Med uppenbar känsla för stil

Okey, Lördagsmorgonen startade inte riktigt som planerad. MEN jag var utvilad, pigg och glad när jag  vaknade. Inte bakfull, trött och bitter. Vi drack kaffe och hade en mysig morgon här på östergård innan det var dax att promenera in til stan. Vart håller Klaras mysteryman hus? Hans lönecheck verkar inte vara speciellt stor iaf.

Efter lite vinshopping vet jag inte riktigt vad som hände, Klara blev helt vild och gick loss i Halmstads butiker som om det inte fanns någon morgondag. Det slutade med en större garderob iaf, jag är nöjd eftersom att jag tänker låna vartenda plagg som inhandlades. Sedan gick vi till Mike och drack kaffe och snackade en stund. Han är favorit.

Kvällen utlovar fest, det skall drickas vin och partyskorna åker på. Oväntat?

Okey, nu ska jag fortsätta titta på "favorit" programet Sweet 16 på Mtv. Hatar det. Bortskämda ungar. Men jag har inget bättre för mig, och Klara kan jag inte trakassera med mina smarta tankar och ideér just n heller, hon är fullt upptagen med att epilera benen med all fokus. Då kom jag osökt att tänka på i sommras, när robin, sebbie, marko och berggren hälsade på . Med vin ¨öl och sol spenderades eftermiddagen/kvällen på uteplatsen, och när grabbarna fått i sig endel öl kommer ju självklart behovet av att bevisa sin manlighet. Sagt och gjort, fram med epilatorn. Här skall bröstet trimmas. Kan ju som slutsat berätta att vi kvinnor som står t med detta har klart högre smärtgräns än boysen. Det var höga skrik, smärta och slagord proceduren igenom. De kunde för allt i världen inte förstå hur v i frivilligt gör detta. men som det gamla ordspråket säger, vill man vara fin....Dessutom, rör inte Klara en min nu, utan chillar mest. Den du Sebbie!

Kanske laga lite mat nu. In i dimman darlings.

Speed date

Vart har motivationen sprungit iväg till? Jaja, upp idag . sovmorgon och jag börjar tyvärr vänja mig vid det nu. Sjukt dåligt. Får ta tag i detta. Skyller på att kvällen igår var så mysig att vi valde att stanna  uppe istället för att sova. Det var Tv, Underbar mat, kaffe, och marängschwiss. (stavas det så?) Vad en onsdag är skön att spendera hemma för omväxlings skull. Dessutom lockade inte "Traffic Light" på Kåren alls. Undrar vilka människor som satt bänkade på Stora dansgovlet och "speeddateing" klockan 24,00. Enligt säkra källor idag var det tydigen fullt. Någon lycklig själ som tykte sig ha funnit kärleken där och då fanns det säkert. Undrar vad han/hon anser idag ?

Iväg till skolan runt 11 i vilket fall, var tänkt att vi skulle vara ute i god tid och opponera Malin och Kims Grafiska Produktion och kalkyl. Men eftersom vi inte fått den fick vi chilla i mediesalen istället med diverse Photoshopobjekt. Redovisningen gick i vilket fall bra, men ekonomer kan vi nog inte räkna med att få jobb som, vilekt jag heller aldrig tänkt mig då jag med stor sannolighet träder in i ny månad med minus på kontot, på sin höjd en tjuga.

Efter ett sammanbrott på Photoshop avslutade jag och Malin studierna för dagen, programmet ville itne alls som vi och det var helt enkelt något vi inte kunde acceptera.

Nu ska jag stressa min sambo och Lou lite, jag vill gå hem . Min mage vill ha mat. Jag vill promenera. Särskillt med tanke på vilken monsterpromenad jag och Klara tog igår, och jisses det var dubbel träning då vi flertalet gånger var tvugna att stanna för vi skrattade så mycket, den nya promenadleken gjorde alltså succé hos båda.

Dax nu,

sexualkunskap/retorikföreläsning?

Veckan är i full gång, har hunnit med
en myskväll med Klara Emma och Erika, brudar ni är inte alls kloka någonstans, Love it! Samtalen handlade nog i princip om samma sak/saker hela kvällen. Skratt och analyser.

Föredrag om reklamanalysen med Malin Johan och Micke, gick j finfint.
Föreläsning i retorik. H.G jag säger då det, det snackas om porr,tjejers rakningvanor, sexualitet och "korv-ochmos samlag" Jag blir lite obekväm med hela sitationen kan jag ju erkänna. I stort sett handlar våra föreläsningar egentligen om retorik, fast ur sexuella synvinklar.

Vi på östergård har infört en ny ritual om dagarna. Det handlar om eftermiddagsfika. Vad underskattat det är med kaffe, tillbehör (favoriten är mörk chocklad - liite nyttigt) och cigg . Att solen skiner och man kan ta det hela på den gigantiska uteplatsen gör saken helt klart bättre.

Promenadera går väl sådär kan jag erkänna, men det får vi ju ta igen. Det borde ju inte räknas om man försover sig? Eller om man börjar skolanj jättejättetidigt och pluggar hela dagen ? Egentligen borde intensivt studerande räknas som motion.

Nu skulle vi tittat på skräckfilm egentligen (filmen från när vi håller våra tal) men Klaras alla datorer och dvdn strejkar. "Synd" .

Mami, jag kanske kommer hem i helgen. Ifall Klara klarar av att vara ensam utan att sakna mig för mycket, då kan jag j inte hälsa på , det förstår du va?

Kulturella studier.?

Måndagen, inte lika peppad imorse som jag var igårkväll konstigt nog . Morgonen blev slö hemma i soffan med kaffe och bildande program. Traskar iväg till skolan runt tolvtiden och sätter mig och pluggar med Malin, Johan och Micke. resultatet? ingen har någon somhelst lust att ta tag i projektet. Noll sidor skrivna. Delar upp arbetet, och nu har vi suttit här i den alldeles för varma mediesalen och skrivir retorikuppgifter och reklamanalyser. Att dte bakom mig >(jämte Klara) sitter en utbytesstudent som verkar ha alldeles för mycket kärlek till att lyssna på ashög, kass musik gör det inte bättre. Men men, då är man ju lite kulturell på samma gång.. eller?

Nu vill jag inte vara kvar här längre. Dessutom hörde jag på ryktesvägar att jag är inbjuden på myskväll hos Erika. Så därför tänker jag ta min systemetpåse som är full med anteckningar och böcker (skolväska, vad är det?) och gå till nyhem snart. Det skulle tydligen bjudas på lasange, och min mage skriker efter mat nu.Perfekt.

Imorgon vägrar jag gå upp ur sängen utan min härliga motivation som sällskap.

weekend

då är denna helgen över också, skönt det egentligen. Pepp på måndag och nya tag i skolan. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men det är ju underbart att känna såhär. Dels får det mig att inte tänka på annat.

Fredagen spenderades med Klara och Erika. Lunch, Eurostop och Ostboden. Rekomenderar verkligen den. Mysigaste tanten som har den och ljuvliga ostar. Skulle nog vilja påstå att det inte svider alltför mycket i plånboken heller. Den ligger på lilla torg. Yes jag har precis haft ett tips om en ostbutik i min häftiga blogg. Jisses. Detta resulterade i vilket fall till ost&vin kväll. Tända ljus, ost, vin, päron och en massa kex. Det var hur mysigt som helst. Men självklart blev Emma sugen på stan, sagt och gjort. En sväng till Morfars, riktigt bra drag och avslutningsvis besökte jag och Klara Bond för en drink och lite sjyssta moves. När vi skulle hem hade vi inga cigg kvar, så det fick bli en sväng inom Eurostop först. Ekonomiskt av oss.

Lördagen var seg, men Europstop fick sig ett besök igen. Sedan ville vi ut till västra stranden och titta på Red bull water ball. Men när vi väl lokaliserat stranden var det hela slut. Så vi begav oss på jakt efter Klaras plånbok som hon tappat dagen innan. Liggandes på alla fyra omkringkrypandes på Morfars gav dock inga resultat.

Kvällen närmade sig, chilldricka hos Emma och sedna förfest på Gt. Utgången var riktigt bra, lugn och trevlig. Jag chillade mest hela tideh. FIck för mig att det var en smart idé att flytta på ljuslyktorna som stått på bordet hela kvällen, givetvis tända.  Kan ju säga som så att jag utan bekymmer skulle kunna begå ett brott utan att lämnba spår efter mig. För jag brände bort mina fingeravtryck tror jag.

Nej nu har jag en date med tvn. Vi älskar varande innerligt. Det enda som fattas är Klara med hennes låga humor på söndagar och en påse chips.

Kåraktiv?

Äntligen helg, jag känner verkligen att jag presterat denna veckan. Iaf nästan så mycket som jag borde. Så ikväll ska jag ta det lugnt, mysa och käka ostbricka. Imorgon kommer galningen tillbaka efter en vecka i Turkiet, och då blir det givetvis utgång. Anderstorp får vänta denna helgen, har på tok för mycket att göra. Dessutom är det kåraktivas dag på Lördag, då är det tänkt att den så organiserade och välplanerade Marknadsföringsgruppen skall vara där och presentera sig.

Idag har jag varit i skolan, på workshop för Photoshop. Det känndes på något sätt onödigt, känner att jag har ganska bra koll på programet efter tre år på gy. Men det är väl lika bra att fräsha upp minnet . Sedan har jag chillat som fan i soffan. OCh snart var det väl tänkt att jag ska bege mig till bolmens och käka lunch,.

Mtv är nog en av de bästa kanalerna jag vet, just nu kom Destenys Child med hiten "Bug a Bo" . Jisses, lyssnade man på det? jag tror jag med rent samvete kan säga att jag inte gjorde det. OCh vilka kläder sedan. Vad tänkte dom?

Dessutom har jag en liten crush på Robyn.  Diggade henne skarpt när hon gjorde debut som 17? åring. Jag införskaffade mig snickarbyxor, vitt linne,klippte mig i en klassisk "robyn-frisyr" och lärde mig movsen med foten tillsammans med handrörelsen. Jag vill även minnas att jag mimade till henne i någon form av sikta mot stjärnorna" tävling. Coolast i världen. 

Nu är det dax att fortsätta dagen.

A little death around the eyes.

hur gick då talet? Jo tackar som frågar, det gick verkligen hur bra som helst. Förutom att jag numer inte lägger märke till att jag använder mig av ordet "faktiskt" alldeles för ofta. nollningsskada? Nu tror hela gruppen att jag är vegeterian också, hade varit komiskt om de såg mig en stund senare käka kött och gå emot allt jag precis stått och predikat om vara fel.
Föreläsning på eftermiddagen, Hans alltsål, vad behöver man säga? Tror karln är exalterad mest hela tiden (inte ordagrant exalterad utan så som jag ibland uttrycker mig) Sedan pluggade jag Klara och Malin och gjorde en sjukt snygg (eller...?)  broshyr för vägverket. Chillar som fan.  In till stan, bolaget där Klara träffat välkända ansikten, eller..? Korta namn ska det tydligen vara nuförtiden. En hel massa spring i klädbutiker och tilllslut lyckades vi fixa fram en killer-outfit till Klara inför kvällen.

Ja självklart blir det kåren, men eftersom jag är astjurig att jag inte är på Coldplay ikväll måste jag ju få ha något skoj, Annars hade jag nog mest suttit hemma och gråtit. På riktigt. Blev exalterad på Lördags när NÅGON erbjöd mig en biljett lite snällt. Har nog inte blivit så glad iår ännu, tills då. Sedan har jag nog inte blivit så tjurig när NÅGON berättar nöjt att det hela var ett skämt. tack faktiskt. :P

Nej nu ska jag springa in i duschen och fixa mig innan vi traskar bort till Nyhem och Jean Pierre på förfest.

Chris, ikväll kommer jag somna och tänka på dig.

Vegetabilier.

jaha, när jag ser tillbaka på denna Tisdagen kan jag känna mig både nöjd över migsjälv och inte nöjd.

Fördel:
Studierna har prioriterats, har spenderat tid i skolan med tentor och småfix, hälsat på skolbiblio med Malin Pg och Klara för seminariestudier, InDesign och offerter. Dessutom har jag varit på seminarium och granskat övertygande tal, yttrat min åsikt och känner mig nöjd och införstådd om vad som väntar mig och mitt tal imorgon. Utöver detta var jag på stadsbiblio och letade och skrev ut information för att stärka mina argument kring talet imorgon. Väl hemma har jag skrivit talet, och känner att det nog ska gå bra imorgon ändå. Dessutom har jag nu åtagit mig att som tredje medlem entra marknadsföringsgruppen tillsamans med Emmie och Klara. Ideelt arbete, jo jag säger då det.

Nackdel:
På grund av huvudvärk och dålig sömn (fullmåne har vi kommit fram till) uteblev morgonpromenaden, jag har inte kompenserat detta trots att jag gått fram och tillbaka till stan, hit och dit  bland bibliotek och 'R-huset då jag ikväll unnat mig ett glas vin. Promenaden till hemköp ikväll är ine heller den någon form av motion då vi handlade ingridienser till en härlig kladdkaka, som vi bakade och åt av (såklart) Hej, mitt nya liv.

Med andra ord flyter skolan på, mitt nya liv går det sisådär med just för tillfället. Men hey, vi hade faktiskt lite att fira ikväll.

Imorgon är det nya tag, promenaden är redan avbokad då vi måste till skolan tidigt innan vi har seminarium och skriva ut tal och fixa palmcards. Men det utesluter inte en eftermiddagsrunda. Torsdagen blir det kaffe och snack inför de nystartade projektet med Emmie och Klara, möte klockan ett och sedan studier resten av dagen. Ett glas vitt på kvällen då vi faktiskt ska skåla och fira Malin.

Memo till migsjälv: Lina, din mamma fyller år på Lördag. Glöm inte hennes födelsedag iår igen. Hon blir så ledsen då.

Nu är klockan på tok försent egentligen. Det är väl dax för sängen. Om det inte är ett bra avsnitt av CSI nu. Jag och Klara börjar iaf komma in i våra gemensamma kvällsrutiner på kungliga Östergård. Hur ska jag klara mig att bo ensam? Sällskapsmänniska som jag är.

Haverdal

Helgen i Haverdal är slut. Min första och sista kräftskiva för iår är över. Summering? Tror nog inte det behövs , men bara för att jag kan kör jag en kortversion.

Fredag: PAckar vi in oss i Emmas snabba bil och handlar alltför mycket på Flygstaden. Ut till Haverdal. Vin, Skratt, Mössor, Dans, Gitarrspelande, MAtlagning, Deathrol with the skrind, tur till havet och djupa fotosessioner.

Lördag: Hyffsad tidig uppstigning, promenad till havet, shopping på hemköp (inte vivio som utlovat, besviken .:P ) fotboll, vin, en massa folk, kräftskiva, gitarrspelande, dansande, fylla, sång och bus.

Södagen kom tyvärr den också, det var inte en kaxig Lina som vaknade upp runt tio. Det blev slapp i fotäljen hela dagen, tittandes på Idol. Det var en härlig helg, gärna igen - om man drar ner på konsumtionen av vin.

Måndag och ny start på veckan, morgonpromenad en timma, frukost , plugg på stads med malin resen av dagen. Sedan tvingade jag henne att bjuda på kaffe, där det kom fram en och annan överraskning.l När jag kom hem hade sambo lagat världens godaste soppa. Sedan blev det tv-kväll.

Idag vaknade jag upp vid åtta-tiden, med ont i huvudet och sjukt trött. Fick avstå promenaden, men tar igen den ikväll. Måste sluta drömma att jag blir jagad av mördare alltså. Igår var det runt bolmens och Louise lägenhet där jag och Klara fick utkämpa slagar och sparkar för att inte dö. Inatt var det samma sak, fast på ett badhus ocvh senare hemma i Anderstorp. Drömtydare någon? Jag börjar tro att jag inte är ritigt normal. Dessutom , det som nog är allra sjukast är att drömmarna slutar med någon form av stockholms-syndrom. och att mördarna sett bra ut båda gånger. Att jag ens berättar detta.

Nu frukost, sedan blir det skolbiblio och plugg.

Haverdal . wehey

yees, en vecka av mitt nya liv är klart. det har gått fint.. jag mår bättre redan.

men helgen ser ut att bli onykter. Sitter på verandan i Haverdal just nu, har en grym havsutsikt bakom mig och de bäsa närmare (förutom tre brudar som vi saknar sjukt mycket , malin pg louise) nu lagas det mat, det dricks vin, vi har semester . haha... kört jackass gånger tre, dansat runt stången och skrattat som aldrig förr. jag älskar Haverdal. Lärt mig att Erika inte är den bästa på boul, och att det gör ont att åka skrinda nerför trappan. Vad gör det?

Imorgon blir det kräftskiva , och alla ska komma (PG, känn dig utpekad) annarsgråter jag. det blir grymt.

nej på med mössan igen, det är ju trots allt "alla mössors dag" . sedan käk och promenad ner till havet (som för övrigt ligger precis intill) och kanske ett dopp.

puss alla, ha en trevlig helg. Nu kom Amandla Jensen  och det dansas, jag tänker inte vara sämre.

Dag 3

yes, mina inlägg kanske ökar mer och mer, men innehållet blir med största sannolikhet tristare som följd. Men det struntar jag i, jag måste peppa migsjälv. Gårdagskvällen avslutades som kvällarna på östergård alltid gör, bokläsning i sin egna säng och sedan somna helt utmattad efter dagen.

Dag 3 alltså, klockan ringde på strax innan åtta. Strax efter var vi ute i friska luften, en timmes promenad . Jisses vad fylld av energi man blir. Hem och äta frukost (knäckebröd, kokt ägg och youghurt med müsli och kaffe) . Sedan gick Klara iväg till skolan och jga har pysslat lite härhemma. Skickat lite mail, ordnat i min kalender och gåtti genom schemat och försökt planera någorlunda när man har tid att åka hem, jobba osv. Det ska nog bli en bra höst .

Peppad på den nya delkursen och dess workshop idag märker jag att jag börjar få bråttom och skyndar till duschen. I full färd med schamponering i sån fart att jag får hälften i ögat slår en ljusblixt mig att jag tittat helt fel på klockan, och jag är i själva verket en hel timma tidig. Iofs skönt det, men ändå. Så som sagt, klockan ett är det iväg till skolan och lära mig grundera i InDesign. (efter tre år på grafisk linje på gy. borde jag ju vara ganska keen på det, men jag tvivlar).

Kvällen är det fotboll, såklart! Jag är exalterad. Sverige-Ungern . KAN bli kåren efter det ;P

Torsdag - workshop och seminarieplugg med Malin  (Hbg?)
Fredag- Ledig, fixa snapsvisehäften, plugga ytterligare med Jocke, Haverdal och Tjejmys
Lördag- Planerad sovmorgon, handling, kräftskiva med folket, vin, x-box och ev. discodans
Söndag- Hem till Halmstad igen, träning, kvällsmys på östergård ev. bio .

Dax att kasta sig in i sysslorna igen.

Allt för nu.

dag 2

Efter att ha studsat upp ur sängen (yeah right) strax innan nio imorse, dragit på mig powerwalksoutfiten och peppat mig, tittar vi ut genom fönstret och konstaterar surt att det spöregnar ute. Sura för att inte kunna utföra planerna slänger vi oss på soffan. Efter nyttig (självklart) frukost svidar vi om och traskar mot skolan. Då är det självklart sol ute. Sätter oss på biblio och slänger ihop ett tal. Hyllningstal skulle det vara, och syster - gratulerar jag valde att skriva om díg.
Vi håller talen på föreläsningen och det gick ju super såklart :P

Sedan chillar vi runt på campus ett tag och letar efter Ullis som hade lite saker Klara skulle göra, utan resultat. Hem ign och svidar på nytt om till träningsoutfiten. Långpromenad i eftermiddagssolen. Vi är så duktiga . Och egentligen, är det mer kvalitetstid än träning när vi powerwalkar. Vi pratar och skrattar som aldrig förr. Träning är skoj! Speciellt när kära vännen Klara drömmer sjuka drömmar om nätterna som hon kan berätta om. Undrar om hon är riktigt normal ibland..
Återigen hemma, tvätta, pyssla och laga middag. Kyckling med wokgrönskaer och cocosmjölk.

Nu sitter vi här på kvällningen och tittar på Klaras favoritprogram "so you think you can dance" och det kan jag ju berätta, hon dansar där hon chillar i soffan mest hela tiden. Tvätten är såklart inte klar ännu och vi peppar oss med kaffe för att orka med allt.
Tur förresten att ingen ser oss när vi lagar mat, städar och tvättar. Ihushållssysslorna ingår spontana valsdanser, tolkande dans och galen "hip-hop" . "det är vi som är normala, alla andra är konstiga"

Imorgon kör vi igen, upp åtta - morgonpromenad och pyssel innan jag ska till workshopen klockan tolv. Kvällen tisslas och tasslas om Kåren. Ingen vet. Det är ju iofs kul såhär i början på terminen. Sedan är det tänkt att jag ska jobba lite onsdagar framöver.

Dax at kila mot tvättstugan. peace.

Ibland..

Ibland, vaknar man upp och har drömt så verkligt och otäckt att man behöver krama någon när man vaknar..

Ibland, behöver man ha någon att prata ut hos..

Ibland, vill man absolut inte laga mat själv eller somna i en tom lägenhet..

Ibland, har man tokig hemlängtan..

Ibland, är det skönt att slippa vara ensam men ändå inte behöva vara översocial...

Ibland behöver man en pusch i rätt riktning..


I dessa stunder, är jag lyckligast att jag har min sambo. Det är skönt att veta att hon är här, även om hon ligger på andra soffan och halvsover. (självklart, alla darlings älskar jag er också)

Nu kör vi...., kör bara kör.

yes, nu kör vi. Ny vecka innebär ny livsstil för mig. Jag är pepp. Dethär funkar liksom inte, onyttig mat, mycket alkohol som i sin tur resulterar i bakisdagar utan innehåll alls. För lite struktur i mitt liv, alldeles för lite fokus på mina studier, vilket ju är smart med tanke på att det var därför jag flyttade ner och sitter med studielån som inte alls är skoj,

Nu kör vi:
Motion, promenader och ev. inskrivning på gym.
Nyttig och balanserad mat
Mindre (mycket mindre) alkohol och fler produktiva Söndagar, Torsdagar och för den delen Lördagar.
Fokus på studier, så man på helgen kan ´känna sig nöjd över sigsjälv.
Och, nu jävlar.. håll i er, mer ideelt arbete. Jag vill engagera mig i saker. Göra nytta.
Lova migsjälv att fokusera på dessa saker, och bara dessa saker ett tag. Glömma dumma tankar och onödig ångest.

Veckan kommer iofs innehålla kräftskiva i en stuga vid havet, vilket i sin tur innebär alkohol (såklart) men det kan man gottgöra. Ev. en sväng till Hbg på torsdag. Det är jag pepp på, träffa mina boys därnere. Det var på tok för längesedan.

Igår var förövrigt en stor dag. Visserligen spenderades den på soffan till stor del, men oj. vilken stor dag det var. Eller vad säger du Klara..?

Nu är det dax för promenad. Dagen har varit segstartad. Men man kan ju inte rivstarta igång sitt nya liv heller.

Claire needs a man.

lördagseftermiddag. jag och min älskade sambo spenderar den genom att chilla på soffan och må mycket bättra med oss själva när vi tittar på "girl meets cowboy" . Man känner sig riktigt smart. Sedan att det hela slutade med att ingen fick någon gjorde våran dag.

Gårdagskvällen vaar lugn och skön, film och nyttigt snacks med Erika och Klara. Klargjort efter kvällen : Klara behöver en man. Finns nog flertalet människor därute som håller med mig.


Ikväll är det dax, äntligen får jag se min man Petter Hansson briljera igen. Eftersom vi inte ska se matchen på kåren, gäller inte heller mitt vad. Därför hoppas jag att han matar in mål. Lite gott dricka på det och min kväll är gjord.

Sagt om resten av veckan som gått, egentligen ingenting . Ibland blir det katastrof när man dricker drinkar. Förhoppningsvis lär man sig något, även om jag inte tror att vi gör det. Klara..?

Nej nu ska jag sällskapa Klara , som dreglar framför tvn.

Brutus, åhh min Brutus.

när brudarna (Erika, Klara) springer runt i lägenheten och jagar insekter, hoppar upp och ner med tidningar i händerna, och skriker så flickigt det går, chillar jag vid datorn. såklart

nollningen 2008 har varit helt underbar, lita på det! Mrs. Jack Daniels är nöjd. Finsittningen var en helt underbar avslutning på tio dagars galet spring. Tack alla. Och tack till mig, Malin och Kim för en jävligt bra anordnad fest.

Imorgon drar skolan igång, ska faktiskt lbi skönt att få en strukturerad vardag igen, tentaplugget är inget man har ångest över, det ser man fram emot, såklart när man har det bästa tentasällskapet.

Kräftskivan i frösakull kommer bli sjukt grym, Erika man får tacka fär ett bra initiativ. Du är grym. Åhh Brutus min Brutus. Jag vill sjunga, bada, snapsa och äta kräftor som om det inte finns någon morgondag.

Annars är allt okey, saker går upp och ner, som för alla. Men det finns ALLTID ljus i min tunnel. Tjejer ta åt er.

När PP stirrrar fryser isbjörnar.

RSS 2.0