Halmstad äntligen 700 år - grattis

Ännu en dag, vaknade frö lite mer än en halvtimme sedan. Solen skiner ute och jag mår verkligen toppen!

Nu tänkte jag slänga i en tvätt och sedan ut på en skön promenad. Pernilla har travat iväg för att avsluta kurser och dyligt för sommaren nu genom sin sista tenta! jag är nästan lite nervös över henne, fast jag vet att hon kommer klara det galant! Såklart..

Idag blir det fullspäckat schema, iväg till högskolan efter frukost för att titta in till Filip och beundra hans projekt, ha ha ! Sedan bär dt iväg till stan och möta upp Simone och titta på invigningen av firandet. Det kommer bli helfestligt.

Ikväll blir det som sagt utgång, kareoke och jag som har lovat att köra min berömda rapp, eller hur att jag kommer våga mej upp på scen. Det har endast hänt en gång innan och då sjöng jag för full hals och hade roligt, men jag kan ju garantera att det inte lät vackert. SImone oh Nora ska iaf sjunga, det har dom sagt och jag tror verkligen tjejerna kommer gå upp och ställa sej ikväll. Får inte glömma ta kort och filma med mobilen så detta förevigas.

Fy vad jag har sovit konstigt inatt, vaknade upp och har världens ont i handleden, det går knappt att röra på den och gör jag det tåras det nästan i ögonen av smärta. Hur sover jag egentligen? Häromnatten hade pernilla vaknat av att jag satt mej upp i min säng och skrikit : Pg vakna dom sprutar något i luften, det kan vara tårgas!
Så lilla pernilla , som helt klart inte var helt vaken hon heller går och lägger sej under täcket och väntar på vad som ska hända. Det måste sett roligt ut, det hade jag velat se med egna ögon och inte fått det berättat för mej i efterhand av henne.

Nej nu är det på tiden att jag startar dagen ordentligt.


Hushållspyssel

Tisdag och regn, lagom roligt. Vi som skulle pressa i stationsparken idag. Tack.

Vaknade upp och segade kvar någon timme framför tvn, frukost och in i duschen. Pernilla hade redan travat iväg till Biblio för att tentaplugga, stackaren. Men imorgon är det över och då ska det firas!

Själv slängde jag på lite skön musik och började en make over på lägenheten. Jag sprang upp och ner till soprummet och flängde runt och sorterade saker. Efter ett tag tröttnade jag på det och fick jättetrist. Då kom ajg att tänka på min stackars vän där på biblio och fick för mej att gå dit med lite stärkande fika. Iväg till Maxi och köpte äpplen och vaniljhjärtan, sedan vidare till högskolan och köpte take away kaffe. Fullt utrustad travar jag in och slår mej ner med godsakerna, hon blev jätteglad! Så jag höll henne sällskap och spelade spel på mobilen (kände mej jätteduktig där jag satt och spelade inteligensbefriande spel när hon pluggar till sin juridiktenta) sedan gick vi till maxi en gång till, vadå planering? för att handla middag.

Det blev kycklingwok med vattenkastanjer, bambuskott, minimajs och kokosmjölk. Sjukt gott. Sedan blev det dom obligatoriska timmarna framför tvn samtidigt som vi diskade och gjorde fint. Vi har tvättat hela dagen med tanke på hemflytt för sommaren på söndag. Tack för att man har egen tvättmaskin i lägenheten och slipper boka tid och sånt jobbigt. Så jag känner mej faktiskt mycket nöjd över dagen.

Imorgon ska jag in poch träffa Simone över dagen, har lovat att titta på Filips projektarbete ocks¨å så jag får titta in på högskolan liten stund. På kvällen ska vi fira att Pernilla skriit sin sista tenta, det görs med förfest på Patrickshill med bästa tjejerna och sedan kareokenight på Mårtensons. Vilken kväll.

Fick höra idag av min goda vän SImone n'r jag sa att jag skulle till biblio med fika till pernilla att jag och hon är så söta tillsamans och att vi beter oss som ett gift par. ha ha . Ja, vi kanske gör det men det blir väl lätt så när vi bor ihop och har kännt varandra sen vi lärde oss att gå ungefär. Man måste ju ta hand om sin hårt studerande vän, så hon orkar med.

Nu ska vi iväg till högskolan och skriva ut lite papper som är viktiga. SJälvklart passar vi på med en instickare till macken, ingen vet hur länge denna kvällen varar. Jag blir nog snart involverad i studierna med att förhöra och ha mej.

Malin, kom tillbaka till Halmstad och fira! Du får ju inte missa det för allt i världen.!

Nu skulle det inte varit fel med den traditionella förfesten till kåren tjejer, så kul vi har!

image11

Tylösand, solbränna och dektektiverna

vilken härligt underbar dag det har varit. Imosre när jag slog pp ögonen med absolut inget planerat alls för dagen var hu,öret inte på topp alls. Men efter en pratstund med camilla över msn möts vi upp halvvägs in till stan för en fika.

Efter att ha velat lite hamnar vi på det mysiga fiket utmed nissan. Där äter vi pastasallad och umgås och pratar bort fyra timmar, alla på ett och samma samtalsämne. Kalla dom vad du vill men idag fick det manliga könet ordet svin av oss två. Helt eniga var vi! Efter alla dessa timmar i solen lyckades jag självklart bränna mej jätteröd på ena sidan av kroppen . Och fy vad det svider nu kan jag säg! Kylbalsam är guld värt ikväll.

Sedan kommer sissi en sväng och sedan också Nadja, vi trycker in oss i den välkända bilen som går under namnet "fatass" och hämtar pg på gladan. Sedan kör vi ut mot flygstaden och Willys där vi handlar hamburgare och alla goda tillbehör som behövs för en grillkväll ute på Tylösand.

Vi slår oss ner på ett jättemysigt ställe vid klipporna och där sitter vi i  ytterligare fyra timmar och grillar , snackar sklickar sjukt roliga eniga sms och vifftar bort smådjur. En mycket härlig kväll.

Men än är den inte slut, vi har ju dejt utanför Bulls klockan 10. så dit åker vi och v'äntar i bilen (för vi vill inte träffa dom egentligen) men dom dyker inte upp. Så vi ringer dom och bestämmer ny mötesplats, utanför deras hotell. Där parkerar vi bilen och ser gladeligen på när dom irrar runt och försöker hitta oss. Oj vad vi skrattade i bilen vill jag lova. så går det när man gör så mot oss. Sedan säger vi att vi kommer i taxi , så vi beställer en som ställer sej utanför och väntar. Vi orkade inte stå kvar och se när dom kommer ut och öppnar taxidörrarna och ser en tom bil. Det hade varit sjukt roligt annars. Samvetet slog till vissa stunder, men hade dom inte gjort så från början hade vi ju helelr aldrig fortsatt. Nadja var alldeles galen och glad åt detta. ha ha .
(behlver jag tillägga att det är italienaren och vänner vi gjorde så mot?)

Imorogn är en ny härlig dag, tillåter vädret ska jag och Camilla pressa hela dagen på playan. För är det väder som det varit idag så går det alldeles utmärkt . Tror att Nadja ska hänga på också, det blir roligt!

Torsdag är det fest fest fest! Och i helgen börjar ju Halmstad 700 år  och vi är alla lika peppade!

tack

carwash for peace

nu är ännu en helg över, och en trist och grå måndag är här.
men helgen var bra.

fredag : Jag och min syster hade fullt upp hela dagen, hämtade Daniel och åkte till mami på jobbet för en långfika, vidare till gislaved och titta runt lite, Daniel skulle självcklart ta lotter på tivolit och vann två kilo kexchoxklad som jagh självklart fick gå runt och bära på. En fika på coffea i solen hans med innan vi pkte till mamma och hade lite kalas. Grillning vin och lekar som lillebror involverade hela skaran som var där i. Efter en trevlig stund åkte jag josefin och tobbe vidare till pappa och satt där och var sociala kvällen ut.

Lördag vaknade jag och fick världens godaste frukost , pappa är bäst på det! Sedan hämtade mami mej och jag åkte hem och gjorde mej iordning för dagen. Josefin och tobbe hömtade upp mej och vi hämtade ivår tur upp Malin och Nicklas. Biltur med två pauser (haha) till halmstad. In till bolaget och jisses vad vi handlade. In till stan och e n luch på capri som för övrigt har stans godaste pasta. Där sattv i en bra stund och njöt av god mat och dryck och självklart varandras sällskap. VI var absolut de mest högljudda på stället, men kul det hade vi!

Vidare till Bulls för en öl til och efter en stund travade vi hemåt för iordningfix. Gamla sköna låtar på stereon och en cider i handen gick det hru fort som helst att fixa till sej för kvällen. Maln och Nicklas kom till gladan och vi förfestade lite inna nvi travade, först till macken för att inhandla cigg, vilket var stängt (pingst, hallå?) det gjorde oss upprörda men vi kom snabbt på att vi kunde ringa vännerna på gammlatulls livs, så han kom på sin vespa och lämnade ciggen. Det är en mycket bra idé det där med hemkörning.

Nu var det dax för Filips 23 års fest, där bjöds det på bål , öl och tilltugg. Det var mycket trevligt och jag har nog aldrig dansat så mycket smjag gjorde med filips härliga mamma. Tiden flög iväg oh vi var inte inne istan förän klockan var halv ett. Då blev det caféet . Döär var som vanligt fullt med folk. Kvällen avslutades där och vi gick och käakde på nudelbar - det kan man inte få nog av. Både kebab och nudlar självklart. Vi träffade på Italienarna igen, fyy vad stirrig jag blev. Det löste sej genom att Tobias ställde upp. så nu han pernilla honom efter sej, seriös kille det där. Grattis PG!!

Taxi hem och sedan hamnade vi alla i skrattanfall på köksgolvet och Pernilla jagade josefin med våran "kvast" på något konstigt och roligt sätt.

Söndagen var alla sega när vi vaknade. VI beställde pizza och låg framför tvn hela dagen, när vi inte blev störda av grannarna vill säga, först kommer frun och vill prata med mej hon hade fått för sej att jag hade stått utanför och ropat efter Niels , mannen som jag fölr övrigt avskyr. Bakfull och arg var jag och det slutade med att jags längde igen dörren. Det tar inte lång tid föränn Niels hansjälv kommer och knackar på, Josefin öppnar och han står där och ser rädd ut. ha ha . Hon berättar för honom att jag inte vill prata och stänger dörren.

Fråga: varför skulle jag ropa efter niels på kvällen när jag har trevligt och umgås med folk kag tycker om? detta börjar bli pinsammt nu.

Josefin och tobias åkte hem sen eftermiddag och resten av dagen gick vi en lite n promenad, ha ha och softade i´soffan,.


IDag blir det fotboll, jag är redan pepp!

Restena va vecka ska vi umgås all tid med SImone och Nora, dom åker hem i helgen och det kommer bl imycket ledsamt, men som vi säger, vi ses ju snart igen!


Flitiga Lina

Vilken flitig bloggare jag blivit på senaste, bara två inlägg idag!

Dagen visade sej bli bra , jag dammsug som utlovat huset det gick fint med hög musik på. Sedan kom syster och hämtade mej och vi åkte till Gislaved och inhandlade presenter. Det gick fint och vi blev förvånansvärt klara tidigt. Vi tog bilen tillbaka till ett kärt anderstorp och tog en långfika med mycket skvaller och allmänt snack. Tiden rusade iväg och klockan blev lite efter sju när vi kom hem till mami som hade beställt pizza, jag blev chockad! ha ha. Jag mami daniel josefin och Tobias åt och dom tyckte minsann att jag pratade alldeles för snabbt och kanske alldeles för mycket. Enligt dom hann jag inte ens med att andas, men vad kan jag göra åt det då? jag har ju mycket att säga. Visade fina filmer på malin pernilla och mejsjälv, samt en del läckra foton.

Efter det hade jag och mami en mycket trevlig tv-stund och tittade på allmänbildade program. Jag har även varit en snäll storasyster idag och nattat och läst för min söta bror som för övrigt insisterade på att få sova i dubbel bäddsoffan tillsamans med mej inatt. Han var helvild ikväll och vem var inte det i den åldern dagen innan födelsedag?

Lång pratstund med pernilla i telefon som pluggar flitigt i dagarna hemma i Halmstad och jag gjorde misslyckade försök att mmsa över en snyggbild på Josefin.

Dagens sms: "If you want to tonight we can go to a resturant in town and talk! ciao bella! "

Jag har även idag ansökt till en Ky- utbildning (!) i Marknadsföring/försäljning med internationell inriktning i skåne. Det är jag nöjd över även om det betyder att jag måste pendla. Förhoppningsvis har jag valmöjligheter även i Halmstad på högskolan.

Första utgången sedan nerflytt till Halmstad , Bond - 06

image10

Bara för att jag kan.

tack

vistelse i anderstorp

tidsdagen spenderades på högskole biblio med pernilla och en massa böcker. hemtentan var i full gång. Efter flertalet timmar går vi hem och äter lyxmiddag (pulvermos) och tittar på tv och självklart ägnades flertalet minuter åt att höra mi telefon ringa och se "italienaren" lysa på displayen.

Onsdagen skulle det blivit plugg på förmiddagen men eftersom min mamma kom på besök spenderade vi förmiddagen åt att städda lägenheten istället. Mami kom runt tre tiden och vi åkte in till stan där hon skulle köpa födelsedagspresenter, men självklart blev det endast shopping till henne själv. ha ha. En luch på vattenporten med pg mami daniel simone nora och jodi hans också med, det var mycket trevligt. Vi försökte förklara för dom hur man gjorde äkta svenska köttbullar, undrar just hur dom smakade när dom gjorde dom på kvällen. Sedan åkte vi hem till gladan och jag packade lite fort för att sedan hämta upp malin och åka till anderstorp. På kvällen ko min syster en snabbis, oh my vad snygg hon var i sin nya frisyr. hemtentan gjordes klar och skickades in. När jag sedan lägger mej och ska titta på tv plingar det till i telefonen, "italienaren" - i miss you, xo . Va tänktejag? sjukt självklart svarade jag inte, han börjar skrämma mej lite nu. efter någon minut fick jag ett till "ciao bella" . Jag skrattade gott innan jag somnade.

Idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt, umgåts med mina mami lite, jag är snäll dotter och jar lovat henne att dammsuga huset. Jag har ju som sagt inget annat för mej innan min syster kommer och hämter mej och vi ska iväg och handla presenter i gislaved, Daniel fyller ju år imorgon. Han önskar sej verkligen saker för min budget, nya inlines, hockeyskydd och ny hjälm och liknande. Så imorgon blir det lite kalas här hemma innan jag åker tillbaka till Halmstad på lördag tillsamans med josefin tobias och malin, då vankas det 23 års fest för filip och sedan utgång.

Hysteri i anderstorp / gislaved angående gisledagarna, alla frågar ska du dit ? eh nej tack det lockar inte speciellt. visst var det hru härlgit som helst förra året när mn själv deltog, men iår? Gislaparken och öltält? Anna Book på scen tycktes jag mej höra? Säg mej, vad är det som lockar?

I dont want your nice life.

Nu är skolan gången för dagen, men inte är man ens nästan klar med allt arbete, tung hemtenta att sitta med hela kvällen. Sjukt trist. Har suttit på desktop nästan två och en halv timme idag också.

Men nu är jag hemma och försöker få ihop mina finanser så gott som jag kan. Jag är inne och söker på olika sidor och grejar för att lösa alla lösa trådar. Mitt i allt ringer ena Italienaren från i lördags, ha ha jag som inte ens trodde han fått mitt nummer. Men men tydligen fick han tag på det, ringer mej och vill bjuda ut mej på middag ikväll. Han stannar bara i tre veckor till och vill träffa mej varje dag . nej tack. Hans kompis hade tydligen berättat för honom att vi inte trodde påa llt vad han pratade om i löradags så han ville förklara och visa mej vad han gör, ta med mej till London och Italien snarast. Jag fick kämpa för att inte bryta ihop coch förklarade snällt att jag nog inte var så intresserad. Det funkade inte alls och han sa att han tänker ringa igen om en timme utifall att jag ändrat mej.
Så nu får jag nog ändå ta till en vit lögn tänkte jag och sa att ja gfår besök av en vän lite senare ( förresten tog det inte ens en timme innan ah nringde tillbaka) men då bjöd han glatt med "henne" och tyckte att det var på tiden han träffade mer av mina vänner. Jag avslutade det snabbt och har skrattar i min ensamhet hur länge som helst nu, förhoppningsvis ringer han inte igen, då svarar jag inte!

Nu ska jag tillbaka till böckerna och diska upp lite var det tänkt. Sedan kommer pernilla hem ikväll med en massa god mat som hennes mamma skickat med, man tackar! Den maten är alltid välkomen med tanke på vilken hejare Maggan är i köket!

tack


Italienare

Ännu en lyckad kväll är gången, jag travade in till malin i solskenet och vi handlade lite god mat på hemköp.
Sedan gick vi hem till Malin och peppade upp oss inflr kvällen vilketinte var det lättaste. Vi började dricka och tilslut kom vi igång bra, vissa mycket bättre än andra. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som igår med nicklas åt den konstiga illen med blinkande cykelljus som stog nedanför malins balkong och skek.

In til stan, självklat la gaston, rickard jobbade för omväxlings skull, trevligt! Efter en stund där blev jag ensam kvar och ringer Camilla, iväg till moon där vi går in en sväng och dansar runt, vidare till café  där vi möter lite vänner till dom och vi alla går vidare till moon igen. Där pratar vi med allt och alla, brandvarnaren gick av men ingen brydde sej med tanke på att att den tydligen gör det varje gång. Efter lite gratis drinkar och cider som ägaren bjöd på kvällen till ära vilket alltid är trevligt. Iväg till mc och sedan är det meningen att vi ska efterfesta - så vi träffar trevliga italienare som kör oss men efterfesten visade sej vara riktigt kass så vi var därifrån riktigt fort. Den ena Italienaren lovade mej guld och gröna skogar, han skulle ta hand om mej och ge mej ett bra liv han var tydligen modekonsult för dolce and gabbana. Tyvärr var jag inte så sugen på honom annars hade jag säkert fått ett bra liv. ha ha .

Hem till camilla och hinkade i oss sjukligt mycket vatten innan i somnade alla tre jag camilla och nadja i hennes säng.

Det var faktiskt trevligt folk ute igår , mest gillade jag nog silverräven ändå. David är alltid trevligt att träffa men guldlocken kunde jag mycket gärna sluppit träffa och höra hennes falska prat.

Idag vaknade jag efter att ha fått sova fem timmar ungefär efter en lång förmiddag hos camilla med skvaller och skrat år jag till Malin igen, det har varit basen för mej denna helg. Här har vi slappt vid trvn med pizza och cola hela dagen. Marcus och Nicklas åkte precis hem. Malin är lite ledsen och deprimerad över att det inte är wallander ikväll, det är inte okey. Undra just om hon överlever kvällen.

I veckan blri det lugnt, tills halmstad 700 års firandet på lördag, då får vi finbesök av josefin och tobbe också, trevligt!

tack

Det är lugnt, det är jag som är anders

Gårdagen visade sej bli riktigt härlig, jag tog mej in till stan och hem till Malin där hon och Nicklas satt och tog en öl, vi travade in till stan och uträttade ärenden för att sedan slå oss ner i solen på bulls och dricka lite gott. Där satt vi i några timmar och stämningshöjaren var ändå vagnen som dom rullade fram med gratis shots. Så när jag gick förbi sa den vänliga killen ta gärna lite shots, hur många du vill! Och det gillar vi ju, gott som det var fick jag i mej två stycken. Tiden sprang förbi där vi satt och njöt i solen och vi kände oss hungriga, efter ett kort samtal med Filip på andra uteserveringen gick vi till , konstigt nog mc (igen!) Dit kommer och Mackan som har anlänt. Klockan blir mycket och jag tar mej hem till gladan för iordningfix. Musik på hög volym och en mycket glad lina . Efter min lilla kvalitetstid med mej själv tar jag mej tillbaka till Malin och förfestar, mycket trevligt att min caroline kom dit också, på tok för länge sedan.

Vi går in till stan vid tolvtiden , la gaston självklart. Vi slår oss samman med marcus och anders och går vidare till mårtensons. Mycket folk och trevliga ansikten. Självklart ska vi efterfesta, vi styr stegen mot marcus men där blir vi inte långvariga. Försöker väcka Nicklas och Mackan som somnat sedan ett tag hos malin, det visar sej omöjligt så vi ringer och väcker Filip och får sova på hans soffa snällt nog. Vaknar upp och då har han varit på östras och köpt wienerbröd till frukost, oslagbart! Sedan kör han hem mej och nu har jag spenderat några timmar på min soffa och sovit och tittat på tv omvartannat. Nu är det väl snart dax att ta sej in till Malin igen, här vill jag ju inte sitta alldeles själv hela dagen. Ikväll blir det nya äventyr så vi får väl se hur det slutar.

avslutningsvis :
marcus : anders vad håller du på med?
anders: det är lugnt marcus, det är jag som är Anders!

härliga fredag

Fredagen är här och solen skiner utanför fönstret, härligt! Jag tvättar och fixar efter en lång och god natts sömn. Somnade visserligen ifrån tvn på soffan efter att ha pratat lite över en timme med min kära vän Calle på andra sidan luren, för att sedan vakna upp mitt i natten och trava upp til min sköna säng.
Det telefonsamtalet sprang iväg och vi hade mycket att prata om, sedan kanske han pratade lite mer men det beror bara på att ha spenderat en kväll med grabbarna och öl.

Idag väckte min kära mor mej med trevliga nyheter, det är altid skönt en fredag! Snart ska jag väl hoppa in i duschen för att sedan ta mej in till stan. Utgång ikväll vad det verkar nu, det blir nog trevligt jag är konstigt nog sugen ! FÅr nog allt höra av mej till Malin och Nicklas snart. Om jag förstod det rätt så skulle dom två ut och göra stan på förmiddagen idag.

Nu ska jag laga brunch för n¨gon frukost har det inte hunnits med, eller ja laga och laga gå ner och se vad kylen haer för läckerheter att bjuda på . Dax för att handla idag tror jag bestämmt!

Själv hela helgen vilket är skönt samtidigt som man blir lite uttråkad och väldigt social när jag träffar på någon, och det har bara gått en dag! ha ha man är ju van vid att prata hela tiden.

tack.

en styck galen kväll

onsdagen började med vad vi trodde skulle vara en föreläsning på högskolan, fick gå efter en halvtimme och det vart sista lektionen på denna terminen. mycket skönt nu är det bara en hemtenta som ska in sedan 'r man klar.

In till stan och handla lite gott inför kvällen sedan hem till malin och äta brakmiddag i form av ett paket nudlar, men hey man är väl student eller? Det var först tänkt att vi skulle till stan och mingla runt men efter ett samtal med grannen insåg vi snabbt att det skulle bli bättre på kåren , förfestade på andra sidan gatan och en limofärd senare stog vi i kö. Mycket folk och trevliga ansikten överallt. Efter ett tag tröttnar självklart jag och malin på det och beger oss in till stan där marcus och miche otåligt hade väntat hela kvällen. En snabb uppmötning på gastons där vi stannar kvar och snackar med Magnus, favoritvakten och Jonas en sväng. Sedan styr vi stegen mot bond dagen till ära, väl inne inser vi att det inet var så mycket folk där med vi hade trevligt ändå, dans och drinkar -självklart felblandade men vad begär man av stackaren? kvällen hade varit mycket trevligare om jag sluppit ha honom i mitt synfält hela kvällen. När det är slut går vi hem till Malin och efterfestar. Att vi aldrig lär oss.

TYdligen var vi lite väl högljudda för Martin kom in och berättade det för oss, haha.

Idag började dagen med ett besök på mc , marcus var snäll och bjöd mej dagen till ära. Fast malin var på hans mat och åt när hon trodde ingen såg. Hem till Malin igen efter snackat om gårdagen och kommande kväll. Där sitter Nicklas och vi pratar lite, sedan ebger jag mej hemåt och här sitter jag nu, har spenderat dagen och kvällen i min älskade soffa, saknar dock pernilla som faktiskt ska liggai aden andra soffan men nej nu är hon i anderstorp och jag är ensam. Marcus har varit på mej och vilol att jag kommer in till stan men det orkar jag inte ikväll. Jag tänkte lägga mej ett tag på soffan till innan jag kryper ner.

Morgondagen får se hur den blir, ska in till stan och uträtta ärenden på dagen och borde plugga lite också, det ser ut som om det blir utgång på kvällen iaf. Annars ska jag och Filip hitta på något kul.

tack

Tisdagen den femtonde maj

Tisdag, dagen började segt efter en väldigt lång natt. Men det var upp in i duschen och iväg efter ett litet tag. Till högskolebiblioteket för plugg, där hann jag med en del faktsikt, gjorde färdigt min uppsats som nu ska skickas in, sedan började jag på min hemtenta vilket iofs var väldigt svår. Men det ska väl gå inom sin tid det också. Lika bra att börja i tid. Självklart träffade man på välkända ansikten där också.

Budgethandling på maxi, vi börjar bli bra på det här nu på fjärdingsstigen. Hem och tillagning av maten. Tv tittande och smsande hela kvällen. Otippade sms tycks ramla ner i smsinkorgen varje dag nu, så nu är dom inte så otippade längre. Tvättning och diverse hushållssysslor har vi också hunnit med idag även viktiga ärenden till banken har uträttats och viktiga mejl har sänts.

Jag och pernilla kom att tänka mej på mej vid fotbollen igår, jag satt exalterad och klappade i händerna i god takt tills jag hör publiken bakom klappa fortare och fortare, stirrig som ajg blir börjar jag klappa för glatta livet, självkalrt helt i otakt. Pernilla kollade bara på mej och brast ut i världens skratt, jag fattade ingenting ivrig som jag var. Det är ganska kul när man tänker på det och jag ser mejsjälv framför mej.

Denna veckan har börjat super och jag är på bra humör. Jag saknar dock familjen hemma i anderstorp lite. Det kan jag inte säga annat. Men på ngot sätt tycker jag att tiden går sjukt fort hela tiden med diverse härliga händelser hela tiden, blev precis inbjuden på stor födelsedagsfest vilket allitd är trevligt, min syster och tobias kommer snart och hälsar på. Dom vill ju för allt ivärlden inte missa firandet av Halmstad 700 år. Det är som ajg nämnt innan hysteri gott folk i staden. Jag börjar säkerligen också bli exalterad inom mej, ha ha!
Sedan slutar jag skolan inom kort, två veckor om ja nite räknat fel. Skönt med lite lov och sol & bad innan det är dax att börja jobba.

Nej om man nu skulle anmäla sej till sommarkurser i matematik som min kära sambo håller på med fölr fullt i rummet bredvid. Hon gapar och skrattar och är helt till sej. Hur man nu kan vara det över matte? ha ha. Plus att hon är orolig att jag lurat henne och inte kommer anmäla mej.

Tack.

möten mellan människor

onsdagen utlovade party vilket det också blebv, kåren med härlig nostalgi förfest på gladan. Trevliga ansikten på kåren och matlagning i form av egnagjorda hamburgare på natten. Samtal samtal & åter samtal som egentligen inte ledde till något alls.

Torsdagen fick vi så snällt diska igen och städa efter gårdagen, sedan kom malin och vi travade iväg till videomix och hyrde två riktigt bra filmer i form av !"john tucker must die" (ögongodis!) och "marie antoinette" (stavas det så?) så en kväll med onyttigheter och film i soffan.

Fredagen tog vi sovmorgon för att sedan ta bussen ut till tylösand och fota för projektarbetet. Fina kort trots kameran på mobilen blev det och det skönaste på malin, synd dock att vi inte fick med hennes mycket härliga fall igenom sanden. Sedan pratade vi oss igenom nästan 2 timmar på vattenporten över en kaffe. Detä r konstigt egentligen hur vi tre som umgås varje dag fortfarande kan ah en massa att prata om, men det har vi! Sedan gick vi hem till malin och tittade på tv och skrattade innan vi åkte hem till gladan igen.

Lördagen var här och esc stog på menyn. Jag hade nog trots allt drabbats lite av schlagerfeber när kvällen närmade sej. Simone Nora Angela Pg Malin och jag satt här och tittade och drack vin. Vi bokstavligt talat hoppade i sofforna och skrek som aldrig förr till arks låt, som vi faktiskt trodde på ! Istället slutade det med någon trist låt som vann, men efter lite sura miner tog vi taxi in till stan och gastons. Där var det otippade ansikten och många trevliga möten. Efter en cider och lite prat med favoritbartendern för tillfället bar det iväg till Mårtensons. Kindpussar och kramar och glada ansikten. Dans och ytterligare lite cider. Efterfest hos Malin, och vi var tydligen mer livade än trott det fick jag reda på idag. ha ha .

Söndagen spenderades hos malin och tvn. När kvällningen kom bar det hemåt och tittade på tv. världens smartaste barn, det är mycket trevligt.

Idag bar det iväg till skolan för prov. Mötte camilla och Nadja och slog oss ner för att ha en pratstund som resulterade i fyra mycket peppade människor. Efter det travade jag hem i min ensamhet och möter på Martin. Så där stog jag en lång stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Otippat! det var även han som berättade att vu vart högljudda med musiken på lördagsnatten. Men han gjorde ju igen dagen efter, ha ha! Sedan när jag står där kommer råttan också, trevligt! Komemr hem till en pepp sambo som inet vill något hellre än att gå på fotboll, snäll som ajg är säger jag okey. Den minen gott folk jag fick då, är oslagbar. Så in till stan igen och fotbollsdax. ;Mycket trevligt jag blir ju så ivrig när jag tittar. Nummer 22 i Trelleborg var den skönaste snubben på plan. Vilken springstil. Sedan höll jag på att skämmas ihjäl när pg sa att vi var med på storbildsskärmen. ha ha. Nu är vi hemma igen efter en promenad. Schönt, nu blir det tvn.

"Nu får dom hämta en grillbricka från korvpojkarna"

vilken tisdag.

Idag har varit en givande dag, vaknade upp och åt en stärkande frukost i form av rostat bröd och te,för att sedan hoppa in i en varm och skön dusch. Efter det travade jag iväg för att möta upp Malin på biblioteket med musiken på högsta volym. Väl där blir jag uppmött av Malin och vi sätter oss för att börja vårt arbete med vår alldeles egna reseguide. Klockan fyra tycker vi att vi har uträttat vad vi skulle och däremellan har vi både hunnit tvätta kläder pratat igenom helgen (den spenderades på olika håll, men i samma stad) och det samtalet tog sin lilla tid.

Stämningsminskningen var kanske ändå personen vi mötte, men även x var trevlig dagen till ära, vad har hänt?!

Efter fyra traskade jag i snabb takt hem för att städa lägenheten vilket pg vari full gång med redan. Vilken uppsyn! Mycket trevligt initiativ. Efter ett tag med dammsugaren och torktrasan gick vi iväg för att handla middagsmat. Det vaknades ju myskväll idag. Jag har nog aldrig haft en sån trevlig stund på maxi innan. Vi handlade och mötte på mycket intressanta människor. Stämningshöjaren var tillbaka. Så efter en lång pratstund och med ett stort leende på läpparna gick vi hem igen lite gladare och lite uppdaterade.

Nora och Simone kommer hit och vi lagar tacos, jisses vad mat det blev. Hela bordet var fullt med godsaker. Så vi spenderade några timmar framför tvn och hela tiden (nästan) med mat i munnen.

Så kvällen har varit mycket givande och nu är jag trött. En kopp te beroende?) framför tvn och sedan sängen.
Imorgon väntar en ny dag med nytt seminarium på hh och vem vet kanske fler oväntade mycket trevliga möten.

Måndagseftermiddagen/klvällen spenderades inte alls i tylösand i stan på esspresohouse med islatte på grund av vädret som var lite upp och ner. Efter en härlig stund där gick vi iväg till Patrickshill och satt någon timme innan vi mötte upp Filip utanför biografen. En snabbfika innan bion hans också med. Spiderman 3 sågs och den var mycket bra. Fråga pg, stackaren grät och hoppade ur stolen av rädsla om vartannat.

Och på tal om bio så har jag kommit på en alldeles utmärkt idé. Hur vore det om man bara kunde reservera biljetter på internet och samtidigt som man gjorde det var tvungen att skriva sin längd så placerade dom automatiskt ut vart man skulle sitta beroende på längd.. Tänk vad mycket problem och pust och stön man skulle spara. Eller iaf att dom placerade ut sånna barnstolar på varje säte för korta personer.

min mamma tycker att jag ska gifta mej med denna skönhet, jag tackar gärna ja:
image9

vilken underbar start på en ny vecka

här behöver man inte gå upp tidigt på måndagar och hade planerat en skön sovmorgon till kanske tio iaf. men nejdå klockan halv åtta bankar det på dörren och ringer på ringklockan hysteriskt, eftersom både pernilla och jag vet väl vem det är struntar vi i att öppna, men efter en kvart blir det för jobbigt och hon kommer in til mej och säger att vi går ner båda två. Sagt och gjort vi går ner nyvakna och något (mycket ) irriterade och öppnar dörren.

Vem står inte där? jodå våran helt udnerbara granne . Idag gnäller han och skäller ut oss för att hans nyinköpta och älskade ute-termometer är sönder (vilket vi inte förstår för inget saknas och den funkar utmärkt). Så där står vi i ja kanske tjugo minuter och diskuterar med varandra, detta går sedan över till att jag och pernilla mer eller mindre skriker på honom. Kan man göra annat efter allt? Man bllir ju sjukt trött på honom efter ett tag. Det ytbyttes meningar som : - ska jag behöva be polisen köra runt här var fjärde timme och kolla upp er? (granne)
- det behövs verkligen inte, sätt du upp en övervakningskamera istället så kan du sitta och ha koll själv. (pg)
- förstår du inte att vi kan anmäla dej för trakaserier också? (jag) han nämnde att han och hans familj med barn känner sej trakasserade. Fyy vilken uppvaknande och det hela slutade med att vi stängde dörren och jag ringde min kära mami som fick sitta och lyssna på hur sur och arg jag var. Men hon förstod mej och ska minsann ringa på och fråga vad han sysslar med nästa gång hon är och hälsar på. Detta 'är ju inte första gången han skäller, eller tittar in genom fönsteret när jag ligger hemma sjuk, eller stiger rätt in i lägenheten utan att varken ringa på eller knacka, eller stiger in och ber om öl när vi har förfester och slår sej ner utan att bli tillfrågad. ja listan kan göras lång, Någon av oss kommer tvingas flytta. Och snart orkar inte jag mer.

Nu ska jag pg bege oss till tylösand och ha picknick i det fina vädret. Ikväll ska vi städa och fixa iordning i lägenheten så den blir skinande ren igen.
Imorgon kommer simone och nora på besök och vi ska laga mat och titta på tv, vilket dom inte har tillgång till som sagt. Och onsdagen är oklar i skrivande stund, men kommer simones vän från australien blir det självklart utgång.

tack

det går bra nu

Nu är helgen över och imorgon börjar en ny vecka.

Fredagen gick åt till att springa mellan vårdcentraler och sjukhus och skälla ut lite folk här och var på vägen som verkligen inte förstod någonting. Skriv gärna ut tung antibiotika utan att ha tagit några som helst prover. Mest gillade jag vänterummet på sjukhuset, vilka minnen söger jag bara från sommaren 04.
Stackars Elisabeth var en förvirrad dam som nog inte visste riktigt vad hon gjorde och spran fram och tillbaka och kollade när det skulle vara hennes tur och när dom väl ropade upp henne var hon ute och irrade i en annan korridor. Det var oss sjuklingar ett gott skratt. Väl inne konstaterade doktorn att jag "nog kan ha en knuta på stämbanden därav min röst" näem tack , nog? Med bestämda steg travade vi iväg och hamnade på lilla torg, numera en stor favorit. Efter det bar det hemåt och laga mat.

Lördagen var här och dagen tioll ära ägnade vi oss åt absolut ingenting, vi var ute och handlade mat som vi tillagade sedan blev det är mycket skön soffkväll med onyttigheter och filmer.

Idag är jag rastlös och ska nog komma på nåogt vi kan göra som får dagen att gå. Kvällen blir troligen spenderad på bio och spindelmannen tre tillsamans med pernilla och simone. får nora reda på vilken film vi ska se är hon nog peppad också.

Snart åker våra underbara vänner hem till respektive hemland och jag ser inte fram emot detta. men man har ju till sin fördel att åka till australien inom kort och tyskland kanske ännu snabbare och hälsa på! Uppmötningen i London i sommar får jag hoppas för allt i världen att jag hinner med.


image8
bästa tjejerna på trajet.


svengelska

långhelgen i anderstorp är nu över, den har varit totalt galen

torsdagen spenderade vi i stan med Nora och firade hennes födelsedag med alla möjliga roliga aktiviteter och sedan avslutades det hela med en öl på harrys, vidare till partickshill och bbq. På kvällen vällde det in folk från alla världens hörn vilket var mycket trevligt, lekar och en peppad kille som skrek kreat (great) och dont peliiiife her (belive) hela tiden . Sedan travade jag och Malin vidare till kareoken på mårtensons so mvar full med folk. Ingen sång för oss men stämningshöjaren var ju alltid basshunters närvaro.

Fredagen spenderades en timma på tåg för att sedan utforska vårat lilla samhälle tillsamans med syster nora simone och pernilla. Vi var ävfen på småläningens för att handla in lördagens utklädnad.
Kvällen var mysig med ett glas vitt och bbq hos mej.

Lördagsmorgonen blev stressig och vi blev tillslut väldigt fina älvor . Trajet var alldeles för långt iår men jag har nog aldrig haft roligare. Skratt och oseriösa försök att faktiskt klara stationerna och simones alleles perfekta försök till svenska ord. Hem igen, nästan sju timmar senare och iordning för  att sedan skyndap åförfest hos josefin. Det var trevligt och hotellet senatre på kvällen var riktigt kul.

Söndagen ägnade vi oss åt som dom kallade det "en helt underbar dag i sängen framför tvn" vilket jag kan förstå att mina kära vänner uppskattade med tanke på hur dom bor under deras vistelse i sverige.

Måndag bar det iväg till värnamo med Nora som chaufför, Jag nora malin och simone där vi shoppade tittade runt och käkade lunch,. På hemvägen stannade  vi till vid high chaparall vilket dom tyckte var awesome. Seadn hade min mamma och kära bror självklart peppat upp nor och simone på minigolf så det ägnade vi en tid åt när vi kom hem, det är ju inte min favoritsyssla om man säger så. men det visade sej vara trevligt. Kvällen blev lugn och mysig förfest hemma hos mej med simone nora pg och själkvklart min kära mami!
Det bar av till sigges och efter en lång kö kom vi in och ägnade resten av kvällen åt att försöka ta sej fram i folkmassan. Roligast på kvällen var nog när simone skrek svenska ordi bussen på vägen hem och underhöll alla i den- Väl hemma dukade vi upp till buffé i sängen beståendes av de mest onyttiga saker,.

Tisdagen slappade vi tills det var dax att åka hem till halmstad igen, och vilket avsked sedan, Simone grät när hon sa hejdå till mami och då fick pg tårar i ögonen och jag grät en skvätt . ha ha . Fick senare veta att min lillebror som fäste sej rejält vid tjejerna hade gråtit sejsjälv till sömns.

Idag är det fredag och jag ska äntligen göra n¨got åt alla mina fel och ta mej till vårdcentralen klpockan 15.30 så nu ska jag väl snart kunna prata ordentligt och få veta vad felet är.

lite bilder:
image3

image4

image5

image6

image7


RSS 2.0