Tylösand, solbränna och dektektiverna

vilken härligt underbar dag det har varit. Imosre när jag slog pp ögonen med absolut inget planerat alls för dagen var hu,öret inte på topp alls. Men efter en pratstund med camilla över msn möts vi upp halvvägs in till stan för en fika.

Efter att ha velat lite hamnar vi på det mysiga fiket utmed nissan. Där äter vi pastasallad och umgås och pratar bort fyra timmar, alla på ett och samma samtalsämne. Kalla dom vad du vill men idag fick det manliga könet ordet svin av oss två. Helt eniga var vi! Efter alla dessa timmar i solen lyckades jag självklart bränna mej jätteröd på ena sidan av kroppen . Och fy vad det svider nu kan jag säg! Kylbalsam är guld värt ikväll.

Sedan kommer sissi en sväng och sedan också Nadja, vi trycker in oss i den välkända bilen som går under namnet "fatass" och hämtar pg på gladan. Sedan kör vi ut mot flygstaden och Willys där vi handlar hamburgare och alla goda tillbehör som behövs för en grillkväll ute på Tylösand.

Vi slår oss ner på ett jättemysigt ställe vid klipporna och där sitter vi i  ytterligare fyra timmar och grillar , snackar sklickar sjukt roliga eniga sms och vifftar bort smådjur. En mycket härlig kväll.

Men än är den inte slut, vi har ju dejt utanför Bulls klockan 10. så dit åker vi och v'äntar i bilen (för vi vill inte träffa dom egentligen) men dom dyker inte upp. Så vi ringer dom och bestämmer ny mötesplats, utanför deras hotell. Där parkerar vi bilen och ser gladeligen på när dom irrar runt och försöker hitta oss. Oj vad vi skrattade i bilen vill jag lova. så går det när man gör så mot oss. Sedan säger vi att vi kommer i taxi , så vi beställer en som ställer sej utanför och väntar. Vi orkade inte stå kvar och se när dom kommer ut och öppnar taxidörrarna och ser en tom bil. Det hade varit sjukt roligt annars. Samvetet slog till vissa stunder, men hade dom inte gjort så från början hade vi ju helelr aldrig fortsatt. Nadja var alldeles galen och glad åt detta. ha ha .
(behlver jag tillägga att det är italienaren och vänner vi gjorde så mot?)

Imorogn är en ny härlig dag, tillåter vädret ska jag och Camilla pressa hela dagen på playan. För är det väder som det varit idag så går det alldeles utmärkt . Tror att Nadja ska hänga på också, det blir roligt!

Torsdag är det fest fest fest! Och i helgen börjar ju Halmstad 700 år  och vi är alla lika peppade!

tack

Kommentarer
Postat av: pg

italienare is da shit, hahaha. sjukt kul kväll. lätt att vi kör grillkväll en gång i veckan. sjukt sjuuk kul har jag haft, även om det fortf kliar över hela kroppen efter alla små äckliga djur. haha

2007-05-29 @ 23:43:35
URL: http://pege.blogg.se
Postat av: Anonym

yiii haaa

2007-05-29 @ 23:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0