turnera

uppdatering? tänkte det var dax, nu när jag har en liten stund över mitt i allt iordningfix och stök på Gt. detta är ju en självklar ritual inför Kåren ikväll, fottbollskväll. Det har varit turnering idag på HH. Jätteskoj att se faktiskt, och lite sugen i vissa stunder att hoppa in och köra lite moves som man lärt sig i sina dagar som fotbollsproffs i AIF.

Det händer inte så mycket annars, helgen sägs ha varit mycket stökig, jag håller med. Men skoj hade vi och det var trevligt att få träffa den andra systern Röstlund. Fredagsmys & lördagsutgång  var det.

Skolan flyter på som vanligt med seminarium och salstenta har vi haft. Klassen är härlig som vanligt och kvällarna spenderas ofta i mycket bra sällskap i form av Klara , Malin, Pg, Louise & Kim.

Helsingborg börjar locka också, så vi får väl försöka hitta en helg som passar alla som ska med. Kommer i vilket fall bli hur skoj som helst,.

Det har börjat stökas mer och mer inne hos grannen, förhoppningsvis är det dax för flytt från deras sida. Då ska det som jag nämnt tidigare åter bli stökiga gladan lgh 214 som gäller.

Sommaren närmar sig, inet för att det märks i blåsten ute men man vet det. Det är ju de som räknas. Då blir det lata dagar och galna partynätter. Ut med vinterjackan och in med bikini, kjol och linnen.

Nu ringde Louise och dom kommer om inte altför lång tid så det är väl dax att bli klar och börja drickandet.

Nu får det va för idag.

"Österhalm"

okey, jag vet. hög tid att uppdatera. Men jag har ju en massa annat att göra hela dagarna :P

Sedan sist har allt funkat fint, tentan fick jag tillbaka godkänd och klar, underbart. Om nu bara salstentan på lördag går lika bra ska jag fira det med dansskorna och partyhatten. Seminarium har passerat, jag hade nog kunnat göra bättre ifrån mig , men detär inte så lätt när rösten sviker en och man försöker uttrycka sig och allt som kommer ut är ett svagt mummel.

Jag har varit på katastrofbesök i Småland smo resluterade i ett mycket dåligt resultat . Kanske borde hålla mig ifrån ett tag. Kommer dock sakna mami som åker till Thai idag, inte als avundsjuk. Jag vill väl också åka tillbaka dit och ligga på playan, dricka drinkar, rida på elefanter och snorkla igen.

Vädret i Halmstad har ändrats avsevärt, solenskiner vilket gör att det är lättare att gå upp om morgonen och jag har slängt på mig vårjackan ibland. Underbart.

Igår var det tjejkväll på östergård , precis enligt planerna. Malin & Kim saknades såklart. Men vi hade trevligt med (enligt Louise, självklart inte jag som var kock) FÖR kryddad mat, går det? naturgodis och bubbelvatten. Sedan skrattade vi enormt mycket,  vilket absolut inte är ovanligt i sällskapet igår. Pg fick upp ögonen för "limpor" och jagsjälv tryckte i mig "punschkulor" som om det inte fanns någon morgonsdag. Jag hatar dessa. Men vad gör man inte för lite liv i luckan. Eller tryckte i mig, två stycken. Men ändå. Sedan travade vi hemåt, såg fråga Olle och gick och la oss.

Självklart har jag åkt på förkylning. Men det är lugnt änsålänge. Med min tur ligger jag snart och hostar lungorna ur mig, och blir sömnlös. Skulle ju passa fint precis till tentan på lördag. Idag ska jag bege mig in till stan strax, lite shopping och säkerligen en traditionsenlig fika på bästa smultronstället. Sedan får vi väl se vad kvällen bjuds. Oviss just nu.

Förresten är jag mycket stolt över mitt "Nya liv" som påbörjades utan min vetskap egentligen för två veckor sedan. Detta fina resultat ska jag minsann hålla på . Får väl se hur länge jag lyckas.

Puss&Tack

RSS 2.0