Lets kick some ass, darling.

hej och hå, bloggen blir lite utsidosatt med allt jag har att göra.

Jag har haft världens mysigaste dagar tillsamans med min syster. Vi har druckit vin, pratat skrattat och myst i soffan. Hon är nog världens bästa den där Josefin.

Valkampanjen är i full gång, och vi har skitrokigt ihop i vår lilla fina och snygga kampanjgrupp. Imorgon sker valvakan hos Viktoria innan jag och Tobbe drar vidare till KAD-mingel på kåren.

Vill bara påpeka att ångesten som infann sig strax efter seminariet föregående vecka är som bortblåst. Och det beror endast på en enda sak, jag och Klara är förbannat effektiva och grymma när vi vill. In your face,

Annars flyter allt på bra, på Östergård trivs vi som aldrig förr, vi hade inatt en mycket givande pratstund om diverse och jag tror min älskade sambo lyckades reda ut ett och annat i mitt trassliga liv åt mig. Jo man tackar, alla borde ha en Klara i sitt liv.

Nu hinns det inte mer poesi för stunden. Jag har viktiga åtaganden att sköta.

Peace

frisk fläkt

hej, jag har varit ganska dålig på att uppdatera min blogg faktiskt.

Detta beror på :
Möten
Utbildningar
BEsök från Småland
Kampanjande
Skola

Så, det där med kampanjande skulle jag gärna vilja nämna lite om. Det är nämligen presideval på HH snart. Jättesnart faktiskt . Så va med och påverka och gör din röst hörd under nästa vecka, och gärna under medlemsmötet Månsdag 18,00. så.

Själv gör jag ingen hemlighet av att jag står med båda fötterna stadigt bakom Emelie (kandidant ordförande) och Viktoria(kandidant vic ordförande) . Deras sätt att se möjligheter i precis allting och viljan i att våga förändra vårt system som vi besitter idag är underbart. Sedan att de trycker på en sänkt kåravgift och självfinansiering är ju fantastiskt då de på många håll anses att avgiften faktiskt är för hög. Och det är den. Friska fläktar som är precis vad HH behöver. Tyvärr finns det studenter på skolan utan något som helst intresse i detta vilket är synd och egentligne lite pinsamt.
Besök www.karvalet.com och läs mer om vad de vill örbättra/förändra och göra under sitt år (om de blir valda såklart) Där kan du ju också ställa frågor och ge kommentarer som de självklart kommr behandla och ta till sig. Kritik som Beröm.

På många håll gnälls det även om "pakterna" som uppstått och vice versa. Jag vill bara upplysa dessa individer om att det inte pågår några som helst pakter på något håll. Det är kampanjgrupper vi har, och detta för att öka röstantalet och att upplysa studenterna om att valet faktiskt pågår. Dessutom är det väl toppen att man får chansen att sätta ett ansikte på de som kandiderar?

Tack för mig.

"nej, ni får inte komma"

idag skiner solen ute, det är tummen upp. ska bege mig ut på en promenad med Pernilla strax, kan behöva lufta mig lite efter att ha druckit något glas vin igår.

Hearing på kåren vid 18,00. Här snackar vi alltså, Emmie och Vickan var grymma. Satt på min lilla trästol och var så nöjd.
www.karvalet.com

Sedan gick jag till Erika där glaset bokstavlig talat stod och väntade på mig. Sedan var det tänkt att besöka kåren lite. Jodå, 14 personer var vi minsan som var där. Riktigt trist att det är så. Minns när jag började på HH , då var det fullt ös varenda onsdag.

nej nu har vi haft barnkalas färdigt, varmkorv och såntdär ni vet. wooho. nu ska jag ut

peace, förresten vaknade jag upp med rynkor idag minst två,

Quiz

Eftersom flertalet utav mina vänner gjort detta, blev jag ju också sugen på att testa såklart.

från : klarakalas.blogg.se

Man öppnar msn tydligen och svarar....here goes;

Tycker du nummer 12 är snygg? nej, absolut inte faktiskt

Skulle du kunna krama nummer sju?
jaa, anton kan jag väl krama

Hatar du nummer 3?  nej, men han är inte direkt favoriserad

Känner du nummer fyra? mycket väl till och med

Skulle du pussa nummer tio? C.e kan få hur många pussar hon vill.
 
Har du träffat nummer tjugotre? ja

Hur är nummer trettiotre? helt underbar faktiskt.

Har du varit kär i nummer arton?
stökjocke är jag alltid lite småkär i.

Vem är konstigast av alla online-kontakter? någon utav de jag faktiskt inte har en aning om vilka de är tror jag. då är konstiga såklart.

nej, detta var nog mest roligt för mig att göra än för er att läsa. Men nu struntar vi i det. Ni kan väl också göra den?

Science Park Halmstad

jag drunknar snart i böcker, projektredovisningar och papers. Men jag måste erkänna att det är förbannat skoj. Jag har fått ökat intresse för diverse saker igen. Skolan, träning (om situps och morgonpromenader räknas), ideelt arbete och projekt utanför skolan. Jag är taggad och ska verkligen göra mitt bästa för att lyckas i allt nu.

Jag tror lite av denhär energi kommer ifrån att det ska gå åt helvete med andra saker i mitt liv just nu. Då är det skönt att kunna aktivera sig med saker och hålla sig sysselsatt. Då finns inte speciellt mycket tid över till att fundera. Förutom när vi ser på tv o kvällarna och kläcker de mest perfekta ideérna . Då snackar vi brainstorming.

Hade den mest perfekta drömmen inatt faktiskt. jag och mina drömmar. Hur vore det att något faktiskt kunde hända i verkligheten också? jag stör mig på migsjälv över hur lätt jag kommer på migsjälv att tänka på personer. Eller, personen kanske är en mer korrekt stavning. Det är inte likt mig, det är fan dax att skärpa till sig nu.

Nu laddar jag för mötet ikväll istället, och inför en intensiv kväll/natt med plugg. och tvättning. Och imorgon laddar jag för yterligare plugg, och hearing på kåren. Det ska  bli spännande. Jag kommer hålla mina tummar så knogarna vitnar.

Lets do it, peace.

Metoder, analyser och projekt

jaha, så sitter man här inne på media nu igen. Knåpat ihop några sidor projektarbete, skrivit mail, bestämt tider för veckans möten osv. Riktigt bra ändå. Nog om det.

Eftersom jag har fiskat endel om vilka det är som läser min blogg, utan resultat dock så vi struntar vi i det nu. Antingen är ni sjukt hemliga eller smygläser ni bara och vill inte tillkännage er. Men, jag kanske skulle kunna få er hjälp med två saker som varit uppe på agendan väldigt mycket de senaste samtalen med tjejerna.

1, Vart finner man en rekordelig karl? (ge mig inget skit om mataffärer nu, det händer aldrig ändå. Och ser man en snygging bland mejerivarorna staplar man inte fram och ber om nummer)

2, Hur ser den perfekta dejten ut? Vad gör man och vart är man? (hitills har Klara vunnit förslagstävlingen)

Hjälp mig med detta så förlåter jag er för att ni leker hemliga och sådär. 



sjukus är populärt på östergård, men inte ´önskat.

nej nu djävlar, nu har jag segat alltför mycket idag. Fast jag har faktiskt gjort nytta här hemma också, genom att sitta och läsa och bläddra igenom kurslitteratur- haft mysmorgon för migsjläv (fast det hade ju såklart varit bra mycket trevligare i sällskap med min favoritblondin)

Så nu efter en halv dag i lägenheten ska jag bege mig mot skolan och hålla tummarna för migsjälv att känningarna jag har inte har tänkt sig att resultera i sjukhusvistelese igen, det har ag inte tid med. Det får dagen på sig att inte bli värre, då känner jag mig säker. Det är trist och jag tycker så sjukt synd om migsjälv om jag ska behöva bli inlagd alltså. Nej, här gäller det att tänka positiva tankar, och tankar om att njurproblemen helt enkelt inte är välkomna tillbaka. Då känner sig nog kroppen på sig att "här gäller det minsan att lyssna till Lina" , annars förstörs mina kommande veckoplaner helt, och som sagt, det finns ingen tid


Nu ska jag springa till skolan, peace.

They say you can't judge a man

nej nu ska jag sova, jag har precis ätit apelsin. såhär 02,40. Det är inga.

Slösurfade lite och så kom det upp en ruta där det stod "vill du veta vilken din dödsdag är? Gör testet baserat på den senaste rönen" INGEN, jag repeterar INGEn vill väl ändå ta det testet? Herregud. Jag vill väl aldrig "få veta" det. Och skulle det visa sig att den dagen kommer snart, skulle jag göra en hel massa dumma saker kan jag lova.

Lyssnar på gamla låtar här på datorn , hittade lite Jens Lekman. Kom inte och säg att denna texten är kass
(orka nu läsa hela)


They say you can't judge a man
Until you've walked a mile in his shoes
So I stole your shoes
And I walked a mile in them
And I still won't consider you a friend
The shoes were a pair of Nikes
I do admit I liked these
White and navy blue
You're a dick in pretty shoes
I must say you're a dick in pretty shoes

And I thought about the kid who made them
Working his ass off for a loaf of bread
And for all I know that kid just might be dead

They say you can't judge a man
Until you've walked a mile in his shoes
Does that rule apply
To a man who mostly walks barefoot
Out of all my old friends
There is one who I cant stand
So I stole his shoes
And walked across the land
And now I'm going to judge that man

'Cause you're a dick
That's your new title
For a boy so idle
For a boy so fashionless
For one hundred dollars at best
You'd kiss yourself with your own lips
I may not be Tom Cruise
But I've got a pair of pretty shoes
And I ain't giving them back to you
No I ain't giving them back to you
I'm keeping this pair of pretty shoes

och igen

har funnit tjusningen i att blogga med bilder nu. Jag har inspirerats av min goda vän Malin (malliin.blogg.se) som bloggar utan dess like nuförtiden  . Och med bilder, och visst gör det de hela mycket roligare. Det tycker jag iallafall.

Glömde ju alldeles att berätta för er (givetvis är jag och min sambo klara fullt medvetna om detta och har firat hela dagen) att idag är det strandskatans dag. Så grattis och hopp och lek. Fira de sista 6 minuterna värdefullt.
Nu tror ni att jag är dum i huvudet (visst har ni rätt till viss del) men intenär det gäller detta. Vi har nämligen en tredje sambo på östergård på sommarhalvåret. Vid namn Miss Frutt. Han, yes en hane är nämligen en strandskata. Och han kommer tillbaka efter vintersemestern idag. Jag har dock inte sett till honom vilket gör mig lite ledsen. men han kommer, visst Klara? Det finns ingen och då menar jag verkligewn ingen som chillar mer än honom. Inte en Torben i sin regnbågskeps i solen.

Se så söt han är:

i got busted

Anderstorp, metropolen, Sveriges topp, Kristallstaden. Kalla det vad du vill. (inget stämmer in, förutom anderstorp då såklart) Men hr är jag nu. Och vet ni vad? det är mysigt. Jag har spenderat kvällen med mamma och bror i soffan framför tvn och chillat. Och ätit god kvällsmat. Det är bäst. Att gå i kylen och florera sig.

Hur tar man sig då till Anderstorp?
Jo man tar sitt pick och pack ifrån östergård, på grund av snön tar man sedan buss 30 till Viktoriagatan. Därefter går man en rask promenad (tänd gärna en cigg under tiden, när  det blåser och snöar) till centralstationen. Väl där väntar man i den råa kylan på EN tågvagn. Ja ungefär iallafall. Väl på tåget möts man av en tjurig tågvärdinna (säger man så, ? jag vill namnge henne tåghitler) som blänger och är otrevlig. Då man har med sig en resekamrat vid namn Pernilla med förkärlek för filmer som i vanliga fall visas på Disney Chanel får man underhållas hela en timma med att titta på en film vid namn Rock Camp, ja jag säger det igen Rock Camp. Jag blängde mest på Pernilla hela vägen för att hon tvingar mig att se detta spektakel. Givetvis var hon förvånad när vi kom fram till slutstationen för tiden gått "så väldans fort". Själv var jag mest lättad. Japp, framme vid slutstationen som sagt, Reftele. Jag tror det säger allt. En öde by som är kallare än Halmstad. Där möts man av tre snorungar som spelar gammal musik, ni vet såndär som är så gammal att de tror att den har blivit cool att spela igen? Står surt med blöta skor, illröd nära, blåst i  håret och en cigg i munnen tills mamma kommer. Sedan färdas vi i bil en stund innan man stiger in genom dörrarna på Sommarhemsvägen. (yes, i know) .

Sedär, och om jag lät negativ nu (vilket jag nog gjorde) är det för att det är obekvämt att ta sig hem till skogarna, men som jag sa. Det är värt det idag. För jag har mysigt.

Blir nog endel häng med dessa knäppisar i helgen : (ja även lillen till vänster, han är min bästa kompanjon i guitarr hero)











Peace

obekväma Lina

herregud, CL igår. men självklart fick jag följa Man U per text tv, sexigt. Men vad gjorde det egentligen. Glory . Nu kör vi .

Glimtade matchen mellan Arsenal och Roma ett slag. tills jag blev bänkad när tillägsminuterna startade. De 30 minuterna gick av bara farten och tillslut blev det straffsparkar (vad fint att jag uppdaterar er om l'get, antar att de flesta läsarna är CL intresserade på ngt sätt) Pg och jag satt på olika ställen, men smsade uppspelt till varandra. Tilläggas borde att jag inte har intresse för Arsenal alls.

Det var dock en händelserik kväll i stora drag ändå, jag var rädd, arg och orolig på samma gång. Det var en ny upplevelse. Och aldrig mer säger jag, aldrig mer.

Idag har vi förberett en kampanj för skolan . Det gick av bara farten när väl inloggningar, skrivare och telefonkort ville fungera. Jag tror detta kommer bli något utöver det vanliga, det trodde tjejerna nere på kårexpen också.

Dagens mest obekväma skedde minuterna senare uppe på media- inga konstigheter? Jo.

Nu ska jag ta min fina rosa resväska (en rosa platsväska jag fått av Pg) och bege mig trill skogarna för lite familjevård. Det behövs. Min vita vecka går utmärkt och det ska den fortsätta göra Det blir på sin höjd något glas vin med mamma imorgon kväll. Inga konstigheter. Såhär ska jag fortsätta fram till fredag nästa vecka, då jag ska fira lite och se fotbollsturneringen i skolan och sedan ta något glas på after worken tror jag. Jag fyller ju trots allt år på torsdag. 21 , inte upphetsande alls faktiskt. Det är detta året undertecknad kommer att besöka Las Vegas för första gången . Jag kommer då dricka och spela sjukt mycket för att sedan vakna upp med en bakfylla utan dess like. Jag har en ring på mitt finger, ett äktenskapsbevis inlindat i en video . Denna sätter jag sedan på för att märka att jag gift mig (såklart) och mannen är helt obekant för mig och finns inte att finna någonstans. Yes, så ser jag det. Här skulle jag åka till Vegas och roa mig, så gick det åt helvete. nej, såklart inte . men förvånas icke.

peace-

effektiviteten

vilken dag , såhär effektiva är vi inne på media idag:


huvudsaken är att de ser upptagna ut, visst?



själv tänker jag inte ens försöka längre. jag chillar mest.

Nej, givetvis gör bilderna oss inte riktigt rättvisa, Jag och Klara har faktiskt jobbat på stundtals effektivt och stundals inte alls, men det är ju så vi jobbar. Och hitills har det som bekant gått fint. Pg däremot sitter med näsan i böckern aoch bläddrar, hummar och skriver.

Thats how we do it, peace.

vad långt hår du har, har du träffat min kompis Klara?

Ikväll är det CL igen, och jag vill inget hellre än att se matchen med mina kära Man U. Tyvärr lyser Viasat med sin frånvaro och jag blir ledsen i ögat. Visst finns det andra saker jag kan flördriva kvällen med, tvätta, städa och skriva projektarbete. Men det vill jag helt enkelt inte. Jaja, vi löser nog det. Jag vet inte hur sugen jag är på att dra till Mårtenssons och se den.

Igår hade jag en hur bra kväll som helst, fram till sena natten när jag blir tjurig på allt . Jag tjurade på de flesta innvånarna i Halmstad och på hur de faktiskt beter sig ibland (inte sagt att jag är praktexemplar , tvärtom ibland), jag var tjurig på gamla sms jag läste( och raderade) , jag tjurade på mitt levene.

Men idag när jag vaknade upp kom jag till insikt, jag kan väl för tusan inte sitta och tjura över något jag faktiskt kan göra något åt. Så, Jag tänker inte omge mig med konstiga människor som oftast är ute efter sånt jag inte söker, smsen raderade jag så slippre jag ju faktiskt läsa dom och tänka tillbaka på sånt, och mitt leverne tänker jag också ändra. Hur många som nu väljer att tro mig där med tanke på hur jag så många gånger lovat migsjälv det. Och dumt nog skrivit hur duktig jag ska bli på min blogg. Därför tänker jag inte lova mig konkreta saker, utan bara att förbättra mig på vissa punkter.  Inga konstigheter. 

Nu kör vi, peace.

fram i karriären.

lite kärleksfull efter ett glas vin bara, inga konstigheter.

Tisdag idag, kan ju berätta att jag är grymt pepp på livet idag. Möte igår, gick bra och vi är faktiskt rätt grymma om jag får säga det själv. Möte idag med  Science Park, och det gick också skitbra, jag och Klara känner att v i nog är bäst på projektarbeten faktiskt. Snart har vi möte med Helena också, och jag känner på mig att det också kommer gå hur bra som helst, självklart.

Har nya projekt på gång också, som jag tror kommer bli hur kul och bra som helst.

Summa: Allt är bra just nu, i skol och arbetsgång. Yes,

Nu kör vi en bra vecka också.

PEace.

you know

jag vet, jag dricker vin och borde vara social med mina snyggingar. men vet ni vad? jag har en stund över för er.

en kväll med the libertines, håkan, division of laura lee, the knife och international nice conspiracy. helt i sin ordning med andra ord.

vi måste bara få tipsa en rad om ett band. Våra kära vänner ( we go way back ;) )) med släng på youtube och lyssna en tid på willowtree. du ngrar dig nog inte. härligt band, härliga grabbar. Glömmer aldrig första gången vi fick höra "summer on tv" inte den bästa låten men helt klart den som satte sig först på hjärnan. vi är rocknroll ikväll, det ska ni veta mina fina. enligt malin är det djävligt rocknroll att röka inne sittandes isoffan, vilket hon gör nu, det är rocknroll att ha röt läppstift på sig (undertecknad) och rocknroll att skita i allt. yes we can.


malin "danger" "bästa snyggingen" bloggar lite : 
jag minns den dagen vi satt där på emmaboda, vi gick in på deras egen bar och skulle dricka en öl. Vi ringde Joel (sångare i Williowtree) han sa; varenda spelning vi haft på senaste är som att leva i en dröm, varenda fan vi får är guld värt.  tänk på det, en enda klick på deras hemsida gör dem så mycket gladare. fyy fasiken va kul vi hade. jag dör när jag tänker på de.  festival är något alla borde uppleva i sitt liv. faktiskt. tillbaka till verkligheten. nu sitter vi här hos mig. vi dricker så att struparna blir blir fulla, men vi självka tar det rätt lugnt. eller? ingen vet.  men de är väl så det ska vara har jag hört. nu ska vi festa vidare. stundeterna i Halmstad är bäst, love you guys.

självklart skulle jag inte låta er läsare hållas på halsen utan att få höra min allra allra bästa och snyggaste blondin blogga lite också, lyssna, njut och ta in:

okej, nu sitter jag här med malin "rockstar" persson och lina "businesswoman" malm lund. Vi lyssnar på all musik som kan tänkas och har trevligt och refererar till gamla tider. Det blir alltid så när vi tre går ut like-old-times. Alla glada(gladan) tider som kan tänkas disskuteras och en massa dans(dock inte ut mot laholmsvägen  och all publik) visas upp men hoppas att ingen ser faktiskt, det är bättre för allas hälsa. Vin, cider och öl.. och just nu poker face gör kvällen bättre och trevligt ska vi ha på gastons ikväll. Vi ska chilla som fan med ljungberg, om han är där(hold your horses) och jag kommer få johan glans diabilder i huvudet imån. Nu får det varq nog för idag, nu går vi ut ist. In i dimman och ut i mörkret. Puss kram och grattis.

peace (ja, såhär kan det gå efter något glas vin, men jag älskar er det vet ni)
(lita på att vi skriver blogg olika, love it) självklart förstår ni att jag inte suttit här hela kvällen, vi chillar har mysigt och dansar.


Emmie, jag väntar på samtalet från dig. Jag är pepp,. Lita på det.


peace, igen.


yeah i got busted

lite jens lekman på det så är man ju igång igen. shout out!

sitter i stan hos Malin med mina favoriter från de småländska skogarna. man måste älska det . De andra snyggingarna är ju ute på respektive äventyr,

Ångesten har infunnit sig, och nej jag har inte gjort bort mig eller så. Festivalångesten är det . Minns min allra första (och tyvärr ända hitills) festival. Vi hade bokat biljetter till hultsfred och jag och malin var i extas. Vi var 14 och 15 år. Vi var nervösa, peppade och exalterade. Dagen innan festivalen backade vår skjuts, så vi fick avboka i sista minuten. Istället samma år tog vi festivalbussen till Emmabodafestivalen. Och det var faktiskt inte fy skam det heller. Vi fick se några favoritband, och några nya heta band. Vi sprang runt med bandaren och lekte p3 och lurade faktiskt en och annan full besökare att hälsa till sin mamma i direktsändning. Vi smög in på festivalklubben och drack finfina drinkar, sov i ett toalettpapperfyllt tält en natt, fick in en packad festivalbesökare som malin fick slänga ut, chillade i brassestolarna i solen och tvättade håret i kallvatten. precis som det ska vara. Jag minns hur cool jag tyckte jag och Malin var. Vi var kungar på stället, och bäst när vi lyssnade på Chrisitan Kjellvander på varsinn killaxel. Självkalrt syntes vi och hördes mest, men jag antar att ingen tvivlade?

Suget på festival kom tillbaka förra året (när jag gåtti genom min period när jag absolut ite kunde tänka mig att sova i något sunkigt tält eller inte duscha på några dagar). En mycket kär vän var iväg på festival och ringde, suget blev grymt stort. Så iår är det dax igen. Men den stora frågan är : Way Out West eller PEace and Love, självklart förstår jag att desa festivaler inte på n¨got sätt kan mäta sig med varandra. Men det handlar om jobbscheman och att det ska passa  oss båda. Ja, tips mottages gärna och jag är redo som aldrig förr.

peace. (malin kan inte skriva blogg just nu, för hon hade en eldsvårda i lägenheten innan och har bränt sönder sina fingrar, ikväll kan hon alltså utan konstigheter begå brott utan att kunna bli indentifierad på något sätt)

Belvita

drömtydning någon?
herrejisses, jag drömmer de mest konstiga sakerna nuförtiden, om ni hade missat det vill säga.
Natten har inneburit:
* sjukhusvistelse med amputering av mitt högra ben
* Flygresa till New York för att vara au pair
* Medverkan i Wipeout med alla jag känner (nästan) - vi åkte rullband, var modeller och dyligt.
* Världens roligaste studentfest med de konstigaste innehåll.

Och det är de jag minns, givetvis minns jag mer detaljerat, jag undrar om jga är ensam om detta. Jag brukar minnas väldgt väl och väldigt ofta vad jag drömmer. Man kanske borde lära sig drömtydning, även om det mest skulle innebär att jag blir rädd för migsjälv.

En okey helg har passerat, en okey. Varken mer eller mindre. Relativt händelselös var den också, förutom vissa saker mina käraste vänner stod för. Det kan man ju alltid lyfta hatten åt.

Nej nu har jag inget mer att förtälja, jag har nog tappat stinget om bloggen lite. Jag vet inte riktigt vad jag ska/vill skriva om. Men det funderar jag väl strax ut, jag ska skapa en spännande blogg. Bara för att jag kan.

RSS 2.0