"jag har latex handskar på mej"

fredagen var mycket trevlig, förfest med favoriterna på neptunigatan och där var det en väldans liv. Shotslekar som jag inte förstod mej på mej visst skulle jag vara med! taxi till stan, gastons där möter vi upp marcus och anders. Vi travar vidare och dricker drinkar och shots som aldrig förr. utebliven efterfest för en gångs skull. Men Anders lyckades i vilket fall skada sej och vakna upp med hjärnskakning och ett halvt öra. Säå han uteblev lördagen på grund av sjukhusvistelse.

Lördagen var det förfest hos Malin, vi blev otåliga och åkte hem till Nadja och delade en flaska vin, det var en väldans massa tjat om Absint och bästa uttrycket just nu : MVH!  ha ha. Gick till Gastons där möter vi Pg och gänget, har mycket trevligt bland mycket folk. Självklart jobbade ju Rickard. Träffar på Palle, mycket trevlig kille det där. Vidare till Mårtensons och shakar vidare hela kvällen. Träffar en massa roligt folk. Utebliven efterfest även idag, schönt faktiskt. Taxi och sova.

Igår blev det inte mycket gjort, var ute en sväng på promenad, lagade mat efter den skönaste lunchen. Vi rensade kylskåpet innan vi gick och handlade, det bjöds på Morötter med dipp, Falukorvbitar och Popcorn. ha ha ha . Studentliv . Malin skulle kommit över, em nvi var bda för lata för att höra av oss .

Idag vaknade jag av en mycket glad Pernilla och ett stort grattis. Hon hade dukat fram frukost som hon handlat, det var frallor juice kaffe grönsaker skinka ost muffins potatissallad och skagenröra. Vilken hyvens vän hon är! Dessutom hade hon t'änt en massa ljus. Aldrig fel att starta dagen p ådet viset. Hon sjöng dock inte med det har utlovats sång kvällen till ära när malin simone andy nora och johanna också kommer. Så vi har städat lite idag också, och snart blir det bak! Det måste man ju bjuda på. Simone var minsann pepp på fest med efter denna långehelgen pallar jag absolut inte det. Får vänta till Onsdag.

Jaha i helgen blir det Anderstorp då, ska bli festligt att få visa Simone vart jag kommer ifrån. ha ha det blir hon nog mycket imponerad av. Så då blir det parken på kvällen .

Nu ska jag trava till Maxi och handla (igen) planering är inte min starka sida.

tack

dans dans dans

jaha gårdagen var trevlig, biblioteket en kort sund för att sedan gå till espressohouse och ta en kaffe.
är spenderar vi två timmar ungefär och möter marcus anders och kompis. Marcus bli pepp eftersom han är ledig från jobb så vi kommer överens om att köra kareoke night. Så efter hem och iordningfix åker vi till marcus där han malin och camilla redan sitter. Lite vin och kareoke uppvärmning senare tar vi taxi till mårtensons. Där va det livat med folk och självklart ställer vi oss upp och sjunger inför alla, inte alls pinsamt. Träffar trevliga människor, men johan och cristos var saknade! Men en mycket trevlig kväll blri det i vilket fall!

Idag är det fredag och vi väntar på Pg för att luncha. För att få tiden att gå dansar malin vilt och flyktigt till både magnus bäcklund och boban markovic. Det är folkdans och ivrig discodans. Jag hänger inte alls med i svängarna även om jag försöker ibland. Förresten ska vi på allvar trava iväg och se Boban den 21 Mars, kan inte bli annat än en mycket trevlig afton.

Ikväll blir det galet, det kan sluta hur som helst. ha ha .

Torsdag.

Torsdag, idag har jag varit duktig och diskat och lagat grönskas soppa redan! och snart ska jag iväg in till stan och möta upp Malin för att spendera någon/några timmar på biblioteket och fixa layouten på vårat projekt! Sedan ikväll blir det ännu en skön hemmakväll med kära sambon.

Igår hade vi seminarium på högskolan, jag gjorde min opposition på en uppsats och det gick okey även om jag kanske inte sa allt jag ville ha sagt. Sedan gick jag och Malin en sväng, gamla vanliga rundanrunt flygaregatan och vidare. Träffade på Mattias. Hem till Gladan och diska och plocka iordning i lägenheten för att sedan laga lite mat. Pernilla kommer hem som har spenderat hela dagen med plugg inför kommande tenta, som hon för övrigt gjorde idag och det gick bra så jag är stolt över henne! Jag förhörde hennë igår, det kändes som högstadiet igen när vi satt och tragglade inför alla dessa prov tillsamans! Alltås ingen utgång igår, mycket skönt!

Imorgon blir det kanske bus på kvällen med Simone och utbytesstudenterna, hon skulle ringa och dom hade något riktgit kul och hemligt på g ! annars blir det lugnt och skönt hemma.

Lördagen ska vi iaf ut, blir nog mycket folk med tanke på att studenterna har haft tentor hela veckan!

Lina i ett nötskal

kom att tänka på onsdagen igen, jag var ju ute en helg och genom total tanklöshet och dumhet tryckte jag glatt in fel kod på kortet när jag skulle ta ut cash, så den dumma maskinen tog det. ja ja, det var ju bara att beställa ett nytt kort tänkte jag. Fick det måndag förra veckan och fick för mej att koden är ju densamma som min förra, så jag slår in koden en gång, fel kod. trodde jag kanske tryckt på fel siffra och försöker en gång till med stor nogrannhet.
Fel igen, livrädd att dom ska ta det trycker jag genast på avbryt och tar mitt kort. Dagarna efter fick jag den nya koden hemskickad. SÅ jag läser den högt, för både mej och Malin , och memorerar den. Efter föreläsningen på högskolan gick vi till maxi och skulle handla. Med största säkerhet trycker jag in min nya kod, som visar sej vara fel och maskinen tar mitt alldeles nya och fina kort , Igen! . Jag visste inte om jag skulle börja skratta eller gråta, här har jag fått klara mej utan mitt kära kort och så får jag ett nytt som försvinner lika fort. Det slutar med att vi viker oss dubbla av skratt . Det var bara att trava iväg till banken och fixa sej ännu ett nytt. Och självklart är det samma person i kassan varje gång jag uträttar ett ärende där.

Igår var det en riktigt härlig vårdag med varmt härligt solsken. Upp och iväg till trista Desktopen, som visade sej vara inställd pga studiedag. vilken koll man har, men det var ju en trevlig överraskning! Så jag och malin travade iväg till stan, in till min älskade bank igen och sedan shoppade vi solglasögon eftersom jag slarvat bort mina. (fyy vilken slarv jag utger mejsjälv som att vara nu då ) Traskade vidare till Espressohouse där vi spenderade kommande timmar i solen med färskpressad apelsinjuice och grillad baguette , jag vet ju en person som skulle döda för just en eller ja varför itne två sådana. ha ha. I stekande sol satt vi där iklädda endast tunna koftor och pratade igenom helgen och en massa andra härigheter. Sedan bar det hem till malin för att se fashionhouse. det missar vi inte för allt i världen. Sedan blev det en kaffe på vattenporten med pg, och jag har nästan ännu idag skrattkramp i magen. Handla lite kvällsmat på vägen hem till gladan igen, för att sedan titta på alla våra serier vi följer.

Idag ska jag strax iväg på möte med Rigmor. Seadn får jag väl se vad man hittar på för kul!"

tack


vårkänslor

Sedan senast jag uppdaterade har det hänt en massa roliga saker. Onsdagskvällen var faktiskt mycket trevlig och hela två människor tog sitt förnuft till fånga och kunde erkänna fel.

Torsdagen blev lugn och skön, men matlagning och tv.

Fredagen var det upp och iväg för att möta Sara och plugga lite. Så vi travade iväg i regnet och dagen resulterade i en ganska impulsiv utgång efter några samtal. Jag ch pernilla satt hemma fixade oss och drack lite vin innan vi tog oss in till Gastons där Rickard för överigt jobbade vilket var trevligt. Dom första vi ser är ju självklart Camilla och Cissi. När vi kom in mötte vi självklart upp Marcus i baren. Efter en stund där bar det iväg till Mårtensons . Där blev det dans och trevligheter innan efterfest hos Marcus. Sedan gick vi hem till Camilla och somnade skönt i hennes säng.

Lördagen vaknade jag upp av att min kära sambo låg och petade på mej endast för att irritera. Sur blev jag, man väcker inte mej när jag sover. Sedan bar det hem för att käka och vila lite inför kommande kväll. Iväg till Camilla på förfest, där Malin Cissi och Nadja också var-. Melodifestivalen och vin! Humöret var på topp! Sedan kom fem killar från Borås som Cissi träffat dagen innan, men vi tröttnade snabbt och åkte in till stan. Självfallet Gastons. Där möter vi upp Marcus och resten. Otippat men kul att se Filip ute i vimlet. Efter en cider gick vi vidare till Mårtensons ikväll igen (det är våran traditionella runda nuförtiden) där vi dansade och vimlade runt. Hem till Marcus på efterfest en stund innan jag och Malin avslutade kvällen. Pernilla hade för övrigt åkt hem innan vi ens hunnit till Mårtensons. ha ha.

Söndagen spenderade jag halva dagen i malins säng innan jag travade hem till gladan. Där blev det tv fast jag borde pluggat och matlagning. En sväng till maxi hann vi också med, vi försöker vara så tysta som möjligt så vi slipper våra nya grannar. Som för övrigt är en småbarnsfamilj. Varför flyttar man in i studentlägenhet då? nej det här håller inte, detta huset som lever och låter onsdag fredag och lördag, varje vecka! undrar hur länge dom stannar.

Idag är vädret fint och hur soligt som helst, det gör mej sjukt glad och jag ska strax trava iväg till skolan efter en härlig långmorgon med frukost och tv alldeles för mejsjälv.

Ikväll ska jag, måste jag helt enkelt sätta mej med mina böcker. Så jag får helt enkelt hinna det och Pg kan gott laga maten ikväll eftersom jag lagade hela förra veckan och skämde bort henne!

tack

isbjörnar & brunbjörnar

Fy vad det är trist när det regnar hela tiden, men som tur är säger dom på tv att vintern numer är över i Halland och våren kommer smygande! schönt! Till helgen ska det tydligen bli fint!

Måndagen blev ganska seg med tanke på helgens bravader, in till Malin i stan en sväng för en pratstund och lite uppdatering efter helgen vi gjorde även en del hemska upptäckter på internet som vi inte kunde sluta skratta åt. Sedan hem igen och lekte god sambo och lagade köttbullar med godsaker till Pernilla! Sedan ägnade vi kvällen åt tvn och hushålls sysslor.

Tisdagen var jag uppe bra mycket tidgare och mer igång, in till stan och uträttade ärenden både på banken och försäkringskassan. Luchade med Malin på Asian place där vi satt och pratade om en hel massa roliga saker , ganska högljudda av oss och spanade på bekanta ansikten genom fönstret. Hem till Malin en sväng och tittade på Fashion House. Tillbaka till gladan och Pg, där vi lagade mat - eller nej fel där jag lagade mat åt oss. Simone skulle komma förbi men hon hann inte dessutom regnade det ute och cykla var inte på tal. ha ha.

Kvällen skulle spenderas hos Jonas, så det var bara ge sej ut i regnet och möta upp honom. Hem till honom och får faktiskt honom att titta på både Gilmore Girls och Desperate Housewifes efter meningar som : "ni tjejer följer alltid varenda serie som går, typ opera ricki lake och sånt". hah nej! fel.
som kompensation tittade vi på fotboll sedan, där jag fick förklarat för mej en hel massa som jag faktiskt redan visste genom min fotbollsfantast till sambo! Efter scrubs och american idol, som för övrigt gjorde honom mycket pepp var det dax för sömn. schönt. men mindre att vakna upp sju idag! men men, först på maxi var jag i vilket fall och handlade god frukost som jag sedan njöt av i min ensamhet.

nu kommer väl strax malin för en kaffe innan högskolan står på programet. Ikväll blir det fest !

fredaglördagsöndag

uppdatering har skett dåligt på grund av att jag som tror mej är så teknisk kopplade bort hela internetanslutningen i hopp om att äntligen kunna koppla in det trådlösa. Sedan har någon tydligen bytt mitt lösenord också. Myket skumt

I fredags var det uppstigning för ett sedan storstäda alla 85 kvadrat. Fyy det var inte kul , inte med tanke på att skurtrasan är sönder och vi fick ligga på alla fyra med varsin trasa över golvet ala askungen för att få dom rena. Men det blev ju gjort och rent blev det också. 

Efter ett mycket oväntat samtal som gjorde mej endast irriterad och konstig bar det av till stationen för att möta upp Alexandra som för en gångs skull skulle spendera helgen hos oss. Det var ett trevligt återseende och kvällen ägnades åt film , hämtmat och en massa snack. Ej att förglömma telefonsamtalen mitt i natten hon gjorde och mina roliga sms jag fick. 

Lördagsmorgonen blev inte mycket till morgon, upp i hyffsad tid  för att sedan stressa iväg in till stan för att möta upp Marcus för lunch. Mycket trevligt, vi fick tillochmed med honom på en liten shoppingtur. Sedan skulle han jobba och vi tjejer fick shoppa ifred. Efter det begav vi oss hem till gladan igen och delade upp sysslorna. Jag och pernilla gick och handlade inför kvällens middag på maxi medans alexandra cyklade iväg och lämnade filmen. Efter det fick jag det prestigefyllda uppdraget att skala hundratals potatisar  medans dom två städade på rumen! fint skulle det ju bli,


Därefter blev det stressigt, in i duschen och iordningfix han inte bli helklar innan det ringde på dörren och där stog malin och helsingborgarna i form av : olle, rickard , rasmus, andré arun och emma. Sjukt trevligt! Mat och dryck i stora mängder och på vissa syntes det snabbare än på andra :P ha ha . Sedan kom även vår australienska vän Simone som snabbt blev mycket populär när hon lärde ut alla hur man drack vodka shots med frätande pulver. Hur kul som helst. Camilla Nadja och Nicklas kom också senare och vi hade en grymt trevlig förfest.Jag har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv. Sedan bar det av in till stan, vilket vi lika gärna kunde skippat för där delades det upp och blev konstigt. Hem med en väldigt mykcket mindre del av helsingborgarna och halvvägs hemma vänder i taxin för att hämta malin och filip. Sedan kommer marcus med en massa öl och vin och vi efterfestar en stund, hinner iväg en sväng till macken för att handla nödvändigheter så som mat och cigg.

Sedan stupar jag i säng efter att ha fårr jaga bort lite folk som låg där. ha ha.

Söndagen vaknade man upp och gick ner till katastrofen själv i vardagsrummet, det var burkar & flaskor överallt, tallrikar glas, kladd på golv rom&cola på väggarna i hallen och jaa. en massa spår efter en lyckad förfest helt enkelt. Men tack vare Arun som var hur go som helst gick runt och städade och plockade iordning så när dm lämnade oss senare var det ganska fint faktiskt. Sedan ägnade jag resten av dagen åt sms tv film och godis.

Idag är det måndag, ska strax in till malin och fika.  Sedan har jag lovat min sambo hemlagade köttbullar ikväll, så jag får väl hålla detta löfte då!

tack


RSS 2.0