varje dag nuförtiden, men det är ju min vanliga tur som vi kommit på. Jag har väl förhoppningsvis tur i spel istället. För så mycket otur i båda är väl ändå omänskligt att ha? Eller malin, pernilla? Av egna erfarenheter i Halmstad borde vi tre nog tipsa, spela poker och liknande varje dag och vid detta laget vara milijonärer.
Om man väl träffar någon trevlig och mycket stilig man så kommer han helst från ett helt annat land, och ska åka inom ett par månader.

Tack

uteserveringar & engelskspråkiga partyn

Nu var det ett tag sedan man skrev här inne igen,

Förra veckan var det utgång Onsdag med en mycket trevlig och onykter förfest på Patrickshill. Det spelades svensk musik, det dansades och det sjöngs. Alls myhcket högljutt och glatt. Iväg till Kåren där jag spenderade alldeles för mycket pengar i baren och fick reda på saker jag helst skulle låtit mina öron slippa. Men hey, vem blir förvånad med min tur jag har haft på senaste inom just det området? Men vi hade trevligt och människorna i ens närhet piggade fort upp mej.

Torsdagen var ganska seg, trött och slö fick man inte speciellt mycket gjort gick inte mycket utanför dörren mer än till Videomix för att hyra den mysigaste filmen "the holiday" som gjorde mej och min sambo lyckliga och nästan förälskade i Jude Law. Det är ögongodis det.

Fredagen var här, vädret var okey, lite blåsigt men vi bestämmer oss självklart för en tripp till stan och som malin så härligt uttryckte det"  ta en fika eller kanske en öl" . Det blev det sistnämnda. Bulls uteservering där det var otippat mycket folk. Vi blev sittandes några timmar och tittade på folk, ringde samtal och snackade om allt mellan himmel och jord. Detta resulterade sedan till en mycket otippad utgång för oss tre tjejer. Iväg till Malin för en snabb makeover och sedan iväg till Michael där förfesten var igång. VI var inte iväg förän tolv så det blev en snabb runda på Gastons och sedan Mårten. Där var det som vanligt sjukt mycket folk, trots leg . 18 . Träffade mtycket trevliga och spännande människor, men danserna med allas våran Johan var ändå roligast, även om han var lite uppstirrad över en viss manlig beundrare kvällen till ära. Och helt plötsligt står vi på mc med någon konstig snubbes kreditkort och leg i handen i full färd med att beställa mat till oss alla . Det var roligt sedan blev det kort efterfest för oss alla hos just den kosntiga killen plus vän, men där var vi fort ifrån.
På vägen hem hade jag nog nästan roligast . Jag och Malin var inte riktigt normala och pernillas filmer på oss är så roliga att vi ägnade en lång stund efter hemkomst åt dom. Sedan byggde jag och Pernilla en stor mur av telefonkataloger i Malins hall som hon fick skåda senare. Vilken överaskning, 60 stycken var det närmare bestämt.

Lördagen vaknade vi upp alla tre hos Malin, jag och min älskade sambo tog oss hem och gjorde oss pepp och redo för en ny kväll i vimlet. In till stan , möter upp Malin och sätter oss i solen för en öl, mer hann vi inte för klockan sprang iväg och gästerna skulle snart komma. Först kom Nicklas Jonas och Marcus, följt av Simone Nora och Julian. Detta blev en mycket trevlig svensk-tysk-fransk-australiensk förfest med dans mycket kort tagning god champange och shots. Efter en snabb sväng till Strandparken för att kolla läget åkte vi , inte speciellt imponerade av vad den festen hade att bjuda in till stan. Där blev det drinkar på gastons och sociala lina vari farten igen. Efter det gick vi till Mårten som kvällen till ära hade 1 års och var helt fullpackat . Så det var ingen idé sen som man var. Så vi gick vidare istället och dansade loss . Sedan var det bara hem och sova efter en lång vecka med mycket fest var dxet precis vad jag behövde.

Söndag och slappdag. Malin och Pg går på fotboll men jag väljer att spendera dagen i soffan med sköna repriser. Sedan kommer dom hem och vi handlar mat för glatta livet på Maxi. Det var trevligt men väldans dyrt för lite mat. haha. Film och skratt som aldrig förr innan kvällen avslutas.

Idag har vi haft desktop, det är nog lite av det tristaste jag vet just nu, och nu är jag rastlös, min kära sambo sover i soffan.

I helgen blir det hemgång fredag med nora och simone, där dom insisterar på att få laga mat åt hela min familj och vänner på fredag, sedan blir det trajet och hotellet lördag och traditionsenligt vilodag söndag. För måndag är det fest igen när sigges har premiär. Och SImone och Nora är helt galna över att man festar i en lada, haha upplevelse.

Tack.


shes only happy in the sun

Torsdagkväll, äntligen har jag arbetat igenom mej alla 20 sidor medöversättning om kravspecifikationer, kylzoner och trälbalksmåleri. en mycket otrevlig erfarenhet. Det var jobbigt svårt men nu är det äntligen klart.

Idag har jag luchat med mami, sedan hämtade jag min kära bror på fritids för att sedan åka hem. Då får han den bästa ideén enligt honom eftersom han fått ny cykel precis, vi cyklar till gislaved. Snäll som man är rullar man ut mammas cykel och trampar iväg med en exalterad bror. Sagt och gjort. Blev självlart en glasspaus på vägen hem. Väl hemma engagerade han mej i bandy och fotboll. Det har verkligen varit en heldag. För sedan satte jag mej vid datorn och jobbade, nu flera timmar senare är jag klar som sagt.

Kvällarna och nätterna spenderar jag i världens skönaste bäddsäng och tittar på tv och filmer i min ensamhet. Det är ganska trevligt om än lite väl ensamt ibland kanske. Men då har jag ju självklart sms konversation med min kära vän malin som jobbar och sliter på nätterna .

Inom snar framtid ska jag beställa klipptid det är dax att kapa håret nu. Trött på samma vanliga f risyr som man haft i evigheter. Brunett skall provas också, men jag vågar minsann itne göra allt på en gång rädd för förändringar osm jag är.

Imrogon ska jag till min kära pappa och käka middag och drickal ite vin, det blir trevligt. Det blir ganska tjatigt att vara för länge hos mamma. Men som simone säger, eftersom hon har sin familj i australien var glad att du kan träffa dom nästan när du vill och njut av att vara hemma! så jag ska försöka de sista dagarna.
Lördag utlovar troligen fest, gisleparken, yej! ha ha. Men varför inte när man ändå är hemma?
Det kan ju bli festligt.

Nu vill jag ha vecka 28 och båstadveckan, jag ser allt framför mej redan, jag och tjejerna på båten med goda drinkar och skönt folk omkring oss och playan hela dagarna.
Schönt!

Drömde förresten inatt att malin åkte utomlands med Ali och att dom kom tillbaka och hämtade oss med planet efter några dagar när hon saknade mej och pernilla, så vi hoppade på och helt plötsligt var vi både i thailand stockholm och lappland samtidigt.  Men ali tog hand om oss och malin var lycklig och solbränd med paraplydrinkar i handen hela dagarna. Pernilla och jag vi ägnade mestadels av tiden åt att hänga med i tempot och plaska i poolen. En mycket underlig dröm, för sedan hade vi helt plötsligt rånat en bank jag malin och pernilla. Och kom undan hur lätt som helst så vi tog en tripp till iväg och då var vi på en öde strand i Thailand när en tant på cykel varnade oss för tsunamivågen. Vi sprang all världens väg och helt plötsligt mötte vi precis alla människor vi skulla vilja möta i en sån situation, eller ja i alla situationer och vi hade en trevlig resa tillbaka till finland på  våran plastmadrass. Jag hängde knappt med själv i svängarna i drömen, men jag vaknade med ett leende på läpparna.


den senaste tiden

fyy nu blir jag sur, har tänkt det vore på tiden med en uppdatering så här har jag suttit ett bra tag och skrivit om en massa spännande händelser som hänt mej under en lång tid nu. så raderas självkalrt allt.

tidn har iaf spenderats med anderstorpsvistelser med simone, som var helt överväldigad av detta lilla samhälle. hon fick för första gången vara ute i en skog och se en massa"cool stuff" som hon uttryckte sej. Hon betedde sej lite som en människa från månen när hon var i skogen och fick se alla träd och djur som vi har. Vi diskuterade älgar och bilolyckor so händer med just älgar inblandat, då berättar hon att det har dom där hon bor också, det är jättevanligt. bara det att det är med kängrur (stavas det så) ? Det låter mer häftigt och exotiskt, men hon tyckte minsann älgar var mycket häftigare. Hon fick även uppleva gisleparken och hon hade jätteroligt! Nästa gång ska vi ta med henne ut och medverka i trajet, vilken upplevelse för stackars simone!

påsken var bra utång torsdag och lördag, mycket trevligt. Malin drack skumpa för glatta livet i lördags och i torsdag spenderade vi natten åt att plocka påskliljor utanför biblioteket.

Mamma och vänner har varit nere i halmstad, det blev en mycket härlig lördag-söndag vistelse med uteserveringar och dryck i solen utgång och dans.

Och självklar har jag varit sjuk, det var inte alls trevligt med feber och hosta när inte mamma kunde ta hand om en och behandla en som man var fem igen. Men pernilla gjorde ett mycket bra jobb och pysslade om mej.

Nu är jag i anderstorp igen, har påsklov som det så vackert heter. så jag ska göra lite jobb åt mamma i veckan och få in lite välbehövliga cash. Får väl se hur lämge jag står ut här hemma innan jag åker tillbaka, jag är ju inte van vid en massa människor omkring en hela tiden, och det är bara härligt till en viss gräns, och över den gränsen blir det bara jobbigt.

Sommaren närmar sej med stormsteg vilka härliga känsolr som sprider sej, uteserveringarna öppnar, vi har haft picknick ute med en massa godsaker flera gånger i stekande sol redan och det blir allt fler och fler människor i stan. Nu vill jag ha ännu mera sol, stränder lata dagar och after beach. Men jag ska minsann jobba i anderstorp iår, som vaktis. det är nog ett jobb som passar mej utmärkt. ha ha .

nu blev den nästan lika lång som den jag skrev innan ändå. den innehåller däremot inget vettigt men det är alltid trevligt att ägna en liten stund åt att uppdatera.

tack.

RSS 2.0