Oldie

Ikväll har jag haft myskväll med en god vän vid namn Pernilla. Vi spelade nintendo wii, mariocart och såg ashäftiga ut med rattarna i luften och tungan sådär koncentrerat utanför munnen. Sedan spelade vi Guitarr Hero. D'r stod vi 20 och 21 år gamla, min bror som äger spelet fanns inte på tal att han skulle få vara med. Nej, för då får man ju vänta ännu längre på att få lira. Jag känner att jag koncentrerar mig lite mer än den där blonda tjejen från Tornabacke. Hon gungar i takt på ett oseriöst sätt. Jag däremot rockar och koncentrerar mig. I smyg låtsas jag lite att jag är rockstjärna och står på en stor scen någonstans inför massiv publik. När låten är slut vill jag kasta gitarren, slita av mig tröjan och skrika rocknroll och göra tecken åt alla. Men givetvis tyglar jag mig. Jag förstår väl att det inte passar sig.

Sedan käkade vi popcorn och såg en mycket märklig film. Men vad gjorde det.
Jag och Pernilla har det alltid trevligt när vi ses, vi har kännt varandra mycket länge. Det var hon jag tog mina första tjyvbloss med i skogen, bakom hennes hus. Det var hon jag blev full ihop med första gången. Vi kommer alltid överens. Fast när vi var mindre bråkade vi, minns ni de bråken man hade när det hela slutade med att den andra gick hem? Det har h'nt oss många gånger. Nu har vi iaf växt upp lite, iaf till ålderns syne. Mogna är vi långt ifrån.

Såhär fina var vi för några år sedan iaf:

Märk väl, att poserna är väl inövade. Sådär härligt vänskapligt. Och glöm inte att ge mitt ashäftiga halsband lite uppmärksamhet. Trodde jag det såg äkta ut? Jag undrar ibland alltså, hur jag mår.

Kära gamla källare.

juldagen är till ända. Hur ska jag nu fördriva tiden fram till hemgång? mys med familj och vänner förhoppningsvis.

Efter att hela dagen igår agerat sminkdocka åt Alice, (fick läppstift, glitter på kinderna och nagelack i en läcker rosaglittrig färg) kom alla tusen människor. Kalkonmiddagen är min bästa dag. Åt som om det inte fanns någon morgondag. Efter Snabbt ombyte och något glas vin drog jag och min partner Pg till Gislaved. Förfestade som på den gamla goda tiden i Jonis källare. Hur roligt som helst, skrattade konstant i 2,5 timme. och blev lite mobbad över min förtjusning till Binoglotto.

Sedan var det då kära gamla Gisleparken. För mycket folk överallt, lång tid till baren. Men ändå, skitskoj. Det dansades, puffades och hade sig fram till stänging 2. (haha, jag vet -say no more) Då blev det burgare nere hos kompis. Dundrade hem i klänning och klackar genom snön sen. Ja det snöade fortfarande iofs. Men bråttom, det hade jag. Fråga mig inte varför.

Nu är julen över känner jag, jag är rastlös idag. Undrar vem man kan bjuda in sig till ikväll. Känner för mjukis, långfilm och godis. Anyone?

Förresten brudar, den 30 är det vi som träffas. Tänker myskväll, matlagning och självklart Bingolotto. (bara största möjliga tystand råder under sjävla bingospelet) Visst?

Drömde om PP inatt, det var läskigt. Hon var extra arg och bitter och skällde mest hela tiden. Maneater var också med. Fast hon var snäll. MRS JD var är också, hon cyklade runt på en kulle upp och ner på en lila cykel.

Peace.

strålande jul. ?

jaha då var julafton över. skönt det egentligen.
Men det har nog varit den bästa i mitt liv faktiskt. Den ni!
Inledde hos pappa men julklappsbyte, alla var lika peppade. Sedan vidare till faster. Där var det kusiner och kusinbarn överallt. Middag, julsnaps och julvin. (ja det är chillout bag in box det) Jag fick låna Pagges bebis ett tag . Och hade jag fått, hade jag lånat med henne hem. Den sötaste bebis man kan tänka sig. Nu fick jag tillbaka de där moderskänslorna som kom över mig under ag, remember? Ville inte lämna ifrån mig henne.

Hem till mamma, mostrar, kusiner och barn även här. Julbord och julölen gick vi på. Sedan kom den tyske tomten. (ja alla vuxna tycker det är roligare än alla barnen när morbror klär ut sig) Konstaterar att jag har varit djävligt snäll mot mamma pappa bror och syster iår alltså. Det trodde jag inte. Julklapps-spelet sedan. Självklart ror jag hem det bästa priset, som vanligt. Jag har känsla för det där alltså. En korg med ljus, chocklad och två miniflaskor skumpa. Den ska tydligen delas på två, och inte fick det vara en tjejkompis heller. Så nu ska Jp leta bland sina vänner och skaffa en dejt till mig, jo man tackar. Eventuellet skulle vi göra ett litet byte, någon singelsnygg brud som läser min blogg därute? mellan 22-30 ungefär?
Så den 27 är vi bjudna på förfest med hans polare i Halmstad. Det skulle bjudas på GinTonic och härligt sällskap.  

Sedan kickade jag some ass i Guitarr Hero, såklart. Sällskapsspel och nattmat följt av sänggång. En helt underbar dag kan jag summera.

Idag är det ännu fler folk som kommer upp till oss på Sommarhemsvägen. Alla igår plus 9 tror jag bestämt. Fullt hus, ännu fler vuxna och barn. Kalkonmiddag. Den ser jag fram emot hela året. Och ikväll blir det utgång.

Peace.

djävlar i min lilla låda

mitt uppe i treans bingo (yes jag blir 75 dan före dan, alltid) sitter jag och kryssar för glatta livet.

Jisses, efter jättefå nummer fick jag fyra i rad på 50,000:- vinsten. Blev ju givetvis jättenervös och glad. Vann jag? Nej. Såklart inte nummer 13 kom upp, kom nummer 12 upp? Ja. Kom nummer 14 upp? Ja. Såg jag nummer 13 förbirullandes flera gånger? Ja.
Trodde stenhårt jag skulle kamma hem det, då mina vänner hade det blivit en djävla nyårsfest.

Förresten, förlåt så mycket om jag inte ringt tillbaka när ni ringt upp mig. Har sett att ni ringt. Har helt enkelt glömt av det. Jättemycket förlåt. Men imorgon hör jag av mig, på självaste tomtedagen emellan julsnaps och julmat.

Vem vill hämta mig i bil och köra mig till Halmstad? Färdkost utlovas. (och en flaska vitt vid senare tillfälle)

Vaniljljus. (blir du exalterad klara?)

jag är så nöjd över alla mina inhandlade julklappar iår måste jag säga. Vilken julklappshandlare av rang jag är. Imorgon är det nog mina ögon som lyser mest av alla när det öppnas klappar.

Men för att få köpt de perfekta klapparna krävs

*planering
*shopping i flera veckor
*smygeri
*att åka till A6 dagen innan julafton.

Det sistnämnda var det värsta jag varit med om. Aldrig mer. Folk överallt. Jag tappar alla mina grejer på golvet, står i samma kassa flera gånger (det där med planering och kommunikation, syster) skäller inombords och får ont i huvudet.

IKEA däremot var knappt en människa på. Jag köpte lite småsaker till lägenheten. Ljus Klara, Ljus. en massa. Så nu ska det dofta vanilj i lägenheten.

Annars har dagen gått åt till att förberede grönkålen, städa kylen åt mamma, och färga håret åt migsjälv- Nu är "blont med utväxt" borta. Istället är jag mörkbrun igen. Man tackar.

Nej,. om man ska bege sig till soffan och uppesittarkvällen nu. Pausen är slut och jag ska vinna några miljoner nu.

Peace.

En idiot som jag

Okey, nu känner jag följande.

* Det är inte lika skoj när man har svårt att somna, när mamma väcker en asglad runt nio tiden.
- Det vägs dock upp av att frukosten är asgod och kaffet klart.

* Julshopping i Gislaved är inte ens lite skoj.
- Det vägs lite upp av att träffa fina människor, och pepp försäljare

När jag stod i duschen innan, imponerades jag av att mamma faktiskt köper bästa schampot och sådär. MEN, varför i helvete stod där en tvål som luktar skog och äng? Vem vill gå runt och lukta skog och äng? På riktigt, dessutom kännde jag inte ett uns av varken eller. Visst vill man lukta fräscht, men tänker jag på dessa dofter förknippar jag dem genast med wonderbaums i raggarbilar.

Imorgon ska jag stöka runt i Jönköping, A6 och IKEA. Klara, jag köper en massa ljus. Med vaniljdoft och sånt.

Sedan blir det julstök med mamma, sedan ska jag färga håret. Jag blir galen på "missfärgat blont med utväxt" . Det håller inte. Nu åker det i mörk färg igen. Efter det blir det, helt enligt traditionen - uppersittarkväll.

Peace.

Tjockis

Jaha, då befinner man sig i Småland och Anderstorp igen.
Nu ska jag spendera en vecka här. Det känns väldigt blandat med känslor kan jag berätta.
Det finns inget att göra här, Pg som ska komma på besök och underhålla mig har inte kommit ännu.
Jag fick beslutsångest av all mat i kylen så det slutade med två mackor istället .
Jag får väl tvinga min bror att spela guitarr hero med mig.

Utgång igår, parken. Inga av alla toasters. Katastrof-kväll. Jag vill vara bakis på Östergård, men kassa repriser och skratt med Klara.

Jag har börjat drömma sjuka saker. Vet inte vad som händer. Ahh jag har väl alltid drömt otroligt onormala saker men nu blir jag lite rädd för migsjälv. Två nätter sedan, var vi alla tjejer höggravida. Verkligen jättetjocka. Malin fick sin unge först. Hon kom till skolan, på ett seminarium med ungen inlindad i en filt. Den var jättesöt. Vi andra gravida tjejer blev jätteavundsjuka och trodde att våra ungar skulle bli fula. Jag hann vakna innan någon annan hann föda.

Inatt drömde jag och Louise och Tobbe. Dom var tillsamans i smyg, jättelänge. Tillslut blev Louise höggravid, jättejättefort. Så då kunde dom inte dölja det längre. Hon fick sin unge och den var också jättesöt.

Så, varför drömmer jag om att jag och mina vänner är gravida? Vad vill mitt undermedvetna säga mig egentligen? Här ska det inte skaffas barn på länge, jag har ju för tusan en karriär att tänka på . Dessutom skulle det underlättaa något om jag hade en blivande far till barnet. 

Nej nu måste jag aktivera mig lite, om jag skulle ta mig ända in till soffan i mitt tv-rum. haha. Det ska tydligen bakas pepparkakor i huset idag. Då åker julmusiken på och det donas och slamras högt i köket. Då är det bäst att jag har chillat mesta möjliga under dagen. För här ska ätas pepparkaksdeg. Ikväll börjar min jul-tjockishet.

Peace.

sedär

efter film och tv-tittande igår fick jag ett samtal ifrån min kära sambo. Hon var hema redan, inte för att hon var för onykter, nej nej. hon hade lekt "mata hästen" och det gick åt helvete. Där låg hon i soffan när jag och Lou kom med en fot större än en apelsin .  Vi ansåg att sjkhuset vore på sin plats, men nej . Sjukvårdsupplysningen ansåg att det bara var en spricka. Hur fan hon nu kunde veta det genom telefon.  Efter en sömnlös natt från Klaras sida hade hon så ont att hon inte kunde stå på foten idag. Jag har nog aldrig sett en större fot eller för den delen. Lou tog med henne till sjukan, jag kunde ju inte följa med då jag tvättade för glatta livet.

Nu har jag varit i telefon med Lou hela dagen. Resultat:
'* et var inte alls en stukning
* hon har minst tre sprickor i foten
* hon ligger just nu med morfin i kroppen
* i väntan på operation
*hon kan inte opereras förän efter sju. Då hon åt EN CLEMETIN vid ett idag. fy fan.
* gips ska på, och förhoppningsvis kan hon ta sig hem imorgon.

Så nu ska jag bege mig till sjukhuset och krama på henne. Tänk om jag hade varit Jesus nu, då hade jag dragit min hand lätt öer foten på henne, så hade hon kunnat spinga iväg från sjukhuset med direkten. Men nu nöjer hon sigförhoppningsvis med en go kram.

Peace.

Sister Surround.

efter en okej julfest igår som innehöll kareokesång, lite öl och quiz var det upp till skolan vid ett. mycket skönt att kunna sova lite och ta det lugnt på förmiddagen. Väl där meckade gänget ihop en killer-film med härlig musik. ha ha. Sedan blev det lite meck och fix innan jag drog med Lou hem till sig och käkade lite. Nu pluggar vi för glatta livet. När detta är klart blir det film-mys och chill. Love it! Klarakalas är iväg och blir invigd överstab as we speak (write?) hoppas hon har kul.

Jul som sagt, ett break från Halmstad och skola. Vännerna träffar man heller inte på ett tag, vilket iofs bara är dumt. Såklart kommer jag sakna dom och säkerligen ringa mest varje dag för att uppdatera mig om vad som händer runt om i landet. Fast, det känns ändå som om man glider längre och längre ifrån vissa härnere. Verkar inte som om man har tid, eller ens tid att ta sig tiden att ses. Jag trivs inte alls med det. Får väl hoppas att man efter julledigheten kan ordna till det.

Jag och Klara börjar vårat nya liv nu efter jul/nyår iaf. Denna gången (har funnits tusen andra försök) är vi mer pepp än någonsin. Nyttig mat/råkost, mindre alkohol och en jävla massa motion. Beach 2009 SKA vara mitt år. Sådetså.

Nu kom Kim en sväng, jag ska vara social.

Pg- ring mig för tusan!

Peace.

bongo

Återigen uppe med tuppen idag. Efter en mycket sjuk gårdagskväll var det upp och iväg till skolan.

Efter att vi tjurigt konstaterat att ingen tvätttid var ledig, och ingen glömt bort sin tvätttid heller satt vi oss i varsin soffa och chillade. Efter en liten stund hör vi ett rytmiskt dunkande i väggen, vilket vi självklart fnittrar hysteriskt åt. Det hörs även en kvinnlig stämma vilket vi tror är något helt annat. Efter en halvtimma börjar vi starkt tvivla på vad dom sysslar med i grannlägenheten. Jag blir tillslut förbannad, det stör ju mitt tv-tittande. Så jag ställer mig i min säng och trycker örat mot väggen, helst hade jag velat ha ett glas sådär spioneri-aktigt också. Efter att vi bådfa lyssnat ståendes i sängen ett tag konstaterar vi att det är inget mindre än bongo-trummor ljud vi hör. I FYRA TIMMAR. det var inte någiot litet behaglit trummande vi hörde, nej nej tro inte det. Människan trummade för livet tror jag. Han/Hon hade nog blivit hotad med raderna: trummar du inte stenhårt och vilt i fyra timmar så måste vi tyvärr döda dig. Så mycket trummande  var det. Lägg till influenser av gitarr och någon form av piano och blåsintrument. Det har nog flyttat in en sekt bredvid. Jag vet inte om jag ska känna mig lite exotisk  som bor bredvid en annorlunda och häftig skara människor, eller helt livrädd.

Nu är vår vackra hemsida äntligen färdig iaf. Efter att ha tjurat och bråkat med GoLive hela förmiddagen är den klar, inte sådär förbannat skitsnygg jag förväntat mig, men klar. Jag har även hunnit filma reklamfilmen imorse, och den är också filmad och klar. Den ska redigeras imorgon. Sedan ska den upp på hemsidan. Sedan kan jag ta jullov.
Förstår ni? Klockan var elva när jag var helt klar med allt "måste göras" idag. ELVA! jag är skitnöjd och siter och myser och klappar migsjälv på axeln nu. Så jag unnar mig en kaffe på det. Och sedan kanske jag ska gå runt och fråga alla hur det går för dom, endast för att lägga upp den nöjdaste leendet jag äger och svara  lite nonchalant som om det inte är en big deal alls, att jag är ju klar. ja så säger vi.

peace.


svart.

sådärja. uppe med tuppen imorse. Svart som natten när jag slog upp ögonen 08,00. Ivöäg till skolan, för att konstatera att jag egentligen gått upp alldeles i onödan. Planera filmmanus och bygga hemsida med Malin. Kul att GoLive är ett jävla skitprogram som vägrar fungera som man vill. Men vi kämpade på och när vi var helt nöjda vägrade sidan spara sig. Nu kan det dra.

Helgen var bra. Julfest med kära Mkv i fredags. Det var stulna julgranar, sjönsång och dryck hela kvällen.
Lördagen grundade vi hos Malin. Ut och stöka i natten. Det slutade med stekta fiskpinnar ensamma på spisen, promenad i natten och annorlunda avslut.

På fredag åker jag hem. Till anderstorp. Till min älskade familj som jag saknar rejält nu. Då blir det minst en veckas mys med jul, släkt och fet mat. Det är alltid mysigt att komma hem till julen. Mamma har pyntat huset så mysigt. Hon är på allra  bästa humör, nynnar julsånger och dansar runt i köket. Pappa leker lite sådär hemlig med julklapparna, fastän jag vet att han egentligen vill säga vad han köpt. På självaste dagen sitter han och hela ansiktet lyser av glädje mellan julmössan han envist ska ha på sig. Det bär av till faster, där det är stökigare än de värsta julfilmerna. Efter ett antal timmar där bär det av till mamma, där det brukar vara lugnt och skönt nuförtiden. Men inte iår, nejnej Nu kommer hela släkten och firar jul. Jisses.

Nu blev jag pepp på julen och skulle kunna forstätta i en utläggning likt en Stieg Larsson bok. Men vem vill läsa det?

Jag ägnar full uppmärksamhet åt min reflektion av hemsidan istället.

Peace.

Julkram

chillar på kontoret. Suttit och trixat med en hemsida idag. Konstaterade:
Malin Marie Persson är inte en bright människa ibland. Att det ska vara så svårt att länka alltså. (no ofense darls)

Nu är det dax för möte, sedan fördrink med tjejerna. Efter det är det discodans som står på schemat.

Föregående inlägg, Tobias Nilsson. Du är ju alltid min Darling. Tänkte spexa till det lite, och så gick det åt helvete :P

Alltid lika kul att springa runt på stan en onsdagseftermiddag. Vimmlar med roliga människor och välbekanta ansikten.
Nerkylda och matta travar vi hem till Malin för en julfika, yes. julfika. Detta består av en kopp kaffe, Malin, Pg, Peter Jöbacks julalbum, malins sjöngsång, cigg och låga skämt. Rekomenderas starkt.

Peace.

Publishyou.

så var det dax igen mina vänner, uppdatering.
Föregående vecka bestod av endel konstateranden:
Spontanvinkvällar är jätteroligt.
Klubb Koncept är jättelyckat
Malin kan verkligen svepa vin, och laga fyllemat
Blåbärsglögg och brasdvd är bra mysigt.
Sällskapsspel ihop med lite vin är oslagbart ibland.
Club 4 är jätteroligt, och en T är sjukt spexig när han klär ut sig.
Jag är sjukt bra på Chicago
M och C gillar att vara barbröstade
I vissa fall är blåmärken sjukt värt det
Jag och Klara är sämst i världen på att åka buss
Morfars är fördjävla roligt en lördagskväll.
Efterfest hos Adam är lika med guitarr hero
Det innebär också självklart påhälsning av Securitas
Adam är sådär på att dansa, och hoppa
Pizza är gott, dock inte från Milano.
Söndagar är soffdag med lägsta möjliga humor

Idag har det varit full fart på flickorna. Ullared har besökts. Så undertecknad, Klara och Louise packade in sig i bilen nio, sharp! Det inhandlades diverse bra grejer, tänker ju aldrig skiva ner allt här.

Klara köpte ljus, en massa ljus. Helt ofantligt mycket ljus. Bilen var sprängfylld med ljus. Så mycket ljus köpte hon. Och lite till.

Louise köpte en massa julklappar och annat viktigt. Sånt gör mig lite avundsjuk, förmågan att faktiskt lyckas hitta bland sura tanter och överfyllda kundvagnar. Det kan hon, den där Lou.

Vi ska iaf flytta ut till en gård på landet. Det ska finnas kossor, grisar, hästar, höns, kycklingar, alpackor, lamadjur, katter, hundar, illrar, minkar och så. Och strutsar, fast dem ska vi ha som fordon mest. när vi har bråttom någonstans, lite som en motsvarighet till en snabb sportbil.Djur överallt. Koll över all hektar med land vi äger har vi från vakttornet som vi byggt. Allt ska göras själva. Tror det kan bli bra detdär.

Nu är det min bästa kväll, lägenheten är fylld med tända ljus, och vi tittar på Em-krönikan. Vilket ju självklart innebär att jag fick se Petter Hanssons mål åter igen. Mitt hjärta fylldes med värme och kärlek. Jag blev sådär stolt igen. Och minns tillbaka på hur exalterad jag blev när det hände. Jag ramlade bokstavlig talat av stolen. Sedan hoppade jag på alla jag kände och kramade och pussade. Det är glädje det.

Nej, nu ska jag chilla vidare. peace. och ha koll å¨tjejen jämte mig i soffan. Hon är kärleksfull, kramar och pussar mig på kinden. Sedan tittar hon , faktskt lite förälskat på mig, blinkar med ögonen, vinkar till mig och kastar slängpussar.

RSS 2.0