"eller vad du nu helst kan komma på"

tillbaka i halmstad , äntligen!

efter en relativt lugn fredag hos syster med ett glas vin bar det av i bilen runt 10.

En styck mamma, en styck helpepp pappa jag och malin .
skönaste gubben i omkörningsfilen gjorde nog våran dag tror jag, han blev sur och vi skrattade.
Fix och trix i lägeheten och storhandling. Sedan blev det bråttom. Uppmötning med markus, miche, anders, leffe & mackan på harrys för en öl. Som sedan resulterade i flera stycken och självklart shot. Sedan blev vi lite stökiga och anders kastade parmesanost tvärs över hela lokalen & Snöbollskrig på vägen hem, efter vilket jag fortfarande har ont på kinden efter ett hårt kast. ha ha.

Hem och iordningfix, iväg till en otålig Malin på förfest dit redan leffe och marcus hade hittat. Det blev riktigt trevligt med mycket skratt och väldigt mycket dans. ha ha. Sedan kom anders och mackan och efter en tid  som kändes som en evighet efter att vi var klara att gå iväg redan runt åtta tiden bar det iväg till gastons. Ovanligt mycket folk och gratis shots. Sedan blev det som tradition mårtenssons och mera dans. Det blev överförfriskat på flera håll ,men kul hade vi.

Söndagen blev segdag i soffan med, som alltid genomgång av gårdagen med malin och pernilla.

Idag har vi uträttat stordåd. Nej inte alls, slöande framför tvn . Vi tittade minsann på mumfi, och ska spänt följa den lilla elefanten imrogon på hans äventyr, hur ska han klara sej? Sedan drack vi kaffe följt av hysteriskt mobil letande på stan. Höll på att springa in i Henrik Schyffert och Johan Glans också, och det är ju alltid en stämningshöjare . Efter några timmar av att bara springa fram och tillbaka genom stan gick vi åter igen hem och käkade välförtjänt lunch/middag.

Självklart ringer vår handledare i projektabeter och vi har helt missat redovisningen idag, jag blir aldrig förvånad. Men hon var glad ändå och det löste sej.

Nu sitter jag hemma på gladan efter en skön promenad hit. Imorgon är det dax för högskola igen, och uppsats skrivning, fyy. Men på kvällen är det fest och det tycker vi ju som bekant om.

Och på lördag är det dax igen, då får vi långväga besök från helsingborg. Det blir trevligt.

tack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0