McQuail , en härlig man ändå?

ja nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen, har jag kanske skaffat mig ett rikare liv? nej inte alls, det beror på ren lathet och mycket i skolan.

Helgen var mycket bra, fredagen var det tjejkväll med räkor & vin hemma hos mig. Jag Malin & Klara är självklart pepp på fest, drar iväg till Stefan och dricker lite och sedan blir det Gastons & B&B (??!!) hör och häpna, men det var ju precis där alla människor var kvällen till ära. Så roligt hade vi ändå. Sedan går det utför för mig och Klara och vi gör sjuka saker som vi skrattar åt mycket nu i efterhand.

Lördagen sover vi mest hela dagen tills vi kommer på att systemet stänger inom kort, involverar halva mkv för att fixa skjuts. In i sista minuten (alkoholist, nejdå) och sedan segar vi hos Micke hela dagen och lagar väldigt annorlunda mat, men visst den gick väl också ner. Sedan var det fördrink hos Emmie med tjejerna och förfest hos Nicklas, inga konstigheter där inte. Mycket trevligt . Självklart bär det av till Moon och där dansar vi som om det inte finns någon morgondag och det slinker väl ner en och annan drink också. Efterfesten är inte heller att leka med.

Tentan vi har nu är verkligen hur hemsk som helst, stor jobbig och trist. Så veckan blir en massa plugg bara . För nu ska jag minsan klara detta. VI får ju helt enkelt fira i helgen, när den är inlämnad och klar.

Vissa dagar är jobbigare än andra, och idag är just en sån dag.

tredagars

Jaha tjuvstartade helgen redan i torsdags, kareokekväll och en öl vad det sagt. Behöver inte uttrycka mig mer än att det var en mycket trött Lina som slöt ögonen vid sextiden på fredagsmorgonen.

Upp och sega hela dagen, dusch och fix . förfest hos Malin med god dricka härliga människor och allsång. Glitter och Glamourfest på Mårten stod sedan på schemat, en härlig kväll .

Lördagen vaknade jag upp och mådde oförskämt bra med tanke på två dagars fest. Iväg till Eurostop för lite handling och en god lunch. Hem igen och prata med Pg om gårdagen och kommande kväll.  Hon var förståndig nog att stanna hemma. Men nej det kunde självklart inte jag göra. In i duschen och försöka fräsha till sig lite. Förfest hos Malin med väldigt otippade människor, men trevligt hade vi . Mötte upp ett annat glatt gäng och begav oss ut i natten. Allt som allt var det en mycket trevlig kväll. Avslutet blev ju lite konstigt dock. Det är ju inga konstigheter idag. Hur kul som helst att stöta på gamla vänner igår förresten. Gissar att Malin är lika nöjd. Eller vet rättare sagt.

Vaknade upp på min vanliga sovplats hos Malin. Det har varit en dag fylld med roliga sms, pizza skratt och hajar. Kvällen har varit spenderad med min kära sambo, och min hosta såklart. Den är mig inte otrogen.


Onsdagen var förresten hur kul som helst , jobbet var mycket givande och jag sålde öl & cider som aldrig förr. KÄndes konstigt att stå på den sidan baren för en gångs skull. Och jag hoppas verkligen inte jag beter mig som vissa människor gjorde när jag är där med alkohol i kroppen.

Veckan har intensivt plugg på schemat. Fotboll imorgonkväll också. I helgen kör vi igen.

Louise, glöm aldrig att jag är från Småland. haha.

utgång är lika med hemgång

okey newsflash, det är helt enkelt inte värt det. Inga konstigheter med den saken.


Lina lina, dubbelt menar tydligen inte mer?

Danmark har väl helt underbara människor ändå?

fredag igår, ännu en nykter tillställning, denna gång här på gladan. Det var hur trelvigt som helst, det är svårt att inte skratta hela tiden & inte trivas i tjejerna sällskap. Grönsaker och dipp, cheesecake och lättdryck förgyllde kvällen ytterligare. Allt var hur bra som helst tills våran granne visar sig. Han KAN INTE må bra. Det hela slutade med att vi fick nattbesök av poliserna som hade fått tips av vår granne att vi hade fest? Hoppas han skämdes mer än vad det såg ut när vi öppnade dörren i mjukisbyxor och hade tända ljus i lägenheten. Idag har han för övrigt sprungit runt till grannarna med något papper skrivet på datorn. Säkerligen försöker han samla underskrifter för något som handlar om oss. Sugen på att byta lägenhet någon? HAn vill ha krig , games on!

Idag har vi varit på stan, fika & lite shopping. Kvällen kommer spenderas med fördrink och mat hos Klara, inflyttningsfest hos Nicklas och sedan ut i natten. Det blir förhoppningsvis en härlig kväll.

Tänk att en kille med "boybandstilen" kan få fyra? tjejer så exalterade på samma gång över att bara visa sig i rutan. För övrigt undrar jag ju hur en kille som ser helt okey ut kan ha en sådan flickvän? (jag var inte en avd essa fyra för övrigt)

En andra fick min kära vän Kim att fälla en tår. Visst är det härligt.

En kväll med endast kvinnliga hormoner kanske gör så mot kroppen?


All in.

lina, elfte oktober tvåtusensju.

igår vad det onsdag & kåren på schemat, inga konstigheter med den saken. Fördrink hos Malin (jag malin klara) sedan iväg på förfest och fira Kajsa som fyllde 21. U-lokalen var fylld med roliga människor och efter dans sång och dryck begav vi oss mot kåren. Lite mer dans och härliga möten. Sedan blev det hemgång, väcka Pg och ge henne full rapport om kvällens upptåg.

Idag har jag varit på föreläsning. Sedan hem till soffan igen. Dit ska jag springa ner snart igen, tända tusen ljus så man slipper frysa och se en film.

Jag misstycker också med att min mobil vägrar fungera idag.
Även vädret och regnet irriterar mig, det förstör i min dagsordning. Egentligen borde jag vara ute på min dagliga promenad vid det här laget.

"lets do the limbo dance"

Lördagen visade sig bli ganska festlig ändå. Fördrink här på gladan följt av en härlig förfest på Fartyget. Travar iväg mot kåren där det hinns med några snabba låtar kareoke som uppvärmning på kvällens kareoketävling. Buss till Falkenberg & Grand. Det blev en kväll med dans sång och en hel del dryck också. Bussen på väg hem blev inte alls social då jag sov mestadels. På natten, tidig morgon fick jag frispel och började göra en massa konstiga saker i sömnen har jag fått berättat för mej av min kära sambo.

Söndagen gick fort och jag gjorde absolut ingenting.

Måndagen var det upp och plugg på stads som gällde. Gruppen som består endast av pratglada tjejer (ja, utom en förståss) hade en hel massa annat att prata om än just massmedier så dagen gick. Lunch på torget med bästa tjejerna (förutom mina söta sambos) i den härliga höst-solen . Sedan hem och iväg på långpromenad med Sarah och Pg, två timmar och en massa tunga samtal ? senare var vi hemma och det lagades mat. Tvn var min dejt för kvällen och senare Pg och Borat.

Idag har jag genomlidit (ja just det) seminarium & föreläsning . En jobbig dag. Sedan har jag skrivit brev till dessa inkompetenta människor på csn, jag blir så trött. Efter middagen var det återigen dax för promenaden. På med mössan & mjukisbyxorna så kör vi. Mest gillar jag nog att vi alltid diskuterar samma sak/saker under tiden. Men lika bra det antar jag. Så man får ur sig allt.

Mysfredag

Igår var det mysfredag på schemat, nykter tillställning hos Lousie.
Fem tjejer, matlagning , idol & självklart en massa prat om allt och alla. Härligt.

Maten var god, tjejerna är dom bästa (förutom att pg saknades) och humöret var på topp även utan alkohol en fredag. Känslor och kärlek fanns också i luften när vi såg idol, iaf för två av tjejerna (louise, kim?) ha ha.

Så nu, varje fredag i veckan är det rullande schema för vem som är värd för denna tillställning. HÄr ska det vara nyktert! 

Sedan gick jag hem, och inte behövde jag gå en enda meter ensam, Louise och Kim halva vägen och sötaste PG halva. VÄl hemma blev det riktig fest med vatten och så. ha ha efter en film blev det sängen och därav sovmorgonen idag. hmm. Men nu blir det promenad och städa och sedan är det nog dax fär duschen.

Ikväll blir det  Falkenberg med MKV det klan verkligen sluta hur som helst, jag är mycket laddad . Ikväll blir det åka av.

aktiv

Idag har det varit ett späckat schema.
Introduktion för nya delkursen från nio till tolv. Föreläsning ett till tre och sedan möte efter detta,

Kreativ med andra ord.

Ikväll blev det en långpromenad med sarah och avslut på meddo och solning. Härligt!
kvällsmat och desperate housewifes sedan. en bra kväll.

Imorgon blir det säkerligen utgång, för veckorna framöver blir bara en massa plugg.

Helgen blir i vilket fall hur bra som helst, LUGN fredag, och det menar jag denna gången. Här ska lagas mat och titta på film och tv hela kvällen. För lördagen blir allt annat, fest för sarah. Ska hinna med att baka tårta på dagen också, får väl se om den blir ätbar.                          

Jag vill aldrig ha en dålig vecka i mitt liv igen, grattis.


småland

Idag har det hittills varit en av de bästa måndagarna i mitt liv. Ledig för en gångs skull (efter att ha avrit uppe klockan sex och skrivit tenta) och dagen spenderades i stan m,ed shopping och lunch. Äntligen har vi tagit tag och ska börja träna, aldrig mer denna kroppen. Tack och hej.

Helgen var jag i småland. Fredag var lugn och skön hemma hos mamma. Lördagen var stökig med att titta på lillebrors hockeyträning (sötunge) middag med gäster fotboll och utgång. Härligt med folk dock mycket varmt.
Saker och ting gick riktigt snett framåt kvällen, på gott och ont. ha ha. Men hey den som inte räknade med det när jag var på plats känner inte mej tillräckligt.


Nej nu blir det långpromenad med bästa Sarah.



RSS 2.0