somewhere in between

härligt, här har jag spenderat några minuter av mi nstressiga kväll och skriva ner lite tankar och funderingar kring dagarna. men på något sätt lyckas jag alltid radera dom innan jag är klar. Men ja nu slipper ni den långa och säkerligen trista läsningen .

Tentan är iaf på god väg i rätt riktning och det känns otroligt skönt att ha komit igång på riktigt.
Dagen har varit bra på alla sätt och vis, mami gav mej två timmars sovmorgon vilket  var välbehövligt efter sent plugg igår. Roligaste jobblunchen och mysig hemmakväll med thai-mat i sällskap av mami bror syster + tobias .

Nu är det sen kväll och i Linas huvud samlas en massa tankar . Ikväll har det konstigt nog fokuserats på negativa saker och saker i Halmstad som gjort mej irriterad.
Jag känner mej enbart utnyttjad av personen i fråga och det är absolut inget jag tänker ta upp, för det kan jag inte. Och jag bryr väl mej egentglien inte heller, men man kan väl ändå behandla varandra schysst anser jag.

Imorgon ska jag iaf shoppa med pappa hela dagen för att på kvällen äntligen få träffa johanna som har varit otroligt saknad efter flytten. Tillsammans med pernilla och malin ska vi nog hitta på något galet och inspirerande. som alltid.

Nu tänker jag fortsätta min kväll i sällskap av den härliga tentan och sedan lägga mej i den otroligt obekväma extrasänegn (åhh, jag saknar nog halmstad ändå, min sköna säng !!) och läsa "använd huvudet rätt" och se om den gör någon nytta, om inte annat svarar den på minsa frågor i begreppsövningarna. ha ha.

natti

RSS 2.0