Julklappsjakten

Brukar vara sjukt dålig på all typ av blogg-utmaningar. Men denna tänker jag i vilket fall utföra.

Utmanad av Emmie http://emeliejohannamaria.blogspot.com/

Tre hårda klappar
- Ny dator, då den förra itne tycktes tåla lite vatten ens.
- En lägenhet
- en hel kappsäck med pengar. stenhård,

Tre mjuka klappar
- Kläder, kläder och kläder
- en flygbiljett till en solig plats
- konsertbiljetter

Tre viktiga klappar
- Mer tid. så jag hinner få allt jag vill gjort.
- Ambition till att träna och leva sunt.
- En bra nyårsfest med roligt folk (såklart)

Fredagskväll. Sitter och spenderar kvällen framför datorn i kårorgansrummet med kaffe och coca. I sällskap med Klara och Emmie är det faktiskt ganska trevligt. Eller nej-- mycket trevligt. Vi förbereder det sista inför morgondagens utbildning på Tylöbäck. Det kommer bli grymt. Iväg 07,00 imorgon. Den ni! Det har nog inte hänt i mitt liv innan. Sju en lördag har alltid varit otänkbart. Men imorgon är det jag som är uppe, exalterad och förhoppningsvis pigg vid den tiden.

peace.

wwoooa

förresten, är det någon som vill gå på Oasis-konserten med mig?
Stockholm eller Göteborg spelar ingen roll, jag kan tom bjuda på en drink eller två innan/efter.

Jag vill verkligen ju.

Kontrollerade betydelsesystem

de senaste dagarna har faktisk varit bra, till och med lite bättre än bra.

De har i korthet innehållit:
Torsdag:
Kareoke
Högljudd Cykelvurpa med Mike (ramlade snyggt såklart)
The Guardian och baconkorv

Fredag:
Ärende efter ärende på stan
Chill på systemet
After Work och frågespel med R + vänner
Vuxenpoäng med Klara och R  - vin, ost Frank Sinatra, värmeljus och rökelser och vuxa diskussioner i form av bragdguld och alkoholvanor
Trött Klara och trött Lina  

Lördag:
Plugg hos Lou
Oerhörda utläggningar och konstiga diskussioner angående en viss man
Fördrink med Klara (ungefär här märker vi att kvällen kommer bli helt sjuk)
En mycket sjuk msn-konversation med Klaras MM
Förfest hos Adam med Guitarr Hero (det var min bästa dag)
Chateu Lounge med gamla godingar
Mårtenssons med Klara
Mc D helt själv
Efterfest hos Adam (det är här jag vägrar sluta spela guitarr hero och får ta på mig hörlurar så de andra kunde lyssna på vanlig musik och inte alla småljud den gjorde ifrån sig när jag missade tonerna. Ingen bra idé att som relativ nybörjare ge sig på medelsvårt efter en ganska stökig utgång)
En och annan pardans

Söndag:
Klara vaknar upp och märker att hon sovit på en gitarr, och Pgs jacka.
Chill på GT
Chill på Östergård med alla favoritrepriser.

I veckan kan jag utge mig för att vara en mycket viktig kvinna, och nästan inte ljuga alls när ja gsäger det. Jag har möten, minst ett om dagen fram till Fredag. Skolan kräver tid, jag har arbetsuppgifter att göra, arbetsgivare att ringa och en konferens för 50 personer att planera och faktiskt hålla Lördag-Söndag.

Hur ska jag lyckas med detta? Speciellt nu när mina och Klaras samtalsämnen ALLTID (ja, nästan) glider in på ett helt annat ämne  om en helt annan person. Ja, nu ler jag bara jag tänker på det. Vi är töntar.

korr.

självklart kan man inte köpa virke på byxmax. Det är såklart byggmax.
Fast det lät roligare på det andra sättet.

konsten att vara sin egen advokat.

sådär nu är en av de bästa och sämsta dagarna i mitt liv snart över.

Rättegången gick bra, och jag tror att jag kan lyckas få som jag vill i detta fallet. Mindre kul att sitta i lokalen mittemot honom och med en mindre gymnasieklass som åhörare. Men bara synen av honom gjorde mig grym (H) Fick trots allt bita mig hårt i läppen när Malin kommer in och ska avlägga eder. Och säger fel TVÅ gånger. Tredje gången fick hon nästan kläm på det, men inte exakt. Tack för den lilla glädjen danger.

Sedan var det dax för plugg. Stan och bank, lunch och shopping i mindre skala. Vi har hunnit med att möta upp Micke och chilla bland ingenjörerna i deras lilla verkstad. Gick i ösregn och hagel till byxmax och köpta oss lite virke som vi ska bygga tll oss lite saker av imorgon . Nu sitter vi här på vårt lilla kontor och har druckit kaffe och ätit vaniljhjärtan. Tanken var att vi skulle skriva ut biljetter och sådär. Men nej, skrivaren och vi har kommunikationssvårigheter. Så vi lägger planering åt sidan, facebookar och skruvar upp musiken och har disco istället. Nu sjunger Klara till basketcase som om det inte finns någon morgondag. Ibland är det för härligt att jobba.

Ikväll ska vi till Cunow, och jag har bestämmt i smyg att vi ska spela Så det kan låta. Jag och Klara vill ha revansch.

Peace.

Torsdag.

javisst blev det plugg i helgen. Nästan klar . Kul att den ska in om en halvtimma och att jag, som vanligt inte bifogade mitt arbete när jag mailade det till mig. Också kul att det ligger pådatorn hemma och ingen är där och kan skicka över det till mig. Roligast är nog att mamma inte kommer hem förän ikväll och det då är försent redan. Förhoppnignsvis gör det inget om den kommer in imorgon under förmiddagen.

Jag har en ny pryl på önskelistan. Guitarr Hero. Jag är beroende. Har nog goda chanser om jag har det, att skippa skolan och diverse för att stå hemma i vardagsrummet och spela som en annan nörd.

I vilket fall blev lördagen trevlig,. Syster lagade fantastisk middag och jag har nog gått upp två kilo bara i helgen. Jag vill ju äta mest hela tiden när kylen är proppfull med mat. Sedan kom Pg på kvällen och vi drack vin. När ciggen tog slut gav vi oss ut på våra snabba cyklar i ösregn och cyklade bort till kompis i korvkiosken och köpte mer. Timmarna sprang iväg och jag gick nog och la mig vid halv fem. Något snurrig i huvudet. Igår låg jag mest och var sjuk på soffan hela dagen. Och åt mat såklart, massa mat. Det är nog bra jag inte bor hemma längre, skulle med all sannolikhet bli Lina * 3 väldigt snabbt.

Nu går jag mest runt ohc är nervös inför Torsdagen. Jag kommer svimma under processen tror jag. Jag vill inte träffa honom, och jag är ltie rädd. Klockan 09,00 är det iaf dax. Jag antar att det bara är att bita ihop och gå dit. Säga vad jag har att säga och hoppas det går relativt smärtfritt och lätt.

Nej, göra lite skolarbete kanske. Det tar ju aldrig slut.

Smauland

anderstorp då - gårdagen kan väl summeras på följande vis:

-överraskade familjemedlemmar n'är jag traskade in genom dörren
- besök hos bästa moster, där andra moster befann sig också. lite vin och mat. skratt
- idol och vinprovning av nytt rosé (pepp mamma)
- nytatuerad Lina
- Guitarr hero (yes im a rockstar)
- uppdatering med mamma in på småtimmarna


Nu är iaf doom iväg på någon form av slottsresa. skulle spela golf och bo över någonstans i Sverige. Jag har käkat långfrukost med syster bror och Tobbe. Nu ska jag plugga lite. Fast jag hör ju utanför dörren att dom spelar Guitarr Hero och jag tänker också riva av en låt. Jag måste ju lära mig med tanke på att det spelas på en och annan förfest. Kanske bra träning inför julen, då jag vill ha mig en gitarr. Fråga inte varför, men jag tänker lära mig spela. Chris har lovat att hjälpa mig, låt oss hoppas att han har tålamod.

Resten va dagen kan väl summeras på följande vis:

- Plugg varvat med Guitarr Hero
- Kaffe och cigg pauser med syster
- Handboll
- Träffa bästa pappa
- Myskväll med middag. Förhoppningsvis blir det något glas av det där goda rosévinet också.


Nej, min tur nu.

just de.

glömde ju, ikväll är det ju finalen av American Gladiators. woohoo.
jag hoppas verkligen inte att någon tror att jag inte är seriös, för det är jag! i allra högsta grad.
Titta nu, Tv4.

sanningens ögonblick.

vilket underskattt program. Det diskuterades vilt i datorsalen i förmiddags och det är härligt att höra att jag inte är den enda som tycker att idén är fullkomligt lysande. Även boysen verkar uppskatta det. SJälv har jag gjort på tok för mycket dumt för att ens tänka på att ställa upp. och sedan dra dit mamma pappa och syster som få sitta i studion och skämmas över att jag ogenerat svarar på sjuka frågor. (skulle nog inte vara speciellt ogenerad dock) nej nej nej.

återigen sena timmar på skolan, fast klockan är iofs bara 19,42 nu. och det stundar väl mot hemgång snart. 

jag är trött på priskalkyler, offerter, produktbeskrivningar och design i photoshop osv. verkligen jättetrött. Men jag har väl kommit en lite nbit på vägen nu iaf. Nästa vecka kommer vara min bästa vecka, när inlämningen är klar och jag kan sakta ner något i min vardag. 

Och dagens ros får faktiskt Mikey, som lyckades lugna ner mig mitt i all stress med sina väl valda ord.

Har även uträttat endel viktiga ärenden med Emma. Skönt med ett break från datorn och dessutom få i sig en måltid i form av perfektion. Dessutom uppdatering om hur dom hade det på kåren igår, skönt att höra att dom håller ställningarna. Endel överraskande fakta om andra, fast kanske ändå inte. Men jag skrattade.

Nu vill jag hem hem hem. jag är sugen på kaffe. och onyttigheter. Jag vill krypa upp i soffan och prata om annat än skolarbetet. Dessutom har vi ju besök på östergård som väntar på oss. woohoo.
 

surprise, älskling...

nu är jag äntligen nere i varv och chillar på soffan. klockan var tio när vi var ifrån skolan och en sväng til maxi innan hem igen. nu sitter jag här mätt och belåten. Ja det blir ju sen kvällsmat. idag var det nybakta scones med ost och marmelad. Vi unnade oss tom kladdkaka . det var inte fel efter idag.

Har läst cosmo, fy sjutton vad det är skoj och vilka diskussioner det kommer upp efter att ha läst vissa artiklar, speciellt så som "att vara kär i en casanova" och "fyrspel" . Nu har jag precis fått mitt ryggont botat också. Och nu är de ttydligen dax för högläsning ur tidningen. Klara hade en artikel hon trodde jag skulle känna igen mig i, eller iaf känna igen någon. vem eller vad vet jag inte. Någpot om killstilar är det.

Förresten, skolan  borde verkligen göra något åt alla indier som sitter i mediesalen hela dagarna och tar upp space. de gör ju inget annat än att lyssna på alldeles för hög dålig musik eller ringar alla tusen släktingar de har. (inga fördomar, bara sanning) Dessutom sover de i husen också, är det så genialt att låta dem göra det?

baby, speak academically to me.

sockersug like my god.

Kul om Klara hade haft den överskriften faktiskt. wohooo.

Sitter i skolan. Trött, tom i huvudet och sugen på godis. Precis som det ska en Onsdagskväll?
nejnejnej, jag vill vara hemma i myskläder och titta på greys nu. jag vill dessutom att integrationsuppgiften ska vara färdig, men man kan ju inte få allt man önskar sig.

Jag unnade iaf migsjälv sovmorgon idag, till klockan nästan var tolv. har nästan aldrig kännt ångest över att gå upp sent, men idag gjorde jag det. Härlig långfrukost (brunch) innan skoldax. Workshop i GoLive . Sedan har det suttits och knepat och knopat med uppgiften till måndag. Det är ju inte direkt så att jag kommer framåt. snarare bakåt. men men. intensivt plugg i helgen och ingen fest så löser väl det sig.

När jag satt och tittade på dåliga sitcoms igår började jag plötsligt intressera mig för att lyssna på det tillagda skrattet i bakgrunden. OCh där hörde jag både mamma, pappa, Klara Louise, Emma och resten av vännerna skratta. Sjukt likt. Så nu har jag blivit skadad av det och sitter och lyssnar efter igenkännande skratt mest hela tiden.

Nu sitter två ensamma själar kvar och knappar på datorerna, när jag tittar på klockan inser jag att det är hög tid att bege mig hemåt och kurera sig med följande:
Hett vatten
en styck Vicks citron
Honung
-Rör om och drick.

done-

nej nu tänker jag stänga butiken för idag. jag orkar inte sitta i skolan mer. Jag vill hem, dricka kaffe och sånt.

Men först ska jag bege mig ut på promenad med Emma. Värdet kunde varit mer med oss faktiskt.

Dagens ros får Rickard. Han förgyllde min dag genom att ställa upp. Det lilla gör så mycket . Wehey.

Om två dagar smäller det, final i American Gladiators. På Östergård peppas det redan, där har vi det förresten. American Gladiators-nördar är vi ju, äntligen!

Ut i kylan.

sex, i dubbel bemärkelse.

tisdag- done

Lite sömn inatt igen, föreläsning nio till tolv. Springa runt och promota medlemsmötet och göra folk glada genom att dela ut rosor i ett par timmar. Mat, Möte och nu sitter jag i mediasalen och knopar på min integrationsuppgift. Det är inte alls kul , men sakerna runtomkring är hur skoj som helst.

Jag och Klara sitter ju givetvis inte ensamma utan en utbytesstudent är strax bakom. Då blir det hur kul som helst n'är man inte tänker på att dom faktiskt förstår engelska och man börjar skrika ut en massa opassande ord. Som min kära vän Klara nyss gjorde. Han blev nog lite smått besvärad av utropet, kanske tillochmed generad. haha. Man (hon) kanske får lära sig att tygla sin ilska och inte skrika könsord eller sexanspelningar när hon blir upprörd. Men , det roar ju mig.

Ikväll blir det min älskade soffa igen, samma procedur som gårdagen antar jag.
Tjock kofta, mysbyxor, honingsvatten, knäckebröd, tycka synd om migsjälv humör, hostandes och lite febrig. Great. Tur att Klara ligger i andra soffan och mår likabra.

Imorgon är det nog skola, borde kolla upp det faktiskt. Känner att jag inte har så stor koll. Men vad förvntar dom sig när man skickar ut SEX! schemaändringar omvartannat. sjukt. Kvällen ska iaf spenderad med film, lugnt och skönt.

Och mamma, pappa, syster och bror - jag saknar er. Men jag har inte tid att komma hem nu ju.

Måste bara promota lite över mitt och Klaras absoluta favoritprogram- Inside. Där får du se filmat från amerikas absolut värsta fängelsen. Intervjuer med "the interns" och massa annat. jag sitter fastklistrad och är fashinerad som aldrig förr.
Obekväma sändingstider dock, men vad gör det när man inte kan sova?

koncentrationsförmågan?

Okej, konstaterar:

- det är inte lätt att koncentrera sig på att skriva bra reportage när man hostar och äcklar sig hela tiden
- det är bra mycket roligare att sitta och läsa bloggar och prata med kul folk på msn
- Jag är dessutom inte speciellt bra på att skriva och fick till mig en intervju över msn

Jag hoppas i smyg på att jag smittar av mig lite av min förkylning på folk i rummet. Ska jag vara sjuk kan alla andra också må lite dåligt. Annars är det ju orättvist. (ja jag tycker synd om migsjälv när jag är sjuk)

Helst hade jag velat bo hemma nu, det spelade minsan ingen roll om jag gick i trean på gymnasiet. När jag var sjuk behandlade mamma mig som jag vore fem igen. Hon bar hem kassar med godis, coca, tidningar, glass, hyrfilmer och dyligt. Det hjälpte kanske inte mot sjukdomen i sig. Men man mådde så mycket bättre ändå. Dessutom slapp man ju alla måsten för en vecka eller så. Sweet.

Nej, nu dyker jag ner i min text om att vara pendlande student på Växjö Universitet.


varför inte gå och bli lite sjuk?

jahaja, måndag igen. motiverande vecka på g? njaee. fan.

Helgen var i vilket fall hur bra som helst, fredag - morfars och lördag - morfars. Bra utgångar med härligt folk.
Söndagen var bara lugn och mysig. Hostandes, febrig på soffan med pizza och tv-repriser.

Kul start på veckan, däckade på soffan igår, febrig och så. Vaknade imorse runt åtta-tiden av att Klara väcker mig. Fortfarande febrig och kramp i magen efter allt hostande . Första tanken var att strunta i allt och somna om igen, men det går självkalrt inte med full agenda, upp och hoppa. Två Ipren och iväg. Lite hat mot människan som smittat mig faktiskt.
Jag har på tok för mycket att göra och planera för att ligga på soffan och bli frisk. Jaja, jag får väl vara glad att jag kan ta mig ur sängen (soffan) iaf och inte blir ynklig som männen blir när de blir minsta lilla sjuka och tror att döden knackar på dörren.

Nej efter en produktiv förmiddag med planering och möte blir det reportage-skrivande nu. Och just det, integrationsuppgiften skall göras också. hmmm... ¨någon med hyffsat tom kalender som känner att det skulle vara oerhört kul att hjälpa mig?

Nej, dax nu.

partner in crime.

förra lördagen var jag i Ängelholm vid denna tiden, jag och klara kände inte en människa (ja förutom dendär välbekanta killen från mackans lumpentid då )  och vi hade en av vår absolut bästa kvällar. Skrattet la sig inte, aldrig.

Nu sitter jag i Halmstad. outfiten är på, sminket är lagft och vinet upphällt. och jag har på känn att det kommer bli lika jävla roligt ikväll. Skrattfest utan dess like. Det har redan börjat. Fast nu skrattat vi mest åt folk. Om någon timma skrattar vi med dom, på förfesten hos Chris.

Nu måste jag hjälpa Klara med kvällens outfit innan hon får ångestattacker. Ikväll är det vi, och vi är redo.

Utkast: vilken vecka ...

vilken vecka hittills alltså. Mycket fix inför premiären av Klubb Koncept, valvaka (nej vi var helt normala och gjorde inget dumt alls) dock aspepp när Obama vann.

Tisdagen vigde jag hela dagen åt Klubb Koncept, catwalk- bygge, ringa samtal och diverse fix.

Onsdagen blev hektisk, vi hämtade alltså in kläder till modevisningen i TRE timmar. sedan fick tiden fort som aldrig förr. Kvällen blev hur lyckad som helst, modellerna gjorde ett bra jobb. Eventgruppen (Christian, Nicklas, Micke, Jocke, Erik) och Marknadsgruppen ( jag , klara emmie) gjorde ett killer-jobb. Gästerna verkade hur nöjda som helst och efter ett tag kunde vi slappna av och fira lite med rosé och shots.

Ikväll vet ingen vad som händer , det velas fram och tillbaka och jag orkar inte bry mig mer nu. Så jag chillar istället vid min dator. Borde bege mig in till stan.

Länge leve American Gladiators säger jag bara (jävla fyra som delar upp finalen i två omg

Tankegångar.

Ja, min bästa Klara är både lite läskig och underbar på samma gång. Jag är lite rädd för henne samtidigt som jag tycker hon är alldeles bäst i världen......

Hon kan nämligen läsa tankar.

När jag skrev föregående inlägg om hunger var hon iväg nämligen. När jag publicerat det öppnas dörren och in dundrar detta blonda medium. Med sig har hon, yes .. mat. Så nu är jag mätt nöjd och fylld av ny energi. Dax att springa och slänga på lite kaffe. Så kan jag sitta här och knappa på min lilla dator ett tag till.

denna höst alltså..

full fart... kanonkul.

det har varit en bra dag hitills. faktiskt ganska rolig och givande. fast nu sitter jag i kårorgansrummet och knappar på datorn och känner mest sug efter kaffe. och min mage skriker efter mat. har fått i mig två matskedar fil idag. och kaffe. det räcker tydligen inte. borde nog trava hem snart ock slänga i mig lite i vad huset har att bjuda.

blev alldeles nostalgisk i förmiddags. var inne på en god väns hemsida och ser att det verkligen går bra för honom. såg att jag faktistk bidragit till lite av framgången av att bara vara. blev lite rörd av det hela. fast skulle det gå alltför bra för personen ifråga kan jag ju alltid tjäna pengar på att berätta hemligheter och sjuka historier från våran gemensamma tid. fast, jag skulle nog bli alldeles för exalterad och presskåt om det skulle visa sig fungera.

jaha hösten alltså, här igen. inne i min höstfas som alltid. Stadie ett består av att hata lite på kylan och på att mitt hår blir statiskt och att ha torra händer/läppar. Dessutom blir jag alltid lite ledsen att jag måste sova själv och frysa.
Detta går snart över i att tycka att kylan är härlig, lär mig att smörja in mig ordentligt och använda mössa. Dessutom uppskattar jag att spendera kvällarna med varm chocklad i mjukis och favoritserier på tv, ha på mig koftor och krypa ner med dunsockar i min säng och somna alldeles varm och skön. Förresten är sommaren här snart igen ändå. Kanske är detta året då jag faktiskt håller mitt löfte jag avlägger varje år om att beach 2009, det är mitt år det.

Annars, hade jag faktiskt en av mina bästa tider i livet här. Våren 2008.

Åter till arbetet.

presidentval

jisses, jag har haft bättre morgonar kan jag ju berätta. Sovit dåligt inatt, halvstressig morgon och trist väder ute.
Nu börjar jag bli migsjälv igen , vilket är positivt då jag ahr en hektisk dag framför mig. Jag var tjurig längre än vanligt imorse ka jag ju lova. okej att ha kasst morgonhumör som jag har men imorse ville jag skada någon. på riktigt.

Mötet hos Micke igår gick bra, vi lyckades fjäska till oss mat också. Som han lagade. Inte illa va? Sedan gick vi trappan upp till Erica och bakade kladdkaka och tittade på tv. fin kväll.

Utmaningen kommer, men just nu har jag ingen inspiration till migsjälv.

Nya tag, mer kaffe tack - så kör vi idag igen.

Ikväll ska jag sitta uppe tills mina ögon sluter sig, jag är pepp. Det är ju presidentval för  tusan.

alltså.

detta är f.ö tragsikt, jag och Klara sitter i samma rum, helt ensamma och det är tyst. det enda som hörs är tangenterna som slås ner när vi skriver till varandra...... på facebook.


marängschwiss?

dagen löper på bra alltså. det har skrivits referat om vägverkets kundgrupper (oerhört intressant, eller?) jag har jobbat lite med onsdagens händelser tillsammans med eventgruppen, vi har fotograferat och blandat drinkar, varit på jakt efter karamellfärg och nu sitter jag och min partner in crime här för oss själva i kårorgansrummet och dricker kaffe, beklagar oss över att vi börjar bli trötta och bollar sjuka ideér med varandra. det inkluderar ett visst sötsug och ett visst träningsbehov.

Nu har jag iaf fått iväg en massa mail jag behövde, ringt en massa samtal som också var nödvändigt. Strax ska jag väl springa iväg på ett till möte på nyhem hos Micke. Full fart på morgondagen skall det bli. Sedan ska det hinnas med att träffa Erica också. Hmm... när ska jag hinna käka middag då?

Nej en omgång till med det otroligt beska och inte så goda kaffet så har jag ork en stund till. Nu kör vi.

skrattanfall?

yes nu är det väl på tiden att jag visar att jag lever. har inte funnits tid eller ork att skriva på ett litet tag. Hade jag tagit mig tiden hade det blivit trist, deprimerande och inte alls kul läsning. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln.

Föregående vecka var bra, föreläsningar seminarium jobb med marknadsgruppen möten och sådär. Lördagen satte mamma syster och bror fötterna på svensk kall mark igen, inte för att jag alls tycker synd om dom. Dom kan gott frysa ltie dom med.

Onsdagen var iaf Halloweenparty på kåren, vilket var lyckat. Förfest hos Klara med sminkningar och rivmärken omvartannat. Det resulterade i att ett lejon (klara) en ballerina (louise) en död skolflicka (malin) och en styck rambo med flest rivmärken av alla (jag) ja jaga blev lite väl exalterad av att de såg så "verkliga" ut så jag fick itnwe nog av dom. Det var stök och dans på kåren, "efterfest" med tända ljus och rödvin. Mysigt Klara.

Fredagen skulle vi ha möte med Marknadsgruppen och Eventgruppen . På after worken på kåren. Två flugor i en smäll. Efter mötet spelade vi spel och drack kaffedrinkar. Efter det gick vi in i lila dimman och det är väl ganska nog sagt om fredagen. Jag åkte skåpbil, hade funderingar på att klättra på husväggar (jättelogiskt) och somnade tillslut hos Erica på soffan. Min kompanjon träffade jag å  dagen efter hemma. Det blev uppdateringar och asgarv hela förmiddagen. Fnittrar fortfarande lite barnsligt när jag tänker på det.

Lördagen bar det iaf av till Ängelholm och Fia. Avskedsparty/födelsedagsfest. och ja, det var ju skönt tänkte vi, fly ifrån Halmstad för en kväll och slippa träffa människor man känner hela tiden. Det gick bra fram till första gänget anlände. Jaja jag och Klara drack vin och var glada hela kvällen . Folk trodde nog att vi var höga med tanke på att vi skrattade konstant i fyra timmar ungefär. non stop, åt ingenting. Sedan kom mina favoritpojkar från helsingborg på besök en snabbis och sa hej. Och jag blev hur glad som helst.

Nu ska jag fortsätta med dagen, fotografering, biljettsäljning , stan och en massa annat löst smågöra.

RSS 2.0