Julbjörnen

Tisdag och jag är trött och seg i kroppen. Dagen på jobbet gick fort och jag hann få mej lite sol en stund. schönt. Ikväll har jag varit ute och sprungit en runda med mamma igen. Vilken sköning jag måste se ut som.

Har pratat ett antal gånger med mina vapendragare som spenderar tid ihop i Halmstad just nu. Och jag måste faktiskt ge en eloge till ´vännen vid namn Malin, just nu är hon lite av en idol . Det finns bara ett original och bara en enda Malin som går fram till Henrik och småpratar om väder och vind.Ingen film eller ljudinspelning? Det hade varit guld värt. Nej det hade väl krävts att paparazzi lina var där.

Tittade på bilder från måndagsklubben precis, och jag undrar just hur folk lyckas, vad har dom där att göra överhuvudtaget? Detta gör mej irriterad.

Och jag hoppas för guds skull inte att ni missade Julbjörnen som jag skymtade på en mingelbild. Att ni gav honom en varm kram och hälsade från mej så gott, jag saknar ju honom - och hans värmande sms- erkänn att ni gör det också? Inget värmer mer än ett gott skratt en kall juldag som ett sms och stjärnor och månar .

I min ensamhet dessa få dagar har jag utvecklat något slags intresse för en viss herre. Men det är väl ingen nyhet , jag glömmer nästan bort att han existerar ibland . Men så när vi träffas igen blir jag alldeles nervös och glad och tänker en massa på honom, tills han glöms bort igen.
Det är som mina kära vänner kallar det , min "du kommer alltid att tycka om honom" kille.

Det kan ju diskuteras hurvida mycket sanning det ligger i den saken, men jag vet minsan fler än jag som blir extra glada vissa stunder. Men ärlig talat, går det annat? Vi har väl alla någon person som man alltid tyckt lite extra bra om. Men nog om det.

Jobb nu fram till torsdag. Fredag blir en mycket jobbig dag med begravning i Skåne. Lördagen förflyttar vi oss upp till Halmstad. Vi ska titta på golf i Tylösand, intresserade malin, pg? På kvällen blir det avslutning på semestern för Malin, och det ska självklart firas, all in!


Festivalen 07

Då var det över, det har varit en helg fylld med härligheter

Fredag , tåg till malin & buss till Helsingborg. stress . Taxi till Olle och en snabb välkomsdrink och fixa håret. Förfest hos Rasmus, alltid lika kul att återse välkända ansikten . Dricka skratt och härliga helsingborgare förgyllde vår kväll . Min sköna vurpa på förfesten kunde jag skippat men det bringade fram ett och annat skratt så jag bjuder på den. Taxi till stan, en snabbsväng förbi stora scenen och titta på joddla med siv, ha ha. Vi gör ett besök i öltältet. Springa runt och försöka hitta människorna på stan resulterar till trötta fötter och en taxi till mc där vi handlar som om det inte finns någon morgondag.

Lördagen var det uppstigning och iväg till stan, varken olle eller rasmus var speciellt sugna på att hänga på så vi åker in själva. Lite shopping och en vidrig lunch senare bär det av mot Dk. På båten handlas det rosé och öl . När vi kommer tillbak a har pg anlänt så vi möts upp på knutan. Återigen taxi hem till Olle. Får till och med liv i honom efter ett tag och vi handlar lite sallad som vi tänkt äta. men nejdå hans katt hinner före och slickar på all mat så där blev vi utan. Istället dra rvi igång förfesten. Duschar och fixar oss. Iväg till rickard där resten är. Malin spelade Nintendo wii som hon aldrig gjort något annat i sitt liv och slog allihopa i boxning. Så nu utfärdades en ny regel, inga brudar tillåts. Tror det rubbade deras manliga egon lite. Efter en galen förfest travar vi ner till stan. Pl 13 var det livat, även på hampan där vi satt och stekte. Det går bra nu. Om man säger såhär, jag blev galen framåt natten alltsål helsingborgs stad gick inte säker.

Söndagen var slö. Besök på pizzerian med grabbarna och sedan soft hos olle. Eller ja kanske inte ändå, vi hade fullt upp med att undivka hans sjukt galna katt. Till sist lockade vi in den på toaletten och stängde dörren, satte för en resväska och två stolar så den inte skulla ta sej ut. Får erkänna att jag kände mej lite som en djurplågare. Men vad gör man inte för sin egen säkerhet?

Förresten lever det välkända ansikten där, den stund jag och Malin satt på knutpunkten han vi skymta döden, jesus,& indiana jones.

Paparazzi lina var i farten i helgen i vilket fall.

Fredag:

           

Lördag:

          



finns ju flertalet till om man säger så. ha ha.

Snart blir det åka av igen.

helsingborg

grymt igår, och ikväll blir det åka av igen
strax förfest hos rickard .

galet

paparazzi lina

Singel-tid.

helgen som gick var härlig, med start tporsdag och rix fm festvial med cider drickande längst bak i öltätlet.
vidare ut i natten. Fredagen och lördagen var det fullt hus hos malin och utgång båda dagarna.

Idag har jag jobbat och sedan umgåts alldeles med mej själv. Sjukt härligt med stunder ensam faktiskt. Men jag tröttnar fort¨. Jag har bubblat och gjort lite spa- behandling på kroppen och nu lagar jag mat och tvättar lite inför kommande helg som ska spenderas i Helsingborg - äntligen"

Så är man inne på högskolan också, den 16 / 8 är det dax för nollning och festligheter!
Så nu blir det ytterligare tre år i Halmstad.

Nu inväntar jag min kära Pernilla, ikväll blir det kingsize bädden.

Fritt fall

klart dax för uppdatering, tyvärr har jag inget härligt skvaller från finaldagen i båstad.
Krångel och tjat resulterade i utgång i halmstad istället, men herregud vad trevligt det var!

Det blev Uteservering och möten med härligt folk, sedan moon. Där var det drag och vi träffade våran favorit caféägare också. ha ha . Drinkar och alkohol flödade. Efterfest hos Pagge i en fräsh lägenhet på Nyhem där vi drack bubbel och spelade gitarr. Humöret var på topp och det resulterade i en del vurpor på kvällen.

Malin stog för en på moon, och en på café. Sådär härligt skön när hon gick ensam också. Tur att hon fick hjälp av okänd trevlig man. Jag själv ramlade på huvudet ner för en sprialtrappa i en alldeles för ivrigt försök att komma ner snabbt. Och där blev jag liggandes till Pernilla hjälpte mej, som jag ser ut på kroppen nu. Stora blåmärken överallt. Mamma är stolt.

Vi lyckades även fastna i hissen en halvtimma, men vi hade å trevligt att vi inte märkte av det ett dugg. Det var bara stackars Malin Andreas Martin och Jonas som snällt fick vänta och började fundera hur dom skulle få ut oss.

Efter den vilda kvällen somnade man ganska fort sedan.

Förresten, malliin.blogg.se om ni är nyfikna på bilden från v på sand, båstad. ha ha!

Nu jobbar jag för fullt men det är ganska skoj faktiskt, hör och häpna! Jag trivs helt enkelt. Och idag har jag och mamma sprungit en ganska bra runda och det börjar kännas i kroppen nu! vilken kondition jag har.

Imorgon ska jag ringa mitt sedvanliga telefonsamtal till Malin efter lunch och uppdatera / bli uppdaterad på hemmafronten. Hon var ju ute och minglade på måndagsklubben igår , så det var ett trevligt samtal idag.

Torsdag - Rix Fm festvial
Fredag - Fest
Lördag- Fest

Härliga sommar och dessa underbara fester.

BÅSTAD!

Jaha då sitter man här en lördag för att invänta finalen.

I onsdags var vi tre först hemma hos mig och drack lite vin innan vi knallade iväg till Örjans vall  och Per Gessle premiären.  På oss var det riktigt bra drag! Efter konserten gick vi hem igen för att sätta den sista finishen. Vi får sällskap av min jättetrevliga granne och hans två vänner. Vi tog en taxi till Leffe´s, Tylösand där vi mötte upp en god vän. Skumpan och drinkarna flödade! Det var fest!

Torsdag och dags för V på Sand i Båstad. Det blev V.I.P. mingel i några timmar för oss specialinbjudna innan vanligt folk fick komma in efter 23. Kön ringlade sig medan andra stod utanför och kollade avundsjukt, och även fotade en hel del in i minglet! Vi mjukstartade lite med välkomstskumpa och mingel för att därefter slå oss ner vid vårt bord. Där väntade ett antal flaskor med skumpa, det räckte och blev över om man säger så. Efter någon timma hade alla fått i sig en hel del och festen drog igång ordentligt. I vimmlet skymtade bland annat Mats Sundin, Uffe Ekberg, Sara Goldenson, Pontus Gårdinger ( som även är en jävel på att dansa), Martin Dahlin, Johan Renck, Pelle Porseryd, Carolina Gynning, och JA, Henke Lundqvist är lika snygg i verkligheten, om inte snyggare! Och självklart var eventarangörerna själva där, Uffe von Roth, Kristoffer Ahlbom och Fredrik af Klercker.
Om man säger såhär så är det en jävla köttmarknad där det det tafsas både här och där, vissa (dom flesta) sjukt fräscha och andra mindre.Och glöm aldrig, att har man kotlett och rosa byxor får man göra precis som man vill!
Efter ännu någon timma, satt man inte längre i sofforna, man stod. Bäst på detta var nog faktiskt Uffe och Pontus.
Det vimlade av mingelfotografer och självklart (as usual) råkade man ju fastna på en bild eller två.

Skön konversation på toaletten:

Tjej i toakön: Ursäkta, stänger ni två eller tre?
Städare: Jag vet inte jag är bara städare.
T: Borde man inte veta hur länge man jobbar?
S: Asså jag skurar bara toaletterna.

Sedan stod han längst fram i kön, papperskorgen i handen och väntade på att tjejen på första toaletten skulle bli färdig. Länge. För att sedan endast ställa in papperskorgen, blinka lite extra och sedan traska iväg.

Puta med läpparna, rätta till backslicket och upp med händerna i luften, det går bra nu!

Efter ett flertal erbjudande om efterfest tog vi beslutet att ta en taxi hem för att där ta en drink hos en god vän.

Det sägs att det var decenniets fest, och vi håller faktiskt med!

vi hade iallafall tur med vädret.

helgen var härlig, läs malliin.blogg.se

Jobb två dagar denna veckan, och nu har jag minisemester till måndag. underbart

Om en timma bär det av till Hemstaden ,  shopping och sedan blir det Per Gessle ikväll och jag är faktiskt förväntansfull som få. Efterfest på Leffes.

Torsdag fredag och lördag kommer att spenderas i Båstad bland tennis och härligt folk.

Hoppas att vi iallafall har tur med vädret.

Frankrike står på önskelistan den 3 4 5 Augusti. Då blir det uppmötning med en massa härligt folk och poolparty/bbqparty i dagarna tre hos Julien .

image21

Tennisveckan


Nu blir det åka av, har precis avslutat ett samtal med våran goda vän angående partyveckan i båstad. Detaljer är nästan klara och vi är mer pepp än någonsin! Efter mycket löst snack framåt småtimmarna om det är det nu bokat och klart.

Boende i hus var ju en trevlig överraskning! 

Försökte räkna ut avståndet mellan Halmstad och Båstad, Malin beräknar med en halvtimme i bil. Det tyckte hon var utmärkt och hon är riktigt nöjd nu.

Ni som är där kommer att bevittna en härlig kvartett beståendes av Jag Malin Joe och Uffe.

Så vecka 28 blir det Gessle konsert onsdag med party på leffes som avslutning , Torsdag bär det av till Båstad och där stannar vi till Söndag. Det kommer bli en härlig tillställning.


Jerry Lee Lewis

Tisdagen är gången, en regnig dag. Det var inte kul att gå upp imorse. Halvsjuk och trött. Men det var bara att slänga på sej regnstället och mössan och trampa iväg. Väl på jobbet målade vi en vägg och sedan en sväng påå västbo där vi inte gjorde något alls nästan. Resten av dagen åt vi jordgubbar och spelade kort.!

Fick ju faktiskt träffa min alldeles egna Jerry lee lewis idag också, Lucas som så fint fixade frisyren när vi kom. Ha ha "lyssna på hjärtat" - så kan man ju också uttrycka sej. "dra upp tröjan så ja hör" .

Hem i regnet igen, lagade mat och sedan spenderade jag en timme itelefon och uppdaterade mej med min kära vännina Malin som jag inte träffat på nästan två veckor! herregud. Sill-lunchen på orion får man ju fundera över, när man så snällt fått en inbjudan! ha ha . Per Gessle är ju en självklarhet nu, likaså helgen som blir festlig!

Sedan bar det iväg med cykel till pg och vidare til ica där tisdagsgodis inhandlades. Tillbaka till Tornabacke och Allsång på schemat! vilket program det var ikväll, helt lyrisk nästan! Och so mvi skrattade åt människorna som blev helt till sej när Måns kom fram, och tantan i bakgrunden som blev sjukt förlägen. ha ha! Självklart sjöng vi med och var käcka. allsång är mitt bästa program på sommaren helt klart.

När vi sjungt klart tittade vi på hbg-elfsborg! jag säger då det, vi är HETA iår. Hbg - klacken måste ha fått förstärkning idag, dom  hördes nästan genom tvrutan. Så dom kan stolt åka tillbaka.

Snart blir jag och ida själva på jobbet, jag undrar just hur mycket vi kommer slita då, ha ha!



Vecka 28 från och med onsdag , kommer bli en härlig vecka! Jag längtar redan.

Helgvimmel

suprise, tror ni vi blev färdiga med städningen i helgen? nejdå. Efter en tågresa ner där vi för övrigt träffade på mackan och co (mycket trevligt) fick vi bråttom hemma att göra oss iordning för kvällen. Det blev cider och musik samtidigt som vi sminkade oss och fixade allt.

Filip kom och hämtade oss och vi åkte till honom för förfest. Det var festligt och det kom och gick folk en stund framåt kvällningen. Det blev en förfest med härliga sommarlåtar samtal och sms.

Vi travar iväg till bulls uteservering och dricker cider och min telefon ringer, vi möter upp mackan och även caroline och osse kommer. Men innan dess fick vi besök av två mycket trevliga herrar vid bordet . Och det var riktigt trevligt. Ändå otippat initiativ av dom blev lite chockad! Men den stunden gick sjukt fort och drickat flödade.  Tyvärr malin, förevigades detta inte med kort, känns inte kul att göra dej besviken! En shot med fredrik och jocke senare som min kära sambo faktiskt avböjde, travar jag pg och Filip iväg till moon, där var det som vanligt en massa folk och vi drack drinkar och shakade hela kvällen. Självklart är just den stunden från moon förevigad på en mycket smikrande bild. Hur vore ett nej till fotograferna nästa gång? Något att fundera över!

En stund innan det tar slut försvinner jag och pg bort från vimmlet på moon efter ett samtal. Vi möter upp vänner vid lilla helfwetet och drar vidare på efterfest på scandic med ungefär 30 göteborgare och fem flaskor skumpa. det var tal om bubbel men tack att man har lite vett kvar ibland och avstår. Men självklart inte från skumpan som smakade extra gott ihop med pommes från mc sådär klockan fyra på natten.  Promenaden hem var oskön!

Det är numer sjukt hett med rakat hår i halmstaden , två välkända ansikten på kort tid och inom snar framtid ännu en , om jag inte lyckades avråda Filip. Hoppas det!

Söndagen mådde jag hur kasst som helst, jag skakade och låg i soffan och sov hela dagen, efter ett samtal tar jag bussen till tåget och vidare mot anderstorp. Det var skönt att komma hem och äta god mat och bli ompysslad igen.

Idag orkade jag med liten marginal gå upp till jobbet, har under helgen dragit på mej en sjuk förkylning. Den är inte att leka med, men pengarna behövs och arbetet är långt ifrån ansträngande. Nu är jag ju chef också (H) ha ha.

Självklart bär det av hemåt i helgen igen, STÄDA! (och självklart utgång) ha ha
After beachen står högt på min lista för att den uteblev i helgen.
Roligt var ändå att Ida sett Pg i vimlet i helgen. ha ha - "det såg ut som om hon letade efter något"

RSS 2.0