BÅSTAD!

Jaha då sitter man här en lördag för att invänta finalen.

I onsdags var vi tre först hemma hos mig och drack lite vin innan vi knallade iväg till Örjans vall  och Per Gessle premiären.  På oss var det riktigt bra drag! Efter konserten gick vi hem igen för att sätta den sista finishen. Vi får sällskap av min jättetrevliga granne och hans två vänner. Vi tog en taxi till Leffe´s, Tylösand där vi mötte upp en god vän. Skumpan och drinkarna flödade! Det var fest!

Torsdag och dags för V på Sand i Båstad. Det blev V.I.P. mingel i några timmar för oss specialinbjudna innan vanligt folk fick komma in efter 23. Kön ringlade sig medan andra stod utanför och kollade avundsjukt, och även fotade en hel del in i minglet! Vi mjukstartade lite med välkomstskumpa och mingel för att därefter slå oss ner vid vårt bord. Där väntade ett antal flaskor med skumpa, det räckte och blev över om man säger så. Efter någon timma hade alla fått i sig en hel del och festen drog igång ordentligt. I vimmlet skymtade bland annat Mats Sundin, Uffe Ekberg, Sara Goldenson, Pontus Gårdinger ( som även är en jävel på att dansa), Martin Dahlin, Johan Renck, Pelle Porseryd, Carolina Gynning, och JA, Henke Lundqvist är lika snygg i verkligheten, om inte snyggare! Och självklart var eventarangörerna själva där, Uffe von Roth, Kristoffer Ahlbom och Fredrik af Klercker.
Om man säger såhär så är det en jävla köttmarknad där det det tafsas både här och där, vissa (dom flesta) sjukt fräscha och andra mindre.Och glöm aldrig, att har man kotlett och rosa byxor får man göra precis som man vill!
Efter ännu någon timma, satt man inte längre i sofforna, man stod. Bäst på detta var nog faktiskt Uffe och Pontus.
Det vimlade av mingelfotografer och självklart (as usual) råkade man ju fastna på en bild eller två.

Skön konversation på toaletten:

Tjej i toakön: Ursäkta, stänger ni två eller tre?
Städare: Jag vet inte jag är bara städare.
T: Borde man inte veta hur länge man jobbar?
S: Asså jag skurar bara toaletterna.

Sedan stod han längst fram i kön, papperskorgen i handen och väntade på att tjejen på första toaletten skulle bli färdig. Länge. För att sedan endast ställa in papperskorgen, blinka lite extra och sedan traska iväg.

Puta med läpparna, rätta till backslicket och upp med händerna i luften, det går bra nu!

Efter ett flertal erbjudande om efterfest tog vi beslutet att ta en taxi hem för att där ta en drink hos en god vän.

Det sägs att det var decenniets fest, och vi håller faktiskt med!

Kommentarer
Postat av: Emma

Var det roligt
i Båstad? Vi älskar Båstad...

2007-07-14 @ 17:27:52
URL: http://stannatiden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0