Where is my boy

så är ännu en helg förbi (ja, jag vet att jag endast uppdaterar efter en helg, men det beror bara på lathet och inte på grund av att mitt veckodagliga liv är så djävla trist)

fredagen var det förkrök hos Malin bland en massa härligt folk och efter vin spring och dans ger vi oss ut till Cafét där vi möter upp välkänt folk och en runda på Bond senare är vi på ovanligt tidig förfest, där hände det som vanligt sjuka saker som inte ens ska nämnas. Efterfest på det och sänggång.

Lördagen vaknar jag av att syster anländer något överpepp. En go shoppingrunda senare hamnar vi på Blue Thai , happy Hour. Där möter vi upp nästan hela resten av gänget och en cider senare är det hemgång som gäller, iordningfix och av ren lathet taxi till Malin där vi byter skor och travar iväg till Lilla Helfwetet och käkar  (som dom själva skulle uttryckt det) en helfwetiskt god middag och dricker det nästan godaste vinet jag smakat. Efter mycket skratt,  mat och vin senare beger vi oss en trappa upp och möter upp resten, skönt barhäng med drinkar och snaskiga hemligheter. Därefter hinner vi med en cider på Gastons innan vi hamnar på Bond bland grabbarna som dansar som jag aldrig sett förr och är så skönt igång. Efter ännu mera drinkar och ass-shaking efterfestar vi lite på Heat, sedan är det dax för att lämna stan, pasta med ketchup och wasabi och sängång.

söndagen är seg, möter upp dom bästa på pizza sedan beger vi oss mot anderstorp .
Här ska jag nu spendera hela veckan, det är jobb på kontoret som gäller, plus att jag har en oskön hemtenta att skriva. Och fyra begreppsövningar ej att förglömma. Men jag har ju min mami här, och syster och bror och pappa. och det är skönt. Men en hel vecka blir väldigt intensiv när jag är van vid lugnet i lägenheten. Men jag ska nog minsann njuta av att slippa diska städa och laga mat.

Lördagen blir det hemgång igen, då ska Nadja ha middag och det missar man inte för allt i världen.

goding

måndagar = prison break som är lika med godingen wentworth miller. jag misar aldrig ett avsnitt av den så underbart spännande serie.

helgen har varit toppen och jag ville verkligen inte åka hem i söndags, men nu 'r jag tillbaka i halmstad och jag klagar inte. idag är det soligt och fint och ajg gör mej redo för en go eftermiddag på stan med en stor kaffe och skvaller på espresso house. innan det ska det hinnas med att gå både till försäkringskassan och sjukhuset. hejja vad jag är duktig.


det är bättre att älska än att dansa parningsdans med någon man tror sej älska för stunden

ännu en helg är här, tiden springer fram. denna skall tillbringas i ljuva anderstorp med min älskade familj och god lagad mat. eventuellt utgång imorgon, det är mycket roligare att gå ut här nu när man inte kan göra det så ofta. Inte som innan när man hängde i parken varje helg och träffade samma människor lördag efter lördag. Så är det inte längre, på helgerna när man går ut träffar man nytt spännande folk, och nya vänner. Och det är helt enkelt great.

Nu känner man att det är ingen lek att studera, sakerna som ska göras trillar in och man får minsann sätta igång för att få ut betygen i förväg. För det ska jag klara, så jag kan plugga någon härligt spännande kurs.

nu ser jag fram emot den 28:e , stora tentadagen (dock inte för min del vilket är skönt) men härlig utgång på kvällen, Bokat bord på lilla helfvetet där vi är ett stort gäng som ska njuta av varandras sällskap och god mat innan vi går en trappa upp och skakar på rumpan och kör med skönt barhäng resten av kvällen. Förhoppningsbvis gör syster oss sällskap.

Nej nu ska jag passa på att vara social mot min kära lilla broder. Han har kommit på att vi ska baka bullar, så det är väl egentligen bara att hänga på sej ett förkläde och bara så det står härliga till.

äntligen tid för uppdatering

oj vad tiden går fort när man har roligt. Nästan för fort ibland när man ska hinna kombinera studerandet med alla festligheter och vänner. För fest, det har det blivit i mängder, och inte mej emot för jag har alltid lika trevligt och det spelar verkligen ngen roll om vi är på kåren bond eller till och med på heat. bara man umgås med dom man tycker om och trivs med.

Alla dessa intryck folk har gjort på en och vilken bättre och mer vuxen människa man har blivit, tror jag. Iaf mer ansvarsfull. Vilket också är en stor förbnättring i mitt så annars stökiga liv. Nu ser man verkligen och uppskattar när man bodde hemma och man kunde öppna den välfyllda kylen och välja bland all mat, eller bara en så enkel sak som att kunna ta rena glas och tallrikar utan att behöva diska två gånger om dagen.

Dessutom bor här underbara människor som verkligen är sjukt trevliga och man har faktiskt ovanligt snabbt kommit in i nya gäng, bland nytt folk och upplevt nya saker tillsammans.

Mitt och pernillas samboliv funkar bra, stundtals vill man bara skrika och stampa i golvet över något litet småfel hon gör, men det löser sej alltid till det bästa och vi lever och bra och väldigt osunt liv i våran lägenhet här på fjärdingsstigen.

Idag har vi ägnat hela dagen åt plugg. Och jag har faktiskt fått en hel del gjort, visst kunde man göra mer varje dag, men just nu orkar jag inte. Jag har varit duktig idag och det lär jag leva på ett tag nu, och ikväll blir det en skön och välbehövd långrunda nere vid havet. Därefter ska vi laga mat vilket vi gör alldeles för sällan här nere, men när vi väl gör det. Då smakar det great. Med våran goda ekonomi lunchar vi ju helst ute på något skönt café. Sedan får man ju leva därefter resten av månaden också.

Trots att studentliv är lika med fattigt liv, så tycker jag nog ändå inte att det stämmer riktigt. Mitt liv är rikare än någonsin och jag trivs sjukt bra härnere.



RSS 2.0