semesterkilo

det har varit en givande fredag hitills faktiskt. mailat hit och dit, varit i stan och gjort åt pengar och käkat långlunch med sambo och pernilla. det var mycket festligt, även om jag vid 21 års ålder ännu inte lärt mig att prata tyst om saker som jagborde tala tyst om.

Nu har jag ägnat en halvtimma av min dyrbara tid åt att försöka ladda upp alla bilder från februari. Det funkade självklart inte med min tur. Det irriterar mig ju självklart och jag ville helt inte ge mig . Men att efter all den tid endast ladda upp EN bild på Adam i rosa peruk och kjol fick jag snällt (men tjurigt) lägga av.

FIxade även sommarjobb åt mig och min kära sambo i veckan. Hela tio minuter tog det. Ett mail och ett svar så vart det klart. Hotell Tylösand får tillbaka sina guldpärlor i sommar igen, wehey.

nej nu vill jag ha sommar, jag vil ligga på playan i spanien med pg. Jag vill utforska Magaluf by night och bada i havet på dagarna. Sitta på balkongen och sippa vin i kvällningen, äta gott och lägga på mig några semesterkilo - självklart är detdär med semesterkilona ofrivilligt, men det tillhör ju liksom, tyvärr. Fast självklart går jag inte upp några 5 kilon under en vecka, konstigt det vore. Det förstår jag ju. Men något kanske. VIlke ntur då att jag skriver in mig på gymmet denna månaden och ska träna en hel massa.

Fick även en inbjudan om modeveckan i Paris med hotel och biljetter redan betalat och klart. Det tackar man ju absolut inte nej till, så jag får väl se om jag befinner mig där i April tillsamans med Klara och Emmelie.

Nu ska jag göra något annat viktigt. peace

gambler.

yes, snart klar för dagen i skolan. har gått relativt bra, förutom ett mongo som suttit bredvid och självklart synkat mig i mitt effektiva arbete.  Men grym som jag är fixade jag det ändå. Såklart, det är väl inga? 

Spännande tv ikväll. Ville helst dra ihop gänget, dricka öl, käka chips och titta på Man United-Inter. Manligheten ligger därunder och vilar lite. Fast mest hos Pg, hon är mest man idag. För hon tror att Inter vinner. Du bjuder på vinet imorgon ifall jag har rätt. eller lunchen. välj själv.

Nu ska jag springa hem och tvätta. exalterad. eller..?

schizofreni

vad oerhört upphetsande att vakna när klockan är elva. Inse att man knappt kan öppna ögonen för tröttheten är så påtaglig och konstatera att man sovit i högst fyra timmar. Sedär, där har ni min senaste tid. Jag kan inte somna på nätterna. Det blir tidig morgon innan jag kan slappna av och entra drömmarnas värld. Jag är i behov av sömntips, jag vill inte knapra sömnpiller.

Fast jag kan stolt konstatera att jag uträttat en hel del idag ändå. Startat upp KAD-kampanjen över hela skolan, trixat inför morgondagens seminarium, planerat lite utöver detta, och nu ska jag knepa ihop ännu en poster innan jag ska hem och tvätta till elva ikväll. OCH jag har bästa Erika hembjuden på kafferep och middagen SKA stå på bordet när min sambo kommer hem vid sju.

Nu blev jag pepp, nu kör vi. Imorgon kommer nya pengar också. Välbehövligt även om jag inte har minus på kontot denna måndagen, just nu ligger riksdaler och trängs i plånboken. Det är inte vanligt skall ni veta. (fy vad tragiskt) Får väl se hur länge de får vila på kontot innan jag blir exalterad och slänger iväg alla på onödigt strunt, som vanligt. Den där bankboken är inte världens dummaste idé ändå.

Här har jag inte tid att sitta, har ju lite mail och skicka iväg också kom jag på.

people are people

Ibland tänker jag på undervattenssjön som ligger i Antarktis. Den heter Vostoksjön och ligger på 4 km:s djup under den tjocka isen. En helt isolerad, 30 miljoner år gammal sjö som är större än Vänern. Forskare försöker finna ut om det finns liv därnere. Det vet de inte än, för de har inte lyckats komma dit. Men jag vet att det finns platser inom dig och mig, som är precis som Vostoksjön.

    Kanske mörka, kanske ljusa, kanske fulla av okänt liv. Människor söker efter liv överallt. Under jorden, på månen, under isen, på Mars, men glömmer ibland att leta efter det liv som faktiskt står alldeles framför våra ögon. Sen tänker jag på Vostoksjön igen och undrar hur det ser ut därnere. I djupet.

its a cut

nu sitter jag och klara hos bengan. lite tv, lite vin oh lite klippning, inga konstigheter där ju.



håll till godo med kvalitet . jag är nöjd, och snygg. tack bästa bengan.

detta inlägg är till min mamma, för hon blev minst sagt exalterad. men såklart syns det bättre irl.
puss och peace.

The Salmon Dance

sjukt lång sovmorgon, städning till Backstreet Boys på högsta volym och färdigmat - inga som helst konstigheter där.

Backstreet boys alltså, där snackar vi musik. Vem hade inte flickrummet tapetserat med planscher på favoritboysen? Sälv kunde jag stoltsera med en poster på min första stora kärlek, Nick Carter inklusive autograf. Den inhandlade jag på konserten jag var på Det var julklappen ett år av mamma. Jag var den lyckligaste lilla tjej på hela jorden just den dagen. Jag kunde inte stå stilla en sekund. Jag stod upp hela konsterten och var lyrisk. Självklart hade jag koll på mamma, så hon inte skulle ställa sig upp, eller bevare mig väl - sjunga med. Hon fick väl inte  skämma ut mig heller. Sedan fick jag reda på att bsb (häftigt) bodde på samma hotel som jag min syster och mamma. Självklart "skymtade" jag dom överallt . Under frukosten dagen därpå satt jag med ögon som tefat och tittade efter att mina fem små underverk skulle entra matsalen. Givetvis gjorde dom inte det. Men jag var lycklig ändå. Än idag sjunger jag med i sångerna, inte lika entusiastiskt givetvis, och med bättre engelska - men jag kan dom. Dom sitter som rinnande vatten. Kalla mig gärna lite småtöntig, det är jag så gärna. Men mina vänner här kan dom precis lika bra, har också spenderat timmar åt att titta på vhs-filmer med konserter och gråtit tårar över sin kärlek. (flesta fall Nick såklart)

Nuförtiden rappar jag ju mest, som bekant.


sommaren -09

förstod ni inte min diskreta hint i föregående inlägg om att jag är nyfiken på vilka som läser bloggen? det är ju trots allt mer läsare än jag trodde.

jaja, tisdag idag. ingen speciell dag. mer än en givande föreläsning med tria. så nu ska jag djävlar i mig skriva ihop ett bra cv. Jag har trots allt inget bra utlägg för det ännu. Men inspirationen infann sig idag så nu måste jag väl granska migsjälv lite innan jag knopar ihop ett.

annars har tankarna flugit iväg lite på vad sommaren kommer att erbjuda . Hitills har jag kommit fram till
- jobb på Bettans men Klara (förhoppningsvis)
- stekiga dagar på playan
- ett besök på en festival (malin!)'
- En resa till Magaluf
- Umgänge och vinkvällar i brassestolen på Bolmen.

Det låter väl bra? avslutningsvis vill jag se Coldplay också. Jag vet inte riktigt om jag skule förlåta migsjälv om jag missar dem igen.

Vad ska ni göra?

Fenomen

mina vänner!

veckan har gått på tok för fort och jag undrar om någon i världen plötsligt tagit bort några timmar på varje dygn.

Det har varit endel plugg, seminarium och föreläsningar. Tilldelats projektlärare också, jag och Klara hade turen att få Nils. Så nu djävlar kör vi. Dock lyser företaget med sin frånvaro. Men ideér finns. Så det ska vi nog lösa med bravur.

Tordagen tog vi ett litet break efter en heldag i skolan. VI tog oss in till stan och strosade runt. Sedan bjöd jag in oss alla på kaffe hos Malin vilket resulterade i en mycket givade stund. VI löste världsproblem och fick reda på oväntade sanningar om undertecknad. Diverse fenomen diskuterades och vissa förstår jag såklart är opassande att ta upp här. Så det gör vi inte, även om jag tror det skulle ge er läsare (vilka ni nu än är?) ett gott skratt. Fast jag är dock inte så säker på att ni i fortsättningen skulle läsa denna, om ens hälsa på mig när ni ser mig på stan. Inte för att jag är elak, nej nej.. bara lite konstigt tänkande ibland.

Sedan drack vi ett glas vitt och spelade spel, lyssnade på nostalgiskivor (med det menar jag mina gamla absolut music skivor och backstreet boys eller som man sa när man var lite häftig, bsb. ) Det blev kareoke på mårtensons och en och annan shotbricka. Fint ska det va.

Fredagen passerade med lite arbete med KAD och sedan tilbringade jag kvällen på soffan i bästa sällskapet.

Idag har vi invigt våran nystädade uteplats. Det är ju soligt och skönt ute. Så det var på med glasögonen, fram med kaffet och en cigg på det. Där roade vi oss med bil-leken. Mötet uteblev ju idag, så nu får vi sysselsätta oss med annat. Jag ska ta med min sambo på en promenad till frennarpsvägen, jag har ett paket att hämt ut. Mycket spännande, fast jag har höga tankar om att det är från min mor med tanke på att det är hjärtansdagen idag. Ja eller... 14 Februari.

Peace.


hip hop

förlåt, men jag måste.

Min kära mor och min kära syster tränar ihop, so far so good. Rentav jättebra av dom.
MEN, men utropstecken och versalernas versaler

dom har tydligen börjat dansa HIP HOP! Hip hop-

jag försöker att inte tänka på det, men det tycks ploppa upp bilder på dom där dom står och försöker hänga med med rörelser och hopp. . Att tillägga är att taktkänslan har nog aldrig tyckts flytta in i deras kroppar . Jag tycks svänga iväg lite med bilderna och ser dom stå där och tro att dom kan dansa med baggy jeans och big tisha. Lite bling och en fet mössa och så är vi i hamn-

Nej, nu måste jag tänka på annat. Innerligt.

sushikockarna.

Onsdag idag vänner. EN bra dag trots allt tror jag.

Gårdagen spenderades i skolan med seminarium (vilket djävla team vi är sambo) och sedan möte med Herman och Louise om KAD. V presenterade vår marknadsföringsidé som tycktes vara väldigt omtyckt. Sedan traskade jag in till stan och var smakråd åt blondinen vid namn PG. Hon hade spenderartightsen på sig kan jag ju lova. Sedan lunchade vi på Ming Sushi, och jag måste göra lite reklam. (trots att jag kände mig otrogen mot Lau och Lillis). Det är den bästa sushin i stan vågar jag nog lova. Jag menar, lunchen (11,00-15,00) är superbillig (och fettsnål mina kära) och i övrigt är priserna mycket överkomliga. Där spenderade vi nog någon timma och käkade , skrattade åt pernilla som inte är så värst keen med ätpinnarna (jag är givetvis proffs) och tittade runt på resmål till sommaren. Minsan att jag ska packa bikinin och ta mig till Magaluf .

Sedan var jag och lekte problemlösare med nästa darling, skönt och uppfriskande skulle jag nog kategorisera det som . och lyckat såklart.


När jag kom hem var lägenheten jättefin, vilken sambo jag har. Det var städat och rensat och rengjort. Kläderna låg inte på golvet längre och jag tror vi kan duscha numer utan översvämning. Maten stod i ugnen och vi tog en cigg på det, fint sak det va! Sedan mumsade vi och var lyckliga mest hela tiden. Tills vi blev sådär konstiga som bara vi kan vara. Jag tror verkligen utifrån sett att vi ser dumma i huvudet ut när vi hoppar runt, leker "the claw" och drar långdragna skittrista (för andra) vitsar. Men hey, säg inte att vi inte har barnasinnet kvar.  Välkomna förbi en kväll om ni törs .

Ingen som har ett förslag till ett grymt projektarbete? Deadlinen tycks ha varit, och ideérna är inte många. Det kan ju kännas lite oskönt.

Vad konstigt och trist det blev nu, men vad gör det mig? Det är ju min blogg, och då får jag skriva precis hur dåligt jag vill.
Peace.

pappa, syster mamma och bror

.... jag saknar er lite faktiskt kom och hälsa på eran syster/dotter snart!

jaha, här sitter jag på östergård och vickar mest på tårna.

dagen har gått åt till seminarium med Lennart, vilken kille va. Det snackades om PR , och jag älskar varenda minut mest. Om han bara kunde dra paralleller med annat än att låta hälften av gruppen leka Maud Olofsson, Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin tror jag vi skulle kunna ha det riktigt bra, min seminariegrupp och jag.

Sedan traskade jag och min partner in crime hemåt och käkade middag. Underskatta för guds skull inte pasta chickybits och ketchup. Fint ska det va.

Mamma förresten, om du läser fortfarande? Jag behlver din hjälp tror jag, eller jag och klara behöver det. Vi behlver ett företag som vi kan jobba med till projektarbetet. Lennart blev pepp när jag sa att jag kommer från Anderstorp och tror det kan vara mycket berikande att jobba parallelt med den byn. Så om du har några ideér eller vänner som vi kan stå till tjänst med under 15 veckor vore det fina fisken.

Ikväll blir det symöte med brudarna på nyhem. Fast utan nål och tråd. det byter vi ut mot ett glas vitt och härligt snack istället.

Nu är Klara snart färdig, så jag ska springa och fixa vad jag behöver ha gjort innan vi går iväg. Kanske kan jag få lite hjälp av henne med mode och trendor inför symötet.

Imorgon ska jag på möte 12,00 eller, mötet kommer hit faktiskt. Det ser jag fram emot


Peace

konsten att lyckas.

när C har fått jobb innebär detta:
presenter från flickvännen
skåla i bubbel
vin på gamletull
top model på tv
ett besök på gamletullslivs (som jag har saknat)
och slutligen ett par discodanser på kåren


det gillar vi, han borde kanske få jobb mest varje månad? fast nej, hur skulle detta se ut?

låste min goda v äns blogg, att hon saknar Halmstad. Vi saknar faktistk att ha dig här med dina organiserade pärmar och din strikta ursnygga kalender.


PEace.

när är man vuxen då?

okey, tisdag. vilken jävla vecka känns det som. Jag chillar i media och läser runt på bloggar, svarar på mail som jag anser viktiga och känner mig lite häftig faktiskt. Tänk den dagen jag ger mig ut i arbetslivet. Jag brukar tänka på migsjälv om 10 år. Då är jag 31 år. Karriären är på topp såklart. Jag har en snygg man. Jag ser vardagrmorgonarna framför mig. Hur jag vaknar runt halv sju. Flyger upp ur sängen, (dock tror jag inte mitt morgonhumör förändras, så jag skäller lite på min snygga man innan han ger mig en kopp kaffe) . Jag tar en dusch i mitt lyxiga badrum och tar på mig en grymt snygg dräkt. (yes, dräkt. ) Jag ska ha en vacker portfölj också. Det hör till. På okänd ort tar jag mig till jobbet i en dyr bil. Jag jobbar flitigt hela dagen och uppnåg stordåd. Så känner jag, vad jag ska göra på fritiden och den lediga tid jag har är inte riktigt bestämt ännu. Jag tänker mig någon häftigt och annorlunda. Vad tror ni om dessa utsikter? Det gäller ju att sikta högt. Stora mål och breda framtidsplaner.

Steg ett är ju att tillsammans med min kollega/sambo och finaste vän göra ett killar-projektarbete. Det är väl inga. Eller?

Ikväll blir det mys med tjejerna kombinerat med tvätt. 19-23 är det vi som springer som galningar med tvätthögar större än de högsta bergtoppar du kan tänka dig. Två tjejer som bor ihop resulterar i asmycket kläder, vilket jag självklart är tacksam över. Vem vill inte ha två garderober? Men det blir också en djävla massa tvätt. Det är kast man får stå helt enkelt.

I veckan tänker jag att jag ska
* gå på möten
* komma ikapp och förbi i skolan
* Lägga grund för det allra bästa projektarbetet
* Motionera
* Tänker mig ev, vuxensimning igen på Torsdag, sällskap tjejer?
* Tänka ut en sommarplan
* Titta på solresor
* Bestämma mig om jag ska upp till Sthlm på Coldplay eller inte.

Det blir ju lätt. nu kör vi.

en gång sov det en poet på östergård.

go helg har det varit kära läsare. rikti rikti go som min gode vän Malin skulle valt att uttrycka sig.  Har blivit en hård veckan, vi kände att vi skulle ta oss till kåren i onsdags. Det kunde varit bättre, trotts att jag träffade en hel massa superbra människor tycks ändå kvällen kunna förstöras med konstiga uttalanden, nej självklart förstördes den inte men sånt är ju kanske lite onödigt.  

Fredagen:
Tok-shopping
För-stök på Östergård i goda vänners lag
After Work med guiz och sällskapsspel (yes jag och Erica vann en klar seger)
Morfars och discodans

Lördag:
Lunch i stan med Malin och C
Finbesök ifrån den finaste blondinen i Anderstorp
Mys på östergård med vin och spel
Gastons

Igår spenderade jag dagen med Pernilla och Sambo här på östergård Mestadels ihopkrupen i soffan. Blev fart på oss när Superbowl började dock. Jag tröttnade efter första halvlek med dålig ljud/bild upptagning av sexan. Men efter pausunderhållningen med ingen mindre än Bossen slockande jag. DOck lite less att inte mitt favoritlag vann. (nej inte alls någon superbowl fantast, faktum är att det var min första sedda match igår men man åste ju hålla på ett lag)

Idag har jag varit hos Malin, vi har pluggat och druckit kaffe . Sedan spenderade vi en lång stund med att kolla på människor ifrån hemtrakterna . Vi såg de där killarna man var sådär löjligt intresserad av och dedär som gav en fjärliar i magen bara man tänkte på dem. Förhoppningsvis var förklaringen till varför vi tyckte så, logisk som vi kom fram till- Annars vet jag inte vad.

Sedan kom jag hem till östergård igen, och möttes av en smått paralyserad sambo. Hon hade nå¨got att visa mig sa hon, så jag satte mig ner och visst hade hon det. Jag tittade på spänning på klippet, efter cirka en minut visste jag inte vad ja gskulle säga. En pinsam tysnad och en lätt (grov) rodnad spred sig över bådas kinder. TIllslut började vi skratta helt hysteriskt. Sedan tyst igen, en lång stund.  Jag skämdes, för att inte tala om vad Klara gjorde. Det fanns inga ord. Självklart skulle jag inget hellre än att ge er adressen till youtube klippet. Men som ni kanske förstår går det inte. Det vore inte snällt mot er. Nu tror ni säkert att det är ett klipp på oss två. Men så fel ni har. Jag visste att man kunde skämmas åt någon annans räkning, men såhär mycket? Det får bli ett partytrick nästa gång vi ses. Om vi vågar..

Långt, förmodligen ointressant för er, men just nu bryr jag mig inte.

RSS 2.0