gunvald larsson

ahh, mitten av veckan- halva veckan har alltså gått. vad har jag lyckats göra? på tok för lite, det är ett som är säkert.

Idag har jag gjort åt mer än planerat på kläder. jag har spontanhandlat, och det är det jag gör bäst. Så vi fortsätter i veckans tecken och käkar ostbricka och dricker vin ikväll. Förmodligen följt av en dans eller två på studenternas egna alkoholmarknad.

Det har nog varit Pgs bästa dag idag på ett sjukt sätt. Iaf att skratta åt mig och vad jag lyckas med. Glad att jag kan hjälpa till.

Konstaterande efter lång stund på ostboden :
Whiskeyost är INTE gott, inte någonstans, inte ens lite
Porterost vad det vidrigaste jag smakat på. Vem gillar sånt`? jag trodde för en stund att jag skulle spy på den söta lilla tanten.
Pernilla gillar inte starka ostar, då gömmer hon de hellre.


Läste min vän pernillas blogg där hon skrev om våran trädkojja. Det var den allra allra finaste koja man kan tänka sig. Den hade TVÅ våningar, mattor dörr och tillochmed färg på "väggarna"- Inte nog med det hade vi hängt upp den allra finaste konst man kan tänka sig Det var något i stil med egenkladdat på vitt a4-ark. Men vi var så nöjda över den, som tagit oss en hel sommar att bygga- Vi spenderade dagar och kvällar där, med att äta nybakta bullar och dricka chocklad. VI planerade att vi minsan skulle bo sådär fint när vi blev vuxna och skulle flytta hemifrån Vi skulle bi tillsamans oich ha det så bra. Vi skulle ha de snyggaste pojkvännerna man kunde tänka sig. Vuxenlivet var långt borta.

Nu 21 år och vad lyckades vi med? Jodå visst bodde vi ihop, trasmattorna var utbytt mot trägolv, egendesignade tavlorna på väggarna var istället "konst" från Ikea. Det var fortfarande två våningar. Men du slapp klättra på några små träbitar som skulle föreställa trappa oc istället kunna gå i en, faktiskt trappa- Detta funkade två år ungefär. Under hela tiden lyse "de snyggaste pojkvännerna man kunde tänka sig" med sin frånvaro. Men vi var glada ändå, såklart.

Första inflyttningskvällen skulle vi självklart fira vårat lyckade drag- Vi satt på golvet och pimplade vin medans föräldrarna sprang sig svettiga med möbler, kartonger och verktygslådor. Vi var väldigt nöjda. Mamma pappa och syster åkte så småning om hem. då passade vi på att fira ordentligt. Det slutade med en tom box, en mycket sen nat(tidig morgon) och ett huvud som snurrade som aldrig förr. Det är annat än i träkojan när huvudet snurrade av på tok för mycket socker och att höjden var på tok får hög mot vad stabiliteten någonsin kunnat bli.

Nej, nu vet jag inte vad som hände, jag vill kalla det att ryckas med i stunden,

Nu ska jag handla kvällsmat. Varma mackor och vin, det låter väl bra inför kvällen? det kör vi på-

känslor

dumma dumma uppdatering. hittade denna från i lördags eftermiddag. enjoy.


igårkväll var en mysig kväll. Bäst sällskap, tv och ett glas vitt. PErfekt Fredag.

Ikväll blir det handboll vin och möjligen ett glas i vimlet. Jag har inte så mycket att säga faktiskt, mer än att a-town var underbart. VI saknar redan mammas kylskåp och brosans guitarr hero. Inte nog med att jag är felfri n'r det gäller gitarr-liret nu börjar trummorna ta sig. Jag säger då det, vilken talang jag är. Klara blev ju keen på gitarr också, efter att ha suttit en halvtimma med Tobbe sj'lva och smygövat såklart.


Now is not the time to fall in love. på riktigt.


nej nu,

Skogen

ahh hör och häpna. Älskade småland. ja älskade, för just nu är det precis vad det är
Tog med mig min allra finaste krycka hit igår och nu ska vi chilla här några dagar. Självklart ska vi spela Guitarr hero.
Klara- sång
Jag- Gitarr
Pg- Trummor

Kanske att lillebror får vara med på bas.

Så skönt att komma ifrån Halmstad. Folk som snackar för mycket om saker de inte har med att  göra, úttrycker sig fördjävligt, ljuger, stjäl saker och på något sätt dra rner folk. Jag har avlagt ett löft till migsjälv. Nu slutar vi umgås med folk som får en att må dåligt, visst?

Nej, nu ska jag laga klart brunchen och väcka klara .

fyyy faarao

roligast igår , utan tvekan var Kleerup på Grammisgalan . Där gott folk, hade ni haft mig.

Och idag är det verkligen inte min dag, jag blir så förbannad. Vad händer egentligen? Detta, mina kära vänninor måste vi ta tag i . Nu, direkt, utan att blinka, på momangen. Ja  ni förstår. Men det är allvar. Såhär kan vi ju inte ha det förstår ni.
Det krävs tunga åtgärder, mycket listighet och en djävla massa tur. Det är lugnt gubbar, det fixar vi

Ikväll ska jag umgås . Min kära vän Malin (ni vet, hon den förlovade parhästen) är äntligen på västkusten igen. Vi ska ses ikväll,  och prata, mysa och ta ett glas. Jag ser mycket fram emot detta. Jag tror det kan bli en bra kväll. Ska nog hålla låda ett tag och berätta allt som hänt under julen. Vi har ju inte sets så mycket. (läs, parhäst) . Ibland tänker jag på Malin när vi inte ses,  hon är förbanant skoj faktisit. Speciellt på fyllan då hon gör alla möjliga tokiga saker så som blir överkörd, hoppas till granar och ramlar ner för trappor så hon nästan dör. (nej såklart inte, men jag trodde det för stunden) Ibland skäms jag också, för hon gör precis allt man säger åt henne att göra, vilket undertecknad i vissa (många) fall väljer att utnyttja för att själv kunna få ett gott skratt. Det borde vara jag som ligger på marken , grisrosa över hela kroppen efter kylbalmsamering. Jag får helt enkelt tygla migsjälv framöver.
Men, jag tror också det kan diskuteras mycket om Ringhals ikväll, det är ju trots allt hennes stora passion och älsklingsbarn.

¨Peace.

08/09

2008 är över, och  det var ju ett spännande år. Fyllt av skola fest nya bekantskaper och framför allt den bästa sommaren jag ågonsin upplevt. Nog sagt om det året

2009 firades in med dunder och brak. Middag med tjejerna först, tre-rätters och vin. Det dracks rött, vitt, mousserande och rosé.Allt för att lägga den där berömda perfekta grunden. ha. Sedan slog klockan tio och folk öste in i den lilla lokalen. Tolvslaget kom, det firades med skumpa, cigg, goda vänner, raketer och kindpussar. Sedan vill jag väl inte direkt rekomendera att avfyra rsmåraketer direkt ur handen dock. men ingen fara, jag skällde lite så var det slut med dumheterna. Kvällen var överlag mycket lyckad med mycket härligt folk och spännande upplevelser. Mycket spännande upplevelser. De avslutades, givetsvis lite förbannad över att folk inte kan låta bli att sno kameror och mobiler runt halv fyra-tiden.

Jag var inte kaxig igår kan jagju erkänna. Pizza och film med Pg på Östergård.

Nu djävlar gör vi 09 till ett bra år, visst?


RSS 2.0