bland finniga moppepojkar och tjyvrökande blondiner

sådär, småland igen. rätt skönt ändå. Igår myste jag till detmed mamma och syster. ett glas vitt (alkoholfritt till syster givetvis) och mat och prat.Sedan blev det skiftbyte mellan syster och Pernilla. Vi satt uppe ett tag, pratade om vuxna och livsviktiga saker. Insåg sedan hur gamla vi blivit. eller njae 21 och 22 är ju ingen ålder. Men vi beter oss betydligt äldre ibland. Vi diskuterade bostadsmarknaden, jobb och livet. Det hela resulterade i en härlig kväll. Vi dog av skratt emellanåt, varför spelar ingen roll egentligen, det var träskons fel ändå. Vi avrundade med lite nintendo wii, mariokart. Vilken jävla skitspel. Jag hatar det, spelade ju ingen roll hur grymt jag rattade runt med den vita plastratten i luften. Den gjorde ju inte som jag sa ändå.

I småsömnen ringer Emma, min allra finaste och bästa Emma. Hon var påväg hem efter en lyckad överstabs-överlämning. Hon var lugn, det var inte resten av diskussionen att dömma.

Imorse flög jag upp efter nio. På med kaffe och fram med frukostbuffén. (en av de bra sakerna med att vara hemma hos mamma). Väcker Pg som snusat bredvid mig inatt. Vi avnjuter en härlig frukost ihop, precis som förr faktiskt. Övernattning, uppe länge, försöka vara tysta utan lyckat resultat alls, och äta frukost lite försent ihop. Vi behövde nog det ändå, vara lite barnsliga med tanke på att vi blev minst 35 när vi diskuterade livets ting över vinet innan på kvällen.

Pratat i telefon med den onyktraste människan igår, det var ingen nådig bakfylla han satt inne med. Vi snackar fosterställning på badrumsgolvet och kaxighetsgrad 0. Härligt.

Nu ska jag dricka mer kaffe, min drog och kärlek. Dra mig bort till Tornabackevägen senare. Här snackar vi exklusiva gatunamn, Sommarhemsvägen som underteckand bor på, granstigen som ligger nedanför och Tornabackevägen, där finaste Pernilla bor. Men det har ju sin charm ändå. Visst? I eftermiddag ska jag till min gamla skola, mitt gamla högstadie som jag trodde jag regerade över i de tre år jag gick där. Vi snackar attityd i korridoren, skolk från de töntiga lektionerna, häng i "mysen" och tjyvblossa bakom skolan i trappan. Det var tydligen ett högt spel, att vara coolast bland finniga moppepojkar och vinna deras hjärtan.  

Tills vi hörs igen (emma,erhm) puss

vi bara kör

emma,. vi kör idag igen. litar på dig nu?

Uppe av migsjälv åtta idag. rutinerna börjar ordna till sig, kanske inte kan ta all cred själv dock. Lite hjälp på traven har väl aldrig skadat så vitt jag vet. mysfrukost med kaffet från min egna fina och bra bryggare idag. Alltså inget snabbkaffe så långt ögat kan nå.

Trodde jag skulle ha möte/handledning klockan tio. Kommer dit och människorna det skulle involvera är borta utan ett spår. Kollar mail, och får reda på att det är uppskjutet till kvart i tolv. Hur spenderar man denna tid i skolan då?  Jo man tar hissen upp i Trade Center och hälsar på Ullis, får en kopp kaffe och prata av sig lite. Man hämtar ut en tentamen med lyckat resultat, jo jag tackar ja. Tillslut sätter man sig på skolbiblio, fördriver tiden med lösa ting, glor på folk och känner kroppslukter jag inte visste fanns.

Packningen är klar, jag ska bege mig till Småland idag. Familjen ni vet. Och Pernilla såklart, glöm inte min smartaste vän Pernilla för allti världen. Hon saknar mig därhemma och har tydligen trist, Varför undrar jag  när det finns så mycket spännande att hitta på. En tur i skogen, hänga downtown Anderstorp eller ta en kopp fika på stans häftigaste café. Så i eftermiddag skall ajg insupa de sista friska vindarna, havsluften och trfaiksljudet. Jag tänker stan, jag tänker shopping. jag har en hel lista med "måste" saker. Och med nya goa csn-pengar på kontot kan jag inte annat än att spendera lite. Måste försöka få tag i en vän som kan följa med, hålla i kortet och hejda mig när jag gör lös alltför mycket.

Nej nu har jag tydligen inte tid att vara här mer, Malin längtar efter mig säger Mike.
Vi hörs när jag är i skogarna igen.
tills dess, puss


tvåtusennio

ja, jag har slutat få för mig att uppdateringen skulle ske på ett bättre plan nu. men när jag väl uppdaterar borde det ju räknas som ett jävla guldkorn.

Morgonsnabb-kaffe på Gt. Kör lite kass vakna med the voice tv och morgonen är praktiskt taget rätt go ändå. Den klassifieras väl inte som allmänbildande av något slag, men vafan vi kör lite c-uppsats och ett pass på gymmet sen så ordnar sig livet till lite.

Det känns inte så motiverande att bege sig ut, det är kallt, grått och slaskigt. Jag tror bestämt vintern är här. Något jag vägrat inse då jag tycker jag sprang runt i bikini för itne alltförlängesedan. Jag bar kladdiga brickor på händerna, fulla med fish och dansade med Niklas, Nikolai och co på terassen. Nu blir jag blöt om fötterna i mina "vinterskor" och fryser i mina för tunna kläder. Fast, det såklart. Det 'r en rätt mysig tid ändå, vintertiden. Man får sitta inne och titta på kassa program, vara lite trött och dricka kaffe tills magsåret nästan uppdagas.

Veckorna är fullbokade fram till jul nu. Det skall skrivas klart c-uppsats, julhandla, ullaredsbesök, minijulafton, planera nästa år och annat livsviktigt. För kära ni, nästa år efter maj är jag klar med mina studier. Eller nja, mina MKV-studier iallafall. Lite kurser i ledarskap och ekonomi skulle sitta fint inför kommande arbetsliv. Ett år till gör väl inte så mycket? jag menar jag har ju bara pluggat i 16 år när jag är klar. Vi får väl se, annars är jag ganska redo att svida om, köpa portföljen och kicka ass i arbetslivet.

Snart kommer jag hem mamma, pappa, syster, bror och bebis.

once

en gång i veckan, det anses väl vara ett gott betyg till en början iallafall.

Jag har en ny vän, ett nytt hem kan man kalla det. Ganska stor och svart, ståtlig på något vis. Ställer alltid upp och har alltid tid och plats för mig. Den reagerar vid namn skolbiblioteket. Här spenderar jag timmar varje dag, eller ja jag och min lap.  C-uppsatsen hägrar, och vi kämpar med artiklar, litteratur och annat löst papper. Tur vi har valt en intressant ämne. Vem klagar om man får läsa modereportage och annat som faktiskt räknas som studietimmar?

Fick en kick i söndags, jag fick verkligen det. Någon gav mig en spruta motivation. Den infann sig någongång mellan one three hill och gossip girl. Och nu efter några aktiva dagar känns livet helt plötsligt tusen gånger bättre. Jag somnar dock inte som jag vill om nätterna, kan nog bero på tredje världskriget som pågår en våning upp. Och ändå fick jag ha min egentid ifred igårkväll, utan stök och barnfötter. Jag fick lyssna på mina från förr fem älsklinggrabbar, dricka mitt rabarberthé och mysa i mina varma tofflor med total tystnad från ovan. Men när jag rinner isäng kring halv ett- tiden med ögon som svider och ett huvud som tänkt på samma sak på tok för mycket, tycker man ju att sömnen vore en självklarhet. Nej nej, då precis då börjas det. Det kanske inte alls är något märkvärdigt däruppe, bara två människor som tycker om varandra väldigt mycket. vad vet jag

Högst på min önskelista för kvällen är en helkroppsmassage. Jag och Louise har varit på SATS idag igen, vi kör. Men idag hände det något, vi fick storhetsvansinne. Det skulle testas, tryckas, trixas och maxas på alla tänkbara maskiner. Resultatet nu såhär några timmar efteråt? Jag känner mig överkörd, totalt jävla överkörd. Mina armar är svaga, mina ben värker och min mage vet jag itne riktigt hur jag skall beskriva. Men vet ni om? jag älskar det, det känns så otroligt skönt på sågot vis. Och, enda botemedlet är ju på det igen, så imorgon är det dax. Kvällen följs med fredagsmys, min nya kärlek. Min enda kärlek. Den och kaffe.

Peace.

riverman

okey, tentan är inlämnad för några timmar sedan. sedvanlig tentafest, eller? nej
jag har avnjutit en god middag med med finaste och allra bästa x-sambo md lite vin, precis som jag gillar det. nu ser vi på mtv-musik awards och har mest kommentarer av alla, jisses. Green day i all ära, men ge er emot U2 och Foo Fighters.

helgen närmar sig, känner att jag inte bryr mig så mycket , får väl se helt enkelt.
 
skulle kunna ta luftvägen till Oslo eller Sthlm om jag hade varit ekonomiskt obereoende. men hey, csn är väl inte fy skam det heller. det lever man livet på tydligen.

kom på igår , eller nej det kom upp på tal igen, att en webcam med livesändning på östergård när vi ser på tv skulle gå runt, den skulle underhålla och den skulle ge förbannat mycket skratt. jag tror verkligen det, och jag skiter i om dt låte drygt. men vi är förbannat roliga.

nej, ge mig kärlek, passion hunger och magik så smälter jag rakt av. nu skiter jag i detta.

och förresten, syster, bror, mamma och pappa - jag saknar er också och anderstorp är inte alltid fy skam. jag trivs när jag är hos er.

Nu ska jag krama om mitt finaste yrväder, se vad framtiden har att bjuda och framför allt - trivas. trivas som fan. jag känner mig hemma.

fan

fan, jag gjorde ett ärligt försök. kommer igen nu. har bara haft bättre och trevligare saker för mig än att sitta framför elektroniska prylar hela dagarna.

Tenta nu, Klara och jag är grymma ihop.
En sömnlös natt resulterar i sömniga ögon hela dagen. Vad gör det, jag har kaffe, vatten och energi i form av ett blont yrväder som heter Röstlund.

Nej återgå, rökandet har gått bra. Skiter i det och tänker ta en cigg sen. Fördjävligt.

Jag vill bort från det blåsiga västkusten nu, till varmare breddgrader med bikini och soldrinkar. Bränna mig och svalka kroppen i havet, doppa tårna i sanden.

Peppa nu, sista kvar. En tentaperiod utan sena nätter, flak med energidryck, maltesers, apelsiner och vin. Det vore fan om man skulle dra på sig ett ig nu när man för en gångs skull kör dagspass .

RSS 2.0