nolla

är mitt uppe i nollningen med allt vad det innebär. Staben med sergent "me so horny" och straiefmaeister "von ben dover" och general "tvåltapp" tar bra hand om oss. Det är svinkul med andra ord.

sjukt skön klass. Och spex lekar och galenskaper hela dagarna.

Ikväll är det gasque och nollepubb igen.

jag trivs.

Vändstekt bacon i stan?

boulespel

dagen idag har ägnats åt långfika och skvaller. Sedan blev det boulespel för hela slanten.
Det var en mycket jämn match, rafflade avslut av båda parter några gånger , dvs jag och Malin. Några riktigt fina spel av Malin gjorde att hon vann även om hon låg under med 6 omgångar ett tag. Riktigt fin upphämtning alltså!
Så nu blir det boulespel minst en gång i veckan, härlig pensionärs-sport. Det blir även inslag av crocket & tennis. 

  Här är mätstickan framme efter mycket jämna kast från båda parter. 


  Spänning.

  Malin in action

ikväll blir det måndagsklubben, tack för mej

hemma igen

uppdatering igen.
Förgående vecka var det glassigt med sol och bad fra mtill onsdag. Sedan iväg på minisemester med mamma, härligt med sol bad god mat och vin. Helsingborg var ju härligt, trippen över till dk likaså. Där köpte vi och bar hem dricka som kommer räcka ett bra tag framöver. Vi bar helt enkelt som om det itne fanns någon morgondag.

Fredagkväll var det barnpassning, mamma skulle ut och svänga på bokskogen. Det är ju inte alltför vanligt att hon dansar loss på uteställen. Så jag syster tobbe och pg var hemma med daniel, lagade mat och drack något glas vitt. Sedan blev det äntligen dax att se Borat smo jag inhandlade på vårat besök i ullared.

Lördagen var upp och iväg till värnamo med pappa systser och tobbe. Det blev en härlig dag i solen, självkalrt hade ajg jeans på mej så jag höll på att dö av värmeslag. Det blev lite shopping och sedan en lunch. Hem igen och snabbdopp i Tokarp. Hem och laga mat och blrja förfesten. Den blev alldeles lagom och vi og taxi till sigges. Där var det dans och rökpauser omvartannat hela kvällen. Efterfest och hemgång mycket sent.

Igår var det slödag, packa ihop alla saker och hemgång , äntligen! så nu är jag tillbaka i halmstad och det känns ujnderbart. NOllning på torsdag och 10 dagar framåt. Måndagsklubben ikväll efter en härlig dag på stan .

Det blir no gen fika utöver det vanliga idag, med tanke på allt.


Prins Bertil Pokal.

Jaha då har flertalet dagar gått utan uppdatering.

Torsdagen jobbade jag sista dagen för sommaren, så nu är det semester. Härligt.

Fredagen var det uppstigning och iväg till Skåne & Trelleborg. Vi mötte upp Jp och Timmy i Snapparp  (?) för den traditionella picknicken . VIdare och ner. Begravningen var jobbig, verkligen. Men efter ett tag lättades stämningen upp där på resturangen och släkten var nästan som vanligt igen. Det är skönt att man kan gå vidare och inte gräva ner sej alltför mycket.

På¨kvällen bar det av mot malmö och vi drack vin och åt lite mera mat. Ungdomarna (dvs jag josefin tobbe david + vän, mamma och moster :P) drack på en del och vissa begav oss ner mot stan och till berömda ställen så som "THE pubben" & Bowling något. Vilka original. Det var ju en upplevelse i sej.

Lördagen var det uppstigning och hem till Halmstad. Efter lite krångel och en mellanlandning i Helsingborg. ha ha
Iväg ut till Tylösand och golfen. En dricka på den underbara terassen innan vi begav oss ut och hittade Jonas. Så vi gick med honom en bra vända och det var riktigt roligt att se honom, sedan att han vann hela tävlingen var ett stort plus. Hem till lägenheten och iordningfix. Förfest hos Malin och sedan ut i natten.
Fråga: vad har hänt med Moon? Byt för tusan inte vakter, Mattias och Jocke släpper iaf inte in vem som helst. Det här funkar inte. Jag vill inte stöta på dom. Efter semestern får det bli lite ordning på det hela igen.

Söndag och tillbaka till Anderstorp. Sjukt oskönt att vara strandsatt i Reftele den stunden innan vi kom hem. På kvällen njöt jag bara i stora drag över tanken att slippa gå upp följande dag.

SÅ idag blev det sovmorgon, god frukost och sedan ut och steka på terassen.Hann med en sväng uppe vid sjön också. Eftersom min kropp inte är van vid solstrålarna har jag nu, för första gången iår (augusti månad!!) bränt mej. Jisses.

Nu ska jag grilla och njuta av vädret. Imorgon kör vi igen, inga konstigheter.

Jag blir galen på mina tankar som snurrar.

RSS 2.0