Holy shit,.

de senaste dagarna har varit underbara. Malin är tillbaka i Halmstad och har satt guldkant på mina dagar. Fiesta, uteserveringar och skvaller. Helt underbart. Fast det känns fortfarande inte som vi har tagit igen all förlorad tid. Pg kommer idag, så det kan nog bli en fartfylld kväll för tjejerna. SJälv lägger jag buggskorna på hyllan idag. Filmmys i min ensamhet lockar faktiskt ikväll. Sedan blir det en tripp hem till Anderstorp nästa vecka. Rehabilitering och mamma-mys.

Jobb iaf nästa helg, tack !
Malin saknar Douglas förresten, armypants och spännarlinne . Lägg till en grävskopa och du har henne fast.

Drömde om Ag inatt, om jag vill vrida tillbaka klockan ibland och ligga på den sunkiga filten i solen med tetrarosén och det bästa sällskapet.

Efterfesten igår, var för övirgt inte att leka med. Snabbisar varvat med lite pianoduett med Malin och Nicklas. Lite härlgia skratt från Charlie och en och annan öl och glas vin. Härligt.

Vilken sammanhängande blogg jag precis skrivit.  Nu ska jag iaf iväg på after beachen.

tre i rad

veckan passerade fort förbi iaf, och hör upp! Lina har arbetat sin första dag idag. Jag kommer alltså tjäna lite pengar.

Helgen var härlig, lugn och relativt nykter utgång med Louise i fredags. Dansade lite, tittade på onyktra människor som halvsexade på dansgolvet och såg det ur helt andra ögon.

Lördagen var solig och skön, så det blev schtek på bolmens. Sedan svirade vi om och satte oss medvåra sjukt fina brassestolar vid gräsplanen och drack en drink. Det blev några till innan vi gjorde stan. En chill kväll på Cafeét och hemgång med Klara. Självklart pratade jag i telefon under hemfärden. Obligatoriskt onyktert samtal.

Sedan var det upp idag vid halvnio. Buss iväg till Tylösand och Bettans Bar. Jag och Klara chillade som fan idag. Men jag trivs redan och det är ett kul jobb. Sedan slutade jag runt halv fyra och spenderade en timma för migsjälv på stranden. Det gick sådär att tända min cigg i blåsten och jag fick nöja mig med en otänd cigg och ett helt paket uppanvända tändstickor. Då roade jag mig med att spela tre i rad med migsjälv. Vad underskattat det är egentligen. Sedan träffade jag mamma och syster en sväng. Kvällen spenderar jag i Klaras soffa med cola och baconsnacks (jag vill gifta mig med baconsnacks) .

Imorgon kommer Malin och Pernilla hem. ÄNTLIGEN (alla utropstecken i världen) Måndagsklubben står på schemat. Det kommer bli hur skoj som helst.

"låt henne vara, hon har pojkvän"

min tråkiga dag igår blev allt annat än trist. Mötte upp cunow och gick till stan, hon skulle fixa naglar och medans jag väntade dejtade jag migsjälv. I solen, vid vattnet med en tidning och bubbelvatten. Hur härligt som helst. En runda till bolaget och sedan hem igen. Dusch och iväg till Emma igen, fix och trix. En hälig kväll med vin och discodans. Kul att Torben var med en sväng också  :P

Bulls och Harrys, följt av bowling med ett gäng sthlmare. Emma blev kung, (fast jag gjorde strike minsann) och fick en cider för varje bra drag hon gjorde. Det blev endel. Tur att jag kunde hjälpa henne att dricka upp. Vi kom iaf hem till Emma på världens märkligaste sätt. Cykeltaxi. Som vi chillade där bak . Skönaste mannen som körde också, cyklar mest hela dagarna. Vi tyckte synd om honom så han fick lite extra pengar, han hade för guds skull ingenstans att bo heller, förresten har jag pojkvän, fick reda på¨det igår ... av Emma, han är dessutom hennes bästa vän så det är bäst att låta mig vara. haha

Nu kommer snart Louise hem efter sitt långa pass. wehey


lugn mami

det framgår som om vi var fyra hos Louise inatt i förra inlägget. (taxiresan) Jag tänker minsann rätta migsjälv i detta inlägget , så . nu behöver min kära mor som läser bloggen inte stirra.

död kråka

yes, igår parkerade jag mig i bilen tillsamans med morbror moster och Liselott och fick skjuts hem. Iväg till Klara och chillade med mina darlings. Bolaget och middag med Lou . Iordningfix, flickdans och rödvin innan vi travar iväg till Cunow. Där chillar vi som aldrig förr med vin och skvallér. Hoppas vi inte drog några lögner bara. Man vet ju aldrig.

Fråga, Varför hittar Emma en dö kråka i en plastpåse i hennes frys? det var det roligaste och mest vidriga jag varit med om. Alla låg dubbelvikta av skratt. Tillochmed Emma efter en stund :P Sedan ade vi världens bästa taxichaufför till MK, självklart satt jag fram mina vänner. Vad annars?

Därinne var det fullt med folk, träffade på randoms och andra väldigt efterlängtade och fina människor. Jag och Lou gick mest runt och chilade därinne, tog ett och annat dansmove emellan drickat. Hur tyckte mannen på taket det gick med hans eldshow? Vem tittade? Vi tog taxi hem med två killar vid tvåtiden. Jojo, det fattades allt 11 kronor. det var det näst roligaste på hela kvällen och roade oss långt fram i natten hemma på Bolmens .

Idag har vi varit hos polisen, eller jag rättare sagt. Så nu ska han allt få, dansken. Sedan lunchade vi i stan . Nu jobbar Louise hennes 24 h pass, hur ska jag då klara mig? Och klara jobbar ju också. Cunow fixar naglar och donar. Malin och Pg är i Anderstorp. Jag har ingen att leka med ju. Kom i min famn.


Mingel från gårdagen såklart :


jag, cunow och Erika visade minsan vad vi kunde .


Jag och Louise chillade och vad glada mest hela kvällen


RSS 2.0