menade du brasilia?

För uppdatering av ren lathet:

Malliin.blogg.se

vill ni ha en tv?

helt sjukt, i veckan stog vi ute och rökte. våra grannar som ska flytta iväg tre månader till utlandet kommer ut och frågar oss helt enkelt, vill ni ha en tv? ha ha varför inte ? så efter den ramlade det in saker som kuddar tvbänk och världens största nalle puh väckarklocka. idag blev vi erbjudna en micro och en grill som vi däremot inte behövde-

lördagen som var blev riktigt lyckad. efter en lugn fredag med tvspels-turnering och filip var vi alla laddade. Josefin kommer ner och vi spednerar några timmar i stan med shopping. Hem till gladan och syäda iodrnin och fixa iordning sej själv. Sedan rammlar folk in, en efter en och efter ett tag sitter vi 13 glada festklädda människor i soffor och köksbord. Efter en god måltid drar festen igång och klockan är väl runt tolv när vi bestämmer oss för taxi in till stan. Gastons är en självklarhet och där träffar vi välkända vakter och som alltid samma gäng ståendes i baren. En liten runda ut på stan senare hamnar jag josefn och tibias på mc.  När vi kommer hem har jag med mej den största mc påsen full med mat till allas förtjusning. ha ha. Söndagen blev det inte mycket mer än pizza och film efter som det var storm ute.

måndagen drog komvuxdelen igång och vi satt på föreläsningar om kurser och lekte lekar. ha ha . Tisdagen spenderades också den därute.

Onsdagen som vi väntat på med glädje är nu kommen efter några timmars föreläsning och ett samtal med en styck jätteglag pg anl'nder jag poch malin till gladan. Förfesten börjar och filip och oscar kommer också. Tiden rusar iväg och vi travar bort. Efter en del roliga och mindrfa roliha händelser går jag in och hittar självklart malin i baren, pratandes med en australiensisk tjej för glatta livet. Kära återseenden med en massa spännande folk såhär efter julledigheten och mycket dans. Självklart efterfest hos oss med vin baguetter chips och eftersom ingen vlle gå ut i det dåliga vädret gjorde vi oss bekvämna i soffan med våra ciggaretter. Dåligt drag. men hur långt tänker man egentligen?

TOrsadgen sprang förbi med hjälp av filmer god mat och promenader till både macken och maxi,

Idag har vi varit iväg på ärenden till högskolan och fixat material till pg. snart är det väl dax för en tripp in till stan dagen till ära. Det är ju soligt och skönt ute för en gångs skull i alla dessa oväder som kommer.
kvällen blir lugn vill inte för allt i världen missa Patrik Ekwall -pappa frost dansa runt  i trikåer.

Imorgon blir det förfest med grannar och härligheter på gladan. Eftersom dom flyttar . Får väl se hur den kvällen artar sej med tanke på allt.

"detta är från herrarna på andra sidan baren"

mycket trevligt initiativ måste jag säg.

senaste dagarna har inkluderat
 
fest, sömnlösa nätter , sms, saknad, tv, besök och tusen skratt och många besök till den nattöppna macken vid eurostop

bästa just nu:
alex schulmans blogg.

imorogn fredag kommer jag att tillbringa dagen med städ, långfika och möjligen lite shopping.
kvällen blir det xbox kväll hos Filip. schönt!

lördagen kommer syster ner och det blir såklart stan för att sedan förkalasa här med middag och alla tjejerna. Utgång (gastons, sjävlklart! väntar med spänning på magnus och rickard. hoppas hoppas) och fest.

men så kom hem någon gång nu.

RSS 2.0