strand

sådärja, relativt ledig ifrån skolan och vad det innebär i veckan. så jag har spenderat de två senaste dagarna på Tylösand strand med flickorna och faktiskt tagit årets första dopp. Det var svinkallt. Men jag älskar den första brännan som infunnit sig, röd eller brun eller blå. Härligt är det.

Nu sitter jag färdig och redo för kvällen. Jag beger mig ut på Bolmensplan och dricker alkohol. Vart det bär av senare i natten återstår att se. Vad ska ni göra?

Ha nu en trevlig Valborg, vi kanske springer på varandra i natten.

Peace.

Vi hade iallafall tur med vädret.

nu blir jag Klarasötaste-lös i flera dagar, jag är lite (mycket) ledsen över detta.
Då har jag ju tur som har en annan blond vännina som bor hos mig en vecka nu.

Efter en lång dag med seminarium, möte, planering, mys på nyhem med grillning signar jag ut och myser med film i soffan.

Ps, jag lovar att bättra mig med mitt bloggande. Fast det verkar inte som ni saknat mig avsevärt .

Peace

kung fu pizza.

vet ni vad? Erica är världens bästa tjej.

En kvinnlig gubbe?

plugg och sjukdom är inte jag så keen på faktiskt. Men jag kan faktiskt inte skylla på någon alls förutom migsjälv, och det är  ju det värsta. Bäst vore om man kunde skylla ifrån sig, såklart.

Veckan och helgen som gått har varit super. Hade dock gärna upplevt dessa trevligheter utan dunderförkylning ocg traditionsenlig Lina-gubbhosta. Men men jag är ju på bättringsvägen iaf. Länge leve honungsvatten.

I helgen ska jag i vilket fall åka till småland. Det kommer nog bli en härlig helg. Ska gå Trajet (dont even ask) dricka lite vin och mysa med familjen. Mest pepp på detta skulle jag vilja utnämna min syster till, men det är kalrt det är ju härligt att känna sig omtyckt ju.

Vet ni hur många studenter man får in i en liten Bolmenslägenhet egentligen? Inte jag heller såhär på rak arm, mer än att svaret kan klassas under jättemånga. Lite trängsel, lite vin och lite kärlek till varandra är allt som behövs. Och att försöka sig på att dansa var nog bland det smartaste draget. Speciellt eftersom jag har så jävla snygga ben just nu.

Annars händer det itne så mycket, mer än att det känns trist att min karl är upptagen hela tiden.

Nu vill jag ut i solen, dricka kaffe och koppla av lite. Men jag tror att det blir ett nej där, bestämt nej.

Peace,.


Påsk

nu har påsken arit här en runda. Den var trevlig och lärorik. Det blev endel chill, vin skratt och återseenden. Mest random vill jag utnämna Charlie till. Det var skoj att springa på honom. Och i lördags unnade jag migsjälv en riktig krogrunda som slutade ute på Östra Stranden hos Camilla med påskbord på natten.

Nu när den är förbi börjar jag självklart bli sjuk. Men som de sanna kärringar jag och Klara gått och blivit på senaste kan vi nog klura ut något gammalt recept som kommer göra mig frisk igen. Jag har hosta, huvudvärk och nog lite feber faktiskt. Snacka om att min röst låter mest gubbig i världen nu.

Jo det där om kärringar, jag skulle kunna sitta här och lista hela sidan full med exempel. Men ingen vill ju läsa om det, om än mindre vill jag faktiskt se svart på vitt i min egen blogg att vi är stans tanter. Låt oss bara säga att listan blir längre och längre för var dag som går.

Dagarna nu går fantastiskt nog åt till att dricka kaffe, bära bikini på uteplatsen, plugga och lite mer plugg. Det är inte ens lite jobbigt att sammanställa enkäter när man solar samtidigt. Här ska det bli brunbrända ben och allt sånt fort.

Vet ni förresten hur skoj det är att sitta på msn med en viss Pernilla som är hemma och gottar sig och skriver precis allt gott hon äter när jag sitter i skolan med kurrande mage?

Dax att dyka ner i aktivitetsplanen igen, sexigt.

Peace.

show me

jaha, fick just denhär länken av en manlig vän.

jag vet inte hur jag skall uppfatta denne efter jag sett detta.
Fast jag erkänner att jag mest skrattade, tittade på den käcka dansen och den heta outfiten.

http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM


hoppas den funkar nu, inte så keen på just detta.

peace

"en gårds balans"

Vänner,
Vi har äntligen fått vår efterlängtade granne tillbaka, lyckan är total!

Allsvenskan är igång igen, äntligen. Dock kunde HBK kanske ha vunnit premiärmatchen då AIk inte vunnit en hemmapremiär på några år. Men men, Klara var lycklig iallafall. På fredag är det dax att inta Örjans Vall och se dom bemästra Trelleborg, det ska väl inte li några konstigheter där hoppas jag. Fick reda på av Pernilla igår att Hbg fick match mot AIk hemma den 15 Augusti. Det är en fredag, det är fest.

Nu ska jag snart iväg på möte, två möten inbokade under dagen. Eller nja handledning klassas väl det ena som, men så som jag och Klara håller låda borde det kanske heta något annat.

I helgen är det påsk, eller vi kör igång på torsdag då det blir utgång. Ska bli härligt att dricka vin med Camilla och Nadja igen, om du vet vem Nadja är Klara? ;)  (undertecknad älskar att presentera folk både en och två gånger)

Nu ska jag göra nytta,
Peace

En röd lycklig tjej

hej vänner och familj.
Idag klagar jag inte mycket lite på livet, när jag tänker efter så inget alls faktiskt
Jag vaknade upp pigg, fräsch efter gårdagens spa-kväll och icke bakis..Nöjd över att tv tablån valde att bjuda på Troja , Fight Club och hunkar mest hela kvällen. Jag är kär. . Solen sken och värmen fyllde min mindre tränade kropp. Just det, min tränign gick åt helvete. men jag är glad för det.

Vi chillade i stan ett tag, vi gick till bolmens och solade oss, yes årets första bränna har infunnit sig. Vi tog en öl, vi träffade en massa bra människor och framför allt trivdes vi.

Nu sitter jag här hos Emma, lite rödare lite gladare (kan bero på en öl och en drink jag druckit) och pepp på vad kvällen har att erbjuda. Jag inväntar bästaste av de bästa Erica och mysiga Evelina för att bege sig ut igen, bland bollplaner människor och studenter. Ikväll har vi mysigt, ikväll har våren infunnit sig på riktigt. Jag är lycklig.


Förresten älskar jag det mesta just nu, jag umg¨ås med de jag vill jag hörs med de jag vill och jag struntar i de jag vill. Jag har saknat er! (emmie, torben, olle, rickard, kusinerna)


Peace
.

Skiner som solen

Idag , är dagen då jag är ganska nöjd med mitt liv.
Vi har spenderat ett antal dagar nu på senaste och blivit bortskämda gällande vädret. Det har varit underbart, sol och tillochmed värme har det lyckats bjuda på. Då har vi invigt grillning på Bolmens , Promenad på Tylösand, Rose i brassestol och allt annat som hör våren till som student.

Jag har världens bästa människor omkring mig. Mina vänner är otroligt härliga. Nu känns det ju som om alla säger samma sak, och då vill jag direkt dementera detta och faktiskt våga påstå att det är jag i hela världen som har rätt gällande denna fråga.

Skolan går bra, vi är tillbaka där vi var från början med projektarbetet. Ja inte praktiskt såklart, det skulle jag ju inte vara så nöjd över. Men känslomässigt och sådär ni vet. Vi har återigen bevisat för oss själva och alla andra givetvis, att vi faktiskt är förbanant bra.

Arbetet går strålande. Ja inte något jobb eller så, vad trodde ni om mig? Utan mitt ideela engagemang. Marknadsgruppen är grym, även om folk valt att gnälla lite på oss under senare tid, med all rätt kanske kan tilläggas. Men , humor det är något vi besitter väldigt mycket av. Och kreativiteten kan inte heller klagas på. så.

Nej, en kaffe i solen kanske.

Peace.

RSS 2.0