Klub Koncept

yes, den sömnlösa natten söndag-måndag resulterade i att jag däckade på soffan strax innan tio igår. skönt. Mindre skönt att vakna runt ett och ligga vaken och snurra runti sängen cirka två timmar. Nu ska jag tydligen prova på någon form utav yoga som skall vara bra  för sömnlöshet. När ska jag ha tid med det?

Men sömnlösa nätter resulterar i endel tankar faktiskt. Började tänka på barn. Ja i allmänhet alltså. Hur blivande barn kommer att se ut osv. Tänk om man får fula barn, alltså verkligen fula ? Älskar man sina barn oavsett? Är det möjligt att tycka att ens egna barn är fula? Eller blir man blind för det och verkligen ser i sina ögon att dom är söta/fina? Och det bara är alla andra som ser att dom egentligen är fula? Hemskt vore om man fick en unge som liknar den i 2 1/2 män. Jag låter säkerligen helt dum i huvudet nu. Men jag skyller på att huvudet börjar bli tungt nu,

Dagen var igång vid nio. SKola halv elva, sammanställa talet och foldern. Gick ju finfint. Senare begav jag klara emmie och viktoria oss till Sturegymnasiet och raggade modeller till modevisningen. Det var ju hur skoj som helst. Ryktet spred sig snabbt på skolan och det dröjde nite länge förän en massa snabba killar och tjejergick förbi oss och sträckte på sig, kanske ne sådär tio gånger. haha. Det slutade med att dom ropade efter oss och promotade sigsjälva.

Hem för snabb lunch (italienskt såklart) innan möte. Möte igen och sedan ringa runt huvudpersoner inför Klub Koncept. (Kolla grupp på facebook och håll utkik efter posters på skolan) Nu har vi förberett biljetter och diverse småsaker inför premiären. Sitter fortfarande i Kårorgansrummet och chillar. Borde bege mig hemåt nu. Magen kurrar lite i smyg och jag känner mig inte produktiv längre.

Imorgon är en ny dag. Lagdebatt inom retoriken och sånt skoj.

Karneval

jag blir helt galen. Jag kan inte somna om nätterna. Inatt var jag nog i drömmarnas härliga värld kring sex-snåret. Detta resulterade i två timmars sömn. Det hela gjorde det inte bättre av att komma till föreläsningen som visade sig vara värdelös. Och alldeles för kort. Fast jag och Klara var övertrötta så lite fnissande och skratt i bakre raden blev det allt. Hem och somna på soffan någon timma. Drömmer såklart helt osammanhängande. Det är ganska kul ändå. Man hinner med så mycket, på så lite tid. Reser världen runt, jagas av lejon, åker bräda och sköter zoo.

Iväg till skolan igen, dax för att skriva 10-12 minuters informativt tal med partner in crime. Och jag kan anrunda det hela nu sådär fem timmar senare att jag har ont i mitt huvud, jag är torr i munnen, trött, lite småtjurig och börjar bli hungrig igen. Någon som vill träffas?

Helgen var fin iaf, Kick-offen i fredags går inte beskriva. Den var händelserik, rolig och produktiv. Teambuildning var temat, och visst lyckades vi visa andra sidor av osssjälva som andra inte riktigt har sett innan.
Lördagen var jag och klara - en påse chips, isglass och varsin soffa. Hur skönt som helst.

I veckan är jag busy woman. Sånt är härligt.

Livet är bra rättvist ibland, just nu ligger syster och mami på playan på Maui och chillar som fan. Jag sitter i ett rum i en ful R-byggnad och ska strax hem om jag överlever blåsten. Jag hoppas i smyg att det regnar på andra sidan jorden.

"titta, vad mycket smink han har på sig, jag visste inte om det var en tjej eller kille först-Erica"

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, sitter hemma hos Erica med tjejerna och har käkat middag. Nu ägnar vi uppmärksamheten mot vinet och Idol istället. Men det är inte det jag är kluven på. Det är vi som personer, tillsamans. Skämten, samtalen och uttrycken. Jag orkar inte rada upp alla konstiga och underliga saker som sägs, men jag blir rädd.

Nu varnar Emma Klara för vinet, "det är inte så gott, men inte lika äckligt som det vita"
Klara- "bara det inte smakar kräftor"

Nu är Berggren på tv. konstigt . Trodde den tillhörde en vän i Halmstad, men coolt att den fick vara med i Stockholm.

Nu förstörs också Coldplay- Viva la Vida. Man tackar. Fy fan

Ryssland är ett vackert land

yes, nu går det inte bli mer sambos än vad jag och min kära Klara är. Eller vårt beteende liknar mer ett gammalt gift par.
- Vi eftermiddagsfikar varje dag tillsamans
- Vi vet var den andra har sina saker på exakt plats "ja den ligger under bordet, vid högra hörnet"
- Vi har ett perfekt morgonschema så vi inte går varandra på nerverna (dåligt morgonhumör hos båda)
- Vi lagar alltid mat ihop, och har våra sysslor uppdelade utan att behöva prata om det
- Vi sitter ibland i varsin soffa och läser under tystnad, oich hjälper varandra med korsord
- Vi somnar på sofforna och sover där hela natten och vaknar samtidigt med samma djävla ryggvärk
- Vi gnäller på samma saker på tvn, i tidningar och dyligt.
- Vi känner av varandras kaffebehov och gör den andra glad genom att under tystnad sätta på kaffe och servera
- Vi tittar på "vem vet mest" iförda likandana tröjor och med våra likadana kaffethermosar

Ja herregud jag kan nog fortsätta listan hur länge som helst, men det vill jag inte. Det är fredag idag, agendan är relativt tom. Vi ska till Eurostop och handla inför kvällens middag, till skolan och sätta ihop en affisch till 6mästeriet och sedan är det tomt. Middag och vin hos Delle ikväll. Mysmysmys.

IGår var för övirgt en kul dag, eller? Klara sov hela dagen, vaknade till någon minut och sa något osammanhängande och somnade igen. Jag roade mig genom att titta på dåligt program och dricka bubbelvatten.

Nu ska jag iväg,

PERson

herre (emma cunow) gud. eller som vi dödliga skriver, herregud. Jag har för tusan fått sömnsvårigheter. Hur lätt är det då att få in rutin att komma upp på morgonen oavsett om man börjar tio eller ett? Jag ligger och vrider mig, får ångest och somnar inte föränn runt fyra-fem snåret. Det hjälper inte att läsa, titta på urtrista program eller räkna får. Finns det andra tips, förutom sömnpiller? Jag är ju halvdöd för tusan.

Dagen var som sagt senstartad, iväg till skolan vid ett efter att ha suttit helt likgiltig i soffan med min gigantiska kaffethermos (ja, jag älskar den) en timma. Workshopen är förbi, jag har suttit och läst lite debattartiklar . Nu får det vara nog med sånt. Det är roligare att läsa bloggar, blogga själv och slöglo på facebook. Jag ska vara duktig igen, sen ikväll. Då är det möte.

För övrigt är jag mycket fyndig nuförtiden, inte som ordvitsarens okrönte konung Oldsberg men kanske på smågod väg uppåt. Det hela handlar om min kära vän Klara. Som bekant är hon inne i en fas där hon osökt dras till män/killar/pojkar/snabbisar - you name it , men korta namn. En stavelse. Efternamnen får jättegärna likna varandra, ju mer desto bättre. Detta har såklart inte gått omärkt förbi mig. Så nu ordvitsar jag om det, hit och dit. Jag kan ju självkalrt inte avslöja mig här alltför mycket. Man vet ju inte hur smarta själar som läser min blogg och kan med enkel matematik lägga ihop ett plus ett. Men rolig, det är jag. Om jag får säga det själv såklart.

Läser förresten bok tre i min nattboksfas. No Logo heter den. Bra och intressant bok. Om kommersialiseringen angående varumärken och diverse liknande saker. Fick en superidé igår faktiskt. Varumärket virgin ni vet, som har allt från flygplan till läsk säljer ju inte ut för att direkt satsa på högsta kvalité. Nej nej, dem har helt fattat konceptet och säljer sig som varumärke i första hand. Det tänker jag också göra. Komma på en snygg logga, ett fyndigt namn och sedan producera allt . Jag ska ha färjelinjer, hårgfärg, tapeter och kläder. Allt! Tänk vad rik jag kommer bli. Måste ha en kompanjon dock. Kommer bli mycket arbete och en djävla massa pengar på marknadsföring. Vi snackar miljarder. hmm.... en dyr uppstart , men eftersom jag bestämt mig för att lyckas kommer jag ju tjäna in allt med stor vinst så småningom. Någon som vill investera?

Nu svävade jag iväg lite, och det jag skrev verkar säkerligen helt osammanhängande. Men efter en dag i skolan och med lite sömn inatt , verkar det hur logiskt som helst i min hjärna.

Nu behöver jag sysselsätta mig med något annat märker jag.

I ditt ansikte

Visst har alla konstiga tankar ibland, men jag och mina härliga brudar tar nog priset. De mest konstiga saker sätter sig på ens hjärna. Så tillslut får man ta hjälp av 118118s superheta sök. Supersök?

Långpromenaden ikväll resulterade i gratismidda på Bolmens. Jo man tackar. Jag är fortfarande asmätt, funderar fortfarande på hur rasuppdelningen ligger till procentuellt i världen och varför i hela världen Jönköping har en fruktmässa av något slag?

Imorgon blir en bra dag, imorgon är rutinerna tillbaka, det känner jag på mig. Skola möte och kvällschill. En bra dag helt enkelt.

Förresten, Oscar jag vet att du är upptagen och sådär. men en kram och en puss på kinden är väl inte för mycket begärt?



Efterlyser : En blond ganska stökig tjej med småländsk dialekt. Har hört det viskas om att hon heter Pernilla. Hittelön utlovas till bästa tips.

Mamma, Pappa och Bror - jag saknar er.

Ett ufo gör entré

Peppet är nästan tillbaka. Veckan är igång och nu djävlar kör vi. Dagen har kanske inte varit mest produktiv , men helgen har suttit i hela förmiddagen. 
 
Lördagen kom en överpepp syster ner med present till mig och Klara. Nu ska det drickas kaffe i finfina thermosmuggar i skolan. In till stan och springer runt på jakt efter kläder. Hem och tar ett glas vin, Tobbe Mattias och Rebecka kommer. För-förfest och sedan förfest hos Carro. I stan var det ett jäkla drag vill jag lova. Inga detaljer, inga skandaler. Men Söndagen blev mycket gjort- fosterställning i soffan hela dagen. 

Idag har vi hittat rätt på Klaras plånbok, skrivit lite debattartikel och börjat på en ny affisch för Kårens After Work. Inspirationsfattiga som vi var resulterade det i lite text innan vi tröttnade. Nu flrdriver vi mest tid i skolan innan vi ska på Kårens hemsideutbildning. Seriösa grejer på g nu. Sedan ska jag dra med mig min finfina sambo (det blir inte svårt) på promenad ikväll. Då ska vi fortsätta med promenadleken och prata om livet, ja sånt som vi är bra på helt enkelt. 

Nu tänker jag dessutom rekomendera två böcker, visserligen har säkert de flesta läst iaf den ena, men ändå.
"Med uppenbar känsla för stil", ingick i kurslitteraturen förre läsåret. Tjurig över att behöva läsa den struntade jag självkalrt i den, även fast jag köpte den. Men nu har jag alltså läst den. Den är sjukt bra. Skildrar manlighet i dagens samhälle. läs den.

"Ett ufo gör entré" Jonas Gardell som författare, behöver jag säga mer? Jag är avundsjuk och vill också kunna uttrycka mig som han gör i skrift. Och en bok måste vara rolig eller intressant för att jag ska läsa den- denna har jag läst två gånger. 

När jag ändå håller på måste jag passa på att berätta om min och Klaras kärlek till "american gladiators" . Det är väl ett utbildande och inspirerande program? Nej inte alls, men det är muskulösa, i vissa fall (ett) heta män med. Varje gren är min bäst gren, det utropar jag glatt därhemma i soffan igenom varje program. 

Veckan är fullspäckad, möten, föreläsningar, workshops och seminarium. Varva det med Gasgue på Onsdag. Tema Rock, jag är aspepp att äntligen få gå all in där. Här ska det minsan svidas om. Och helgen, Kick off med Marknadsgruppen och Eventgruppen . Jag, Klara, Emmie, Micke, Nicklas, Erik, Saltan och Silikon ska alltså ha seriöst möte och sedan "lära känna varandra" (dvs dricka vin) och på lördag är det inflyttningsfest. Just det dit måste vi fixa present också. Fast vi kör på samma koncept som förra gången antar jag. Det är en finfin idé. 

Måste måste få tid att åka hem också, har inte träffat familjen sedan i sommras. Det är inte helt okej. 

Peace.                  

RSS 2.0