Danmark har väl helt underbara människor ändå?

fredag igår, ännu en nykter tillställning, denna gång här på gladan. Det var hur trelvigt som helst, det är svårt att inte skratta hela tiden & inte trivas i tjejerna sällskap. Grönsaker och dipp, cheesecake och lättdryck förgyllde kvällen ytterligare. Allt var hur bra som helst tills våran granne visar sig. Han KAN INTE må bra. Det hela slutade med att vi fick nattbesök av poliserna som hade fått tips av vår granne att vi hade fest? Hoppas han skämdes mer än vad det såg ut när vi öppnade dörren i mjukisbyxor och hade tända ljus i lägenheten. Idag har han för övrigt sprungit runt till grannarna med något papper skrivet på datorn. Säkerligen försöker han samla underskrifter för något som handlar om oss. Sugen på att byta lägenhet någon? HAn vill ha krig , games on!

Idag har vi varit på stan, fika & lite shopping. Kvällen kommer spenderas med fördrink och mat hos Klara, inflyttningsfest hos Nicklas och sedan ut i natten. Det blir förhoppningsvis en härlig kväll.

Tänk att en kille med "boybandstilen" kan få fyra? tjejer så exalterade på samma gång över att bara visa sig i rutan. För övrigt undrar jag ju hur en kille som ser helt okey ut kan ha en sådan flickvän? (jag var inte en avd essa fyra för övrigt)

En andra fick min kära vän Kim att fälla en tår. Visst är det härligt.

En kväll med endast kvinnliga hormoner kanske gör så mot kroppen?


All in.

Kommentarer
Postat av: pg

död åt danmark.

2007-10-13 @ 14:46:21
URL: http://pege.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0