alle desse programmen

då var dagarna i småland slut, snart bär det av med tåget till mitt kära Halmstad igen. Det har varit riktigt skönt att komma hem ett par dagar, god mat mammavård och lite shopping. Få lite hjälp att ordna upp saker och ting och det setr riktigt ljust ut för min framtid. jag som trodde det skulle bli sjukt jobbigt att fixa ny lägenhet, men så fel jag hade. Det ser riktigt bra ut.

Kvällen ska spenderas med förfest på östra stranden med nytt roligt folk, och säkerligen också en hel del kändisar. Sedan bär det av mot kåren alt. stan. blir nog lite grupptryck för min del där. Jag kan också garantera att danskan inte läggs på hyllan ikväll.

Snart kommer syster och då bär det av mot Gislaved och bolaget. Lite småshopping måste jag nog göra, och komplettera lite.

Nej nu är jag laddad inför kvällen. Vi ses i dimman.

nej nu é de slutt med vin å sånt

Snart Maj månad, känns konstigt hur tiden springer fram. Det händer hur mycket som helst, hela tiden.
Vissa saker som gör mig glad, vissa ledsen och i vissa fall också arg.

Helgen som passerade har varit den bästa på mycket länge, hänvisar till malliin.blogg.se där vi knopade ihop en blogg igår om händelser.

Imorgon blir det härlig tillställning vid Bolmens om jag inte misstar mig, följt av utgång. Fredag är namnfest inför kommande events och lördag blir det säkerligen utgång då 4 sthlmsboys kommer på besök. stökigt värre om jag lyssnar på vad klara säger, och det gör jag.

Absolut gotland närmar sig, jag börjar bli pepp faktiskt. det kommer bli hur skoj som helst, skönt att komma ifrån Halmstad lite också. Det är uppskattat.

Just nu sitter jag i småland , fixar och tar hand om en massa saker. Det är skönt att mamma hjälper till, annars hade jag nog inte orkat, inte heller utan dom bästa tjejerna hemma i Halmstad .

Dax för en stund i solen innan jag fortsätter min fullspäckade dag, hämta lillebror, fika med syster, träffa pappa och shoppa på kvällsöppet med mamma. Kvällen ska bestå av studier,. wehey.


good people

ja, återigen. dax nu kände jag.

Jag har näligen lyckats med konsten att förstöre min dator, alldeles på egen hand med hjälp av ett glas vatten . Det sista den sa var pschh, och sedan droppade det kokhett vatten på mig. Ja, jag välte ut glaset på min dator. Jätteduktigt, verkligen . Så nu är den ett minne blott, och det är precis sånna utgifter jag behöver just nu.

Skolan flyter på bra, dock sjukt mycket att göra konstant . Sedan börjar det dra igång med finsittningen till nollningsveckan, där jag tillsammans med Kim och Malin sitter i kommittén. Men sånt är ju bara roligt.

Absout Gotland närmar sig också, där har vi orsaken till att ja är så sjukt pank. 900:- kostade det, men jag har hört att det ska vara värt det. I sommar drar jag till Norge med gänget och jobbar. En liten trång etta i Oslo lockar mer än vad ni kan tänka er just nu, ska bli så skönt. 

Solen skiner och promenaderna blir fler och fler. Våren är här. Därför känns det extra trist att sitta inne på Pernillas rum och studera organisationsteorier och planerad kommunikation just idag. Jag vill vara ute och dricka kaffe i solen

På senaste tiden har jag självklart hittat vad jag tror är någon jag på riktigt tycker om. Jag tänker fortsätta tro att det är våren som spelar mig ett spratt och fokusera på annat. Därför känns det extra skönt att ha hittat de bästa tjejerna och umgås med istället. Alltid glatt och trevligt när vi umgås.

Nu ska jag skriva in det sista och sedan bege mig ut på en härig promenad på stranden innan det är dax att gräva ner sig i böcker igen.

RSS 2.0