Hur hamnade jag här

Kvällen igår gick framåt ganska smärtfri, detta beroende på mysfaktorn hemma hos Klara på Östergård, trots nästan inga varor hemma lyckades vi slänga ihop en utsökt pastasås och till kvällsmat bjöds det på improviserade nybakta scones och kaffe. Släng in lite (mycket) skratt, några pari kort och en massa ironi och interna skämt har man faktiskt en helt underbar kväll. Vi körde en helkväll så det blev sent och vädret välkomnade inte en nattpromenad hem, så vi bäddade fint i Klaras bäddsoffa och sov där.

Dagen började med sovmorgon, morgonkaffe och tv-tittande. Självlart har de stående skämten om helgens totalt sjuka händelser fortsatt, men jag bjuder gladeligen på det. Vad finns det annars att göra? Dagen innan csn är ALDRIG rolig, speciellt inte när jag inte fått mitt csn för mars månad. Härliga dom är . Så det har blivit det jag haft hemma, det vill säga potatis. Men varför inte? Vädret är helt tokigt, snön yrar omkring i luften och det ligger säkert 3-4 cm på marken redan. Var inte våren påväg nyss?

Kommande vecka är itne heller så inbjudande, tentaplugg och en stor inlämningsuppgift att fixa, så på lördag kommer det nog vara min bästa dag. När allt är över odch jag kan pusta ut i två dagar innan den nya delkursen startar. Det är lite typiskt då jag faktiskt känner att jag hade velat åka hem till skogarna och få lite mammavård. Det får vänta ett tag till, hon kommer ju trots allt ner om två veckor med 9 vänninor och gör stan. Det kan bli hur skoj som helst.

Nej, värmeljus, myskläder the och soffan får bli mitt sällskap för nu. Pg kommer inte hem än på ett tag gissar jag .

Påsken är inte en kul längre.

jaha söndagskväll efter en helt galen påskhelg. (denna dock med LITE mer ångest än vanligt)

Man kan väl säga att vi tog helg redan i onsdags, dagen till ära blev jag ett år visare och detta firades såklart på Kåren efter en trevlig förfest hos Jimmy. Det förekom också någon typ av efterfest varpå alkoholen flödade. Torsdagen skulle bli lugn och skön men efter många om och men blev det en implusutgång och det var hur trevligt som helst med discodans och shots. Fredagen hade malin sorg och vi spenderade kvällen i myskläder och tv .

Lördaag, påskafton. Fint väder, tar oss till stan och besöker affären man ALDRIG går tomhänt ut ifrån. Och sedan spenderades eftermiddagen med solbrillor och kaffe på Klasar uteplats. Och pgs nya vrålåk åkte förbi mitt i alla trevligheter, stor och gul i all sin prakt.

Förfesten var på nissanstrand hos martin, hur skoj som helst. Blir det inte de om man är tre fina flickor på en bag in box (er, p? ;) ) Kärleken spirade hos en viss ung dam hela kvällen, synd då den kanske inte slutade som hon hade hoppats på . Min kväll slutade visserligen inte heller som jag ville, men man kan inte anklaga mig från att ha försökt sisådär en 18-tals gånger . (i runda slängar) Den slutade med the, ägg och bacon på okänd plats med Klara som sällskap i bäddsoffan.

Kvällen var innehållsrik, vi lekte självklart med våra laser-sablar, nadja och camilla var i stan, vi dansade nog mer på scenen än på sjävla dansgolvet - sharterbaren is the shit. Vi shottade jägermeister (shots är nog min nya grej) och irrade runt i hela Halmstad efter att vist nog tackat nej till efterfest hosen viss ö-känd herre i Halmstad.


Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på film och  försöka lära mig att leva med tanken på att jag faktiskt gjorde som jag gjorde under gårdagskvällen och inse att jag nog lagt alla chanser på hyllan.

skulderflexatör

jag vet, jag är en duktig människa när det gäller uppdatering. Men ibland tar jag mig lite tid och faktiskt skriver en del rader.

helgen som passerade gick vilt till, vinkväll med tjejerna i fredags (förutom malin som gödde sig hela helgen i anderstorp) det var sång dans lekar och skvaller, Härligt! Den slutade hur spexigt som helst faktiskt. Försök själva väcka en sovande Klara för att få tillträde till hennes varma goa lägenhet när det är kallt och småregnigt utanför. Någon fick snällt se sig besegrad av alkoholen och gå hem, pg? Lördagen vaknade man av en helstirrig pernilla, gick bort till andra huset på östergård där killarna chillade i solen. In till stan och handlade diverse måsten till kvällen, och goda mackor som vi avnjöt på "rösten med bröstens" uteplats. Kvällens schema var späckat med melodifestival, discodans, moon, lasersablar och andra måsten när man ger sig ut i svängen.

Söndag och fotboll, inte imponerande och det blev inte bättre av att det blåste, regnade och var kallt. Sedan blev det powerchill på östergård.

Igår och dag har varit produktiva dagar för Danger och mig, studier på "hög" nivå idag fick vi finbesök av poeten Klara Röstlund som läste sitt allra kändaste verk "Bulan" . Inte ett öga var torrt. Kvällen avslutades med bästa Louise och bästa Kim med allmänbildande serier och mys på Bolmen.

Resten av veckan blir plugg, liiiite fest och besök av föräldrarna, mysigt!
Nu tänkte jag nog i´minsan vila ögonen för natten.

RSS 2.0