Yellow

det är natt och jag är hur trött som helst, borde ligga och sova nu.

Helgen har varit hur härlig som helst, yes det blev ett besök till sigges. Vilken upplevelse det är varje gång
Avslutade kvällen med att steka och servera hamburgare med min kära vän i korvkiosen, han blev minsan tacksam över hjälpen. Det blev ett onyktert samtal innan jag stängde ögonen för dagen. Vem vet vad som sas egentligen.

Imorgon ska jag packa in mig tillsamans med morbror och fru till Halmstad . Skön..T med skjuts. Kvällen ska spenderas med tjejerna och lite vin.

Avslutningsvis, får jag inte se Coldplay i September kommer jag dö lite inombords. Och gråta

nostalgi

i birst på annan sysselsättning får jag väl blogga lite då. Efter en natt med ddålig och lite sömn, men med mycket skratt och roliga historier var jag inte uppe förän elva idag. Frukost i min ensamhet men en massa godsaker. En stor fördel med att vara hos mamma. Sedan cyklade jag iväg och hämtade min kära bror . Eftermiddagen gick åt till att baka en massa kladdkakor, muffins och dyligt. Sedan att han ska slåss, vara tykig och breakdanca mellan varven får man ju helt enkelt ta. Och det gör jag gärna när han fem minuter senare sitter och berättar om sin söta flickvän . "fast vi pratar inte så mycket med varandra"  haha, sött. Tänk när det gick till så. Och pussas var tydligen inte att tänka på när jag frågade honom om det.

Sedan har jag lagat mat, två gånger , diskat och plockat i huset. Jag är ju uttråkad. Nu sitter jag och lyssnar på en massa gamla låtar, och upplever gymnasietiden återigen. Låtar som påminner mig om minnen , bra och dåliga. Låtar som påminner mig om personer, som betydde/betyder mycket för mig. Blev till och med lite rörd när det dök upp en mycket välbekant låt som jag lyssnade sönder ett tag, den var ju till/om mig .

Nu tänkta jag hoppa ner i jacuzzin och relaxa lite. Mina ögon är trötta och det måste jag ändra på. Ikväll ska jag käka tacos och dricka vin med  världens bästa siz. Som jag har längtat, uppdatering på högsta nivå. Och skvaller såklart. Systrarna Malm-Lund har varit ifrån varandra på tok för länge och det kommer märkas ikväll. Tur att Tobbe tränar fotboll, haha.

Darlings, på återseende.

Det kan vi kanske inte vara så nöjda med.

Onsdag, sitter i småland. Varför liksom?

Jaja, gårdagen var hur skoj som helst. Efter att ha vaknat upp småseg och halvbakfull får Louise tillslut liv i mig , det är ju alltid full fart på henne. Vid sextiden kommer hon på den brilljanta idén att vi ska åka till Jysk och Rusta. Sagt och gjort. Där spenderade vi en timma för att sedan åka till macken och handla den roligaste utformade glassen jag någonsin skådat. Dubbelvikta av skratt tar vi oss ut till bilen. Väl hemma på bolmens chillar vi i bilen, som två fullt normala människor . Avstängd med varsin glass i munnen, stirrandes på buskarna vi har framför oss och husvagnshits som ljuder ur högtalarna. Vi avslutar med en cigg, ja självklart sittandes i bilden fortfarande innan vi går in.

Tiden går, vi tittar på "Medans du sov" mysfilm, Lou grät. Sedan blir vi hungriga och elva sätter vi oss i bilen och rattar mot Mc. Hur tyckte vi att det gick där? BEställer två vanliga menyer, säger faktiskt även till att vi inte ska ha plusmenyer, ja det hjälpte ju. Väl hemma packar vi upp Big Tasty plusmeny med extra cheeseburgare.  Tyckte det var lite väl dyrt.
Slocknar inte förän sena natten, och vaknar titt som tätt av att Lou antastar mig lite, slänger ben och armar över mig och tar allt täcke. Men hon är ju söt ändå

Efter frukost idag åkte vi till ÖoB och handlade åt  henne Lou, jag och Klara. Efter en sväng i stan begav jag mig mot stationen och åkte mot skogarna. Och ja, nu sitter jag här och vill mest tillbaka faktiskt. Men utan sommarjobb får man ju inga pengar. Så jag får snällt leva gratis i Anderstorp ett tag. Tjäna lite pengar på småsysslor här hemma. Hade varit härligt att kunna köpa nya saker till nya lägenheten när det väl infinner sig. Och allt annat vi planerat att hitta på. Det löser väl sig alltid.

Nu ska jag fortsätta "socialisera" mig med vänner jag inte pratat med på ett bra tag. Msn med långväga vänner då vill säga.  

"den snyggaste killen i Halmstad"

då var midsommar över för detta året också, den vhar varit minst sagt fartfylld. Fredagen bjöd på långbord, svenskt sommarväder, mycket folk, trevligt folk, stan och jag hörde att det var någon i vårt sällskap som tog sig en tupplur vid bordet redan vid tio. Och att det dracks Hallands Fläder och att det smakade dill.

Lördagen var segstartad ´men efter grillning och några glas vin var vi igång igen, dricklekar och sång . Stan var det Cafeet som gällde. Sedan sägs det ha varit efterfest hos Elias. Hur nyktra var vi då? Jag och Charlie kämpade om att bestämma musiken samtidigt som vi glatt drog i oss drink efter drink. Det var en del folk, och det dök upp det ena kända ansiktet efter det andra. Efter en taxiresa stod jag och lagade nudlar innan jag nöjt gick och la mig. Tack för att du¨lånade ut lägenheten, och ifrivilligt bjöd mig på nudlar och tomater.

Idag har vi chillat på östergård, såklart - det är ju söndag. Pizza läsk och chips. Yes beach 08 . Mötte en styck sliten Charlie på netto, nöjd kille? Tvivlar. Haha. Nu ska jag se film och mysa ner mig i bäddsoffan . Det är skönt att ha Klara som vill mysa bland blixtrar och åska, när ingen av motsatt kön är närvarande.

Imorgon är det måndagsklubben, och jag är grymt sugen faktiskt. OCh tyvärr även grymt pank.

Eurotrip

ja men varför inte blogga efter att ha vinglat hem sent på natten?

Gårdagen var hur bra som helst, fotbollsuppvärmningen på östergård med brudarna var bra, fotbollsramsorna var bra, Sverige spelade kanske inte riktigt fotboll igår dock. JÄvligt opepp att dom skulle förlora, trodde saken var klar i princip.
Efter en shot hos Mika styr vi på ändå ganska stadiga ben in mot stan. Bulls uteservering. Mycket folk, kända ansikten och snabba människor framför allt.

Sedan händer saker jag inte förstår alls, vad är det för fel på vissa (många egentligen) män? Jag blir så trött, arg och ledsen. Mina vänner ska må bra, när dom inte gör det på grund av en sån sak händer det att jag känner för att ta tag i situationen, vilket jag gjorde igår.

Sedan var det dans och vin hos Anders. Visa vad vi kan. Lite moves senare är det dax för hemfärd. En snubbe frågade mig om jag ville åka med honom upp till Stockholm, gratis så han inte skulle somna på vägen. Då detta inte alls kändes aktuellt travade jag till Östergård och bäddade ner mig i Klaras bäddsoffa.

Idag har det varit lugnt och skönt. Inte lyft migsjälv från soffan om jag inte absolut behövt. (Vilket innefattar bolaget och köket ungefär) . Imorgon kör vi igen, all in! Det är midsommar för tusan och jag ska absolut inte tänka på morgondagen (vilket iofs också innebär fest) utan njuta vid långbordet med mina brudar och vänner.

YES, han är tjock

trodde du var bättre än så, dra åt helvete. 2x handslag (ELLLER....?) är du värd. man gör inte så.

JA (20 utropstecken) det var värt det. Lina (yes i tredje person) har ont i handen. Härligt.
 
vad gör jag uppe liksom? Mat nu, och ja Petter Hansson spelade bra idag.

Fotbolls-Em i mitt hjärta

Hör och häpna, idag har jag fått saker gjorda. Lite sovmorgon, travade hem och slängde på hög musik så jag fick lite sällskap när jag skulle förbereda inför flytten. Packa, tvätta och damma. Jisses vad jag är effektiv. Lite spänd på att flytta till Östergård nu. Vi har varit runt i hela huset idag på jakt efter vind och matkällare. Det gick fint efter lite felsteg.

"Storhandling" på Simmo Livs och sedan en utsökt fyra rätters hos Klara, eller? Såklart inte, potatis och fiskpinnar, men så ljuvligt det smakade. Ikväll ska vi in till stan och titta på fotboll, Klara jag Emma och Erika som äntligen är tillbaka. Det blir trevligt, förhoppningsvis ringer Louie i tid också.

För övrigt, (känn dig utpekad) peppas det inför en solig midsommar på bolmens. Långbordet skall dukas ut, snapsen skall kylas och snapsvisorna tror jag bestämt Pg redan tagit hand om. Självklart blir det inte lika skoj som det vore om du var där torben, så jag tror det hade varit värt ett Halmstadbesök och träffa oss alla igen.

Avslutningsvis är det oskön   T att det inte är soligt och varmt så jag kan sola, men då tröstar jag migsjälv med givande tv-program så som X-Effect och Ellen show.  Jag utbildar mig.

Dax att springa iväg, puss mina darlings.

måndag (20 utropstecken)

Javisst, utropstecken i all ära, men varför missburkar människor kroniskt detta? Likaså versaler . Sitter dom verkligen där hemma och skriker för sigsjälva? GRYM KVÄLL IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Nej, lägg av att våldta det svenska språket, tack. Särskrivningar är mer okey.

Dagen har varit produktiv som få, lång sovmorgon följt av en seg förmiddag i Klaras bäddsoffa och sköna sitcoms . En kopp kaffe och knäckebröd på detta. Klockan blir fem när vi bestämmer oss för att göra något av dagen, upp och duscha. Iväg till hemköp och möter upp snygg-Emma. Tillbaka till östergård och fotboll. Matlagning och proppmätta tjejer resulterar i hur låg humor som helst. Om vi har skrattat ikväll, vad är det för fel på oss när vi tar kort ? Festbilderna är så sjuka nuförtiden.

Imorgon kommer Louise tillbaka, yeaj! Jag är pepp. Äntligen alltså.

Klaras och mitt abstinensbeteende är inte ett dugg bättre idag kan jag lova. Det börjar bli skrämmande. Får bli ett slag i saken snart känner jag.

På onsdag är det som sagt fotboll igen, öl&brudar som tittar ihop. Yes, visst har alla lite manlighet i sig, troligen mer än vad vissa killar har tillochmed. Kåren skall intas och längst fram ska vi minsan sitta. Sverigetröjan åker på förhoppningsvis inte för sista gången. Petter Hansson är skyldig mig minst två mål. Gör han det får jag väl stå för min deal jag hade förra matchen, där jag med skräckblandad förtjusning kollade hans skills. Scenen skall intas isåfall, och vad jag ska göra låter jag förbli osagt änsålänge.

Nu ska jag mysa de sista innan läggdax med Klara . Vilket chill vi ska ha när jag flyttar in här. Pg är här en sväng också, hon pratar i telefon och verkar arg. Jag är lite rädd.

silverräven

Jahaja hur fasiken gick det i fredags sen då? Efter msn-samtal med Emma bestämmer vi oss för att fräsha till oss och dra ut på en lugn kväll, jovisst. En öl följt av en drink - hur lugnt och fint som helst. Ett glas rödvin på bulls. Sedan möter vi Bogge på Cafeet, här är det kört. Shots, öl och drinkar. Men skoj hade vi, pernilla och malin var ju i full fart redan från början . Klarababy var duktig och jobbade kvällen till ära, nu blir det chill häng på tylösand i sommar för hela slanten. Närmare bestämt Bettans bar. Efterfesten bestod av 4 anderstorpare och en galen jönköpingsbo. Fryst öl och piggelin.

Lördagen sov jag mest hela dagen, ja Louise jag sov hos dig =) får jag inte träffa dig får jag ju spendera tid i din lägenhet, dessutom är din säng sjukt skön. Vaknade och gick hem till Emma, där hon var i full färd med att fixa sig för kvällen, det skulle bli åka av. Pernilla fyllde ju 21. Stress och hem för dusch och iordningfix, fotboll ¨på kåren. Jag undrar just om jag och klara hördes något? ha ha. Petter hansson är jag inte likla nöjd över, förstår inte hur han kunde svika mig så, ett trognare fans får han leta efter. Sedan var det lite mellanfest hos oss på Gladan och iväg till U-lokalen och Rasmus. En stund senare styrde vi klackarna mot cafeet, där var det stökigt. Drinkar senare travar jag iväg mot taxibilarna och sluter ögonen för natten.

Helgen sägs också ha innefattat :
Oräkneliga intermskämt
Sjuka danser
Grymma partykort
Bråk med taxitelefonisten
Ett mongo som "rånade" Emma
Långa och många samtal med bästa Tobbe
Saknad av Louise
kärt återseende av Malin - bästa

Nej måndag och jag ligger fortfarande med täcket om mig på klaras bäddsoffa, produktivt. Men vad gör man annars utan jobb och pengar? Vi ska väl ta tag i våra liv idag, snart. Om klara kommit över hennes lilla kris igår, det var en mycket sjuk dag. Bakishäng på östergård. Hon tappar pizzan uppochner på golvet, hon spiller ut fanta i hela soffan som hon sedan sitter i utan att märka det, på toppen av detta snubblade hon mest hela tiden. Lägg till abstinensbesvär på detta, och tusen skratt. Så vet ni vad vi gjorde hela dagen igår.

Onsdag , ja tack

Laholmsvägen

vad faaasiken gör dom?
Efter en hälsosam helg i småland (eller hur) md 6:e junifirande och härliga återseenden sitter jag åter i Halmstad, och har förvisso gjort sedan i söndagskväll efter att Tobbe hämtat upp mig i Anderstorp. En sväng inom Göteborg och vips var vi hemma igen.

Måndag var vi ute i stan och lunchade och efter det var jag flytthjälp . OCh om jag visade vad jag kunde, packade som om det inte fanns någon morgondag. Kvällen blev det fotboll och lite öl på Bolmen. Hur trevligt som helst. Nog sagt.

Tisdagen var det bara att bege sig ut till Östra stranden igen och flyttstäda. Kanske borde satsa på sommarjobb inom det yrket alltså. Kvällen var hur galen som helst, fotboll, öl och vin på kåren. HÖjdpunkten var självklart det snygga 2-0 målet av ingen mindre än Petter Hansson. Ja, jag ramlade av stolen. Och jublade och kramade varenda chockade själ i min närhet. Festen fortsatte långt in på natten och glädjeruset la sig aldrig.

Chillade som fan på onsdagen och igår solade vi på klaras lilla uteplats, spontanutgång som följd på drinkar och vin hos Klara och Erika. Sexastrot var nog det roligaste på den kvällen. Sjöngsång av Klara på mårtenssons och sedan vet jag att jag ringt Tobbe och snackat ett bra tag, om vad vet jag inte. Tydligen är jag grym på geografi iaf. Ikväll blir det lugnt som det ser ut nu, sitter hos Klara och chillar när hon jobbar. Inte speciellt motiverande att det regnar ute heller för den delen

Imorgon vill jag se nya snygga mål av Petter.

hur tyckte jag att det gick?

om ni bara visste hur bra jag tyckte det gick att blogga inatt. och hur fyndig jag var. Det kan jag faktiskt inte vara nöjd med idag.

Sovmorgon och iväg med Louise och Pg till stan. Studenter överallt. jag blev sentimental och fällde en tår, louise också för de delen. ja vi är lite känsliga just idag. Kan bero på alkoholintaget igår eller att vi saknar Malin så förbannat mycket. Det kom på tal igår och diskuterades ett bra tag. Sedan käkade vi lunch och spenderade timmar på shopping , det var ju inte planerat om man säger så. När man väl börjar blir man fast, ypperligt med tanke på min goda ekonomi för tillfället. Sedan lagade Louise mat och nu jobbar hon.

Ikväll ska vi dricka rosé och umgås. Blir självklart en runda till stan och mårtenssons också. Emma är min idol lite, kom igen 9:e dagen. Hur hon mår efter alla dessa dagar kan vi ju fråga någon som vet.

Imorgon blir det anderstorp. herrejisses. hur ska detta gå? Det ska bli grymt att få träffa la familia igen, det var inte igår. Ser fram emot att uppdatera mami om mitt liv på terassen med ett glas vin i handen. Och faaaaasiken vad buggskorna ska på i öltältet. Då är jag inte att leka med.

Nu måste jag skynda mig in i duschen, Ena är lite otålig :p

Förresten, Pernilla så är jag en fena på att cykla. Gillar itne dina falska anklagelser.


sccchteek

så kan det gå, brudarna på vinkväll.slutade med efterfest hos någon random vid hemköp. sitter hos louise nu oh chillar som fan. dricker isvatten och dricker vatten, fint. jag vill hem och kramas med min mami alla andra, hur fan kan man sakna anderstorp? klaustroforbi (eller hur det nu stavas ) är orcet som funkar för mig när jag hälsar på. men ändå lockar 6:e juni meed "bonne" fylla och  gamla kompisar. varför

emma chillar som faaaaaaaaaaan ikväll, (hon är min baby, fråga någpn som vet)
Louise chillar som faaaaaaaaaaan ikväll (dansa, någon? skeda?)
Klara chillar som faaaaaaaaaaaaan ikväll, (sen när gör hon inte det?, tänder på mongon?)
Pg chillar som faaaaaaaaaaaaaaan ikväll, (msn, någon)
Malin chillar INTE som faaaaaaaaan ikväll (men alla saknar dig och allt är intedetsamma utan dig, vill ju att du ska vara här med allt vad grävskopor och vildsvin innebär)

Resten av pärlorna, återstår Torben, saknar dig som fan. kom tillbaka till Halmstad nu. Isf skulle jag bli exalterad som fan OCH chilla som fan. inte illa.


snart ses vi igen. puss faktiskt

Gästinlägg av bästa Emma hon vet vad hon vill

Ojojoj, detta är kanske första gången jag gästbloggar.
Kvällen eller dagen rättare sagt har varit den bästa på mycket länge.
Började med 6 timmar på Tylösand där vi chillade som fan, jag, emma, therese, mirre och PÄRLORNA som är dom bästa i Halmstad.
I min egen blogg (http://angelwithoutwings.blogg.se/) har jag skrivit jäääääävligt mycket om hur jag kommer älskar
 och älskar redan Halmstad i sommar. Den kommer troligtvist tillbringast mycket med just PÄRLORNA!
Det kommer att bli chill som faaaaaaaaan!

Kvällen kan sammanfattas: Vem vet vem vi kan fråga som vet? hahahahahha (gjorde precis ljudeffekter till mitt hahahahha)

Sitter och pratar med Torbiiiie, Torben, Tobbe, Tobias, Pappa, McLovin, Torgny, Tupp you name it.. Kärt barn har många namn och jag heter Emma hahahhaa (ljud effekter igen och Torbiiiie, Torben, Tobbe, Tobias, Pappa, McLovin, Torgny, Tupp vet vad jag menar!) Han taggar till PGs 21 års fest! Glöm inte de duuuu!

Nu går en igelkott utanför fönstret som PG snart ska hoppa från ner på stussmattan och göra en akrobatisk move på!

Acke vet inte hur man ser hur en bil kommer från Polen!

En sista sak innan vi tar den absolut sista, GRÄDDBAKELSE och RIK MAN!!!!!

Absolut sista saken: Imorgon kommer vi chilla som fan på Tylösand.. SCHTEEEEEEEEEEEEEEEK(igt leverne)

Absolut Absolut sista saken nu: Jag (Emma) och Lina är KUNGAR när vi chillar som fan med strandtenniset på Tylösand. Hade vi spelat 2 timmar till hade vi hamnat på Östra stranden då Lina chillade som fan med långbollar!

Kisses
C.e http://angelswithoutwings.blogg.se    i Linas hjärta!


vad faaaasiken gör dom pappa?

föregående vecka var något utöver det vanliga. den var chill som fan skulle jag vilja säga. fest, schtek och bad. det går bra nu.

Jag har sommarlov gott folk, och inget jobb i sikte, mer än att bättra på min solbränna. Dock är planera många, och som det ser ut nu kan fröken bröstlund och jag hamna allt ifrån baren på mallis (fräscht) ;P till tylö golfbana. Vilkt som vore det chill att tjäna lite cash i sommar. Kommer förövrigt bli sambo med Klara från 1 juli och fram till september, eventuellet augusti. Det kan inte gå annat är bra.

Dagen idag har bestått av sovmorgon, sjuk värme och playan med Klara och Louise. Den sjuka humor från i lördags har minsan stannat kvar, för idag var vi inte nådiga. Men som sagt, det saknas alltid någon ju. Och jag blir lite ledsen i ögat när jag tänker på att pärlorna inte kommer förenas på ett bra tag. Hur ska vi överleva? Får bli mycket kramar i höst. Kvällen kommer iaf fortsätta med grill och något gott att dricka på Bolmens. Synd att klaga på livet en dag som denna, när man tänker på att vädret håller i sig och det blir schtek på Tylö hela dagen imorgon mår man ännu lite bättre. Ge mig after beach, tack!

Helgen får småländska skogarna finbesök, tänkte åka hem och träffa familj och vänner. Sola och dricka vin med mami, kramas med syster och bror och chilla med pappa. 6:e juni är stort firande i anderstorp, hör och häpna! Så det blir utgång till hotellet och traditionsenlig förfest hos Pg, vore grymt om Klara hängde på.

Nej nu ska vi trava vidare. "vi ses väl imorgon eller på tisdag"

RSS 2.0